maxin78
MAJOWA MAMA 06`
Witam was kochane sorki,ze sie nie dozywalam,ale caly czas poswiecalam moje STOKRTOCE,ktora nie byla soba,goraczkowal przez dwa dni i potem dostal krostek na tulowi jak Ivonek mowila,dziewczyna na majowka zas terwdzily,ze najpierw jest wysypka,a potem goraczka,a u niuni byla goraczka wysoko 38-39 a na drugi dzien wyszla wysypka,a na trzeci az trzy razy zrobila kupke,moze fakt to ta trzydniowka.Zaraz na drugi dzien zadzwonilam do przychodni i sie bardzo zgrzalam,bo w rejestracji powiedzilei,ze niestey nie ma szan sie doatac do lekarza,wizyta na nastepny dzien,wrr......ale poradzila,po moich namowach zadzwonic w poludnie i dowiedziec sie czu ktos nie odwolal wizyte,och jak bylam zla jak mogli odmowic mi pomocy,nastepnym razem bede poprostu od razu prola do przychodni,bez niczego.Ale tak byma zmartwiona wiec zadzownila do pediatry w kraju i on mnie uspokoil,ze to jakis wirus,potem zadzownilam do przychoni i na szczesie zwolnilo sie miejsce i o 16.00 poszlysmy do lekarza,och mal sie naplakala,ale lekarka stwiedzila,ze to rowniez wiroz nic groznego i ma podawac Calpo.Gorczaka dopiero dzis zanikla,ale i tak nie jest soba,w nocy budzia sie ,jesc nie chce,choc tyle ze pije.Dzis juz zjadla melczko i zupke,ale nadal byla marudna,och szkoda mi jej bardzo.Serce sie kraja jak widzisz,ze twoje dziecko cierpi
Naszczecie dzis juz usnela bez wydziwiania,choc nadal blada goczki nie ma.UFFF jak dobrze
oby dobrze spala,ja potrzebuje przespanych chocby 4h.
witam nowe forumowiczki:-)
ale naprodukowalauycie stron
DZIEKUJE ZA TROSKE O MOJA KRUSZYNKE,JESTESCIE WSPANIALE
Asia slicznie wygladasz,ja tam tych kg nie widze,chyba cos sciemniasz ;-)
Tamarunia alez ona podobna do ciebie;-)
Dorcia Luzi jest urocza i jak juz urosla
Tigger och jak nie fajnie,ze musialas siedziec w domku,koniecznie po porodzie trzeba to nadrobic;-)
Pandorka,a ty gdzie sie podziewlas,jak widze nadal sie starcie,powodzenia;-)
Maja dziekuje,za troske,fajnie,ze twoje bole juz przeszly,ubranka poparne,przygotowujesz sie kochana,fajnie tak urzadzac wszystko;-)
Maggusia ale rozbujniak z Brajanka,a z tym jedzonkiem,wiesz jak uwazam,ze jak jest gotowy to czemu nie sprobowac.Jak tam poszukiwani kursu znalazlac cos??
Toola,oby sie do takiego noszenia nie przyzwyczaila,bo ja wlasnie probuja ja od tego odzwyczaja,juz tak dobrze nam szlo,a ty zas chorobsko sie jej chycilo,juz dwa dni sam zasypiala,przy muzyczce;-)
Agnes2606 mama nadzieje,ze coreczka lepiej spi w nocy,och ja mialam dwie zarwane i jestem padnieta
Anetka a jak twoj synek sie czuje,juz biegunka przeszla?Zajciea ile masz w tygodniu i to zostaje z Pati?
Ivonke jak Juleczka???Co u was nowego!!!
Evoska a jak u ciebi kochan,szzcesliwa,ze juz na swoim??Jak Rocco,myslisz ze to juz niedlugo,bo ja codziennie mysle o tobie!!!!Zdowka zycze:-)
ok uciekma sie kapac i spac.
caluski papa milej niedzieli
:-) :-) :-)
Naszczecie dzis juz usnela bez wydziwiania,choc nadal blada goczki nie ma.UFFF jak dobrze
oby dobrze spala,ja potrzebuje przespanych chocby 4h.witam nowe forumowiczki:-)
ale naprodukowalauycie stron
DZIEKUJE ZA TROSKE O MOJA KRUSZYNKE,JESTESCIE WSPANIALE
Asia slicznie wygladasz,ja tam tych kg nie widze,chyba cos sciemniasz ;-)
Tamarunia alez ona podobna do ciebie;-)
Dorcia Luzi jest urocza i jak juz urosla
Tigger och jak nie fajnie,ze musialas siedziec w domku,koniecznie po porodzie trzeba to nadrobic;-)
Pandorka,a ty gdzie sie podziewlas,jak widze nadal sie starcie,powodzenia;-)
Maja dziekuje,za troske,fajnie,ze twoje bole juz przeszly,ubranka poparne,przygotowujesz sie kochana,fajnie tak urzadzac wszystko;-)
Maggusia ale rozbujniak z Brajanka,a z tym jedzonkiem,wiesz jak uwazam,ze jak jest gotowy to czemu nie sprobowac.Jak tam poszukiwani kursu znalazlac cos??
Toola,oby sie do takiego noszenia nie przyzwyczaila,bo ja wlasnie probuja ja od tego odzwyczaja,juz tak dobrze nam szlo,a ty zas chorobsko sie jej chycilo,juz dwa dni sam zasypiala,przy muzyczce;-)
Agnes2606 mama nadzieje,ze coreczka lepiej spi w nocy,och ja mialam dwie zarwane i jestem padnieta
Anetka a jak twoj synek sie czuje,juz biegunka przeszla?Zajciea ile masz w tygodniu i to zostaje z Pati?
Ivonke jak Juleczka???Co u was nowego!!!
Evoska a jak u ciebi kochan,szzcesliwa,ze juz na swoim??Jak Rocco,myslisz ze to juz niedlugo,bo ja codziennie mysle o tobie!!!!Zdowka zycze:-)
ok uciekma sie kapac i spac.
caluski papa milej niedzieli
:-) :-) :-)
No i wyszedl klon tatusia tylko w ulepszopnej wersji
nie wyprze sie go
albo wchodzi gdzies i juz nie potrafi wyjsc i krzyk

Dzis wyjde z nia na spacer,juz ma dosc siedzenia w domu,nie ma goraczki wiec spacer dobrze nam zrobi:-)
, wydaje mi się, że coś powinni dać na tą biegunkę a oni każą czekać, oby jak najszybciej przeszło, biedny Pati
sama slodycz poprostu.Fajnie ze nie zapominasz o nas i ze u ciebie szytsko dobrze.Mam nadzieje ze szybko zalozysz necika i poklikasz z nami od czasu do czasu.
mysle ze Landlord pozwoli wam zalozyc ta klatke bo to dla bezpieczenstwa maluszka prawda
bo nam nie pozwolili najbardziej mnie wkurza ze w podlodze od tego gazu jest jeden wystajacy dluga rura i kazdy moze sie o nia potknac jak jej nie zobaczy