• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Asiu- wygladasz pieknie i nic sie nie martw niepotrzebnie, sliczne to zdjecie z pod jablonki:happy: i chcemy wiecej:cool2:

Tamarunia- ha ha swietne te dwa zdjecia Hafsinka jest bardzo do ciebie podobna ciekawe czy moja ninia bedzie podobna do mnie czy do meza:eek:

Maxin- strasznie sie martwiejak sokrotka napiz nam cosik :-(

Olis- tak jak pisza dziewczyny zarejestruj sie w home office co kosztuje 70 f na osobe i trwa do miesiaca, a czy masz NIN to nic nie kosztuje ale tez troche trwa zalatwienie, bo o ile wiem jest potrzebny tez przynajmniej jedno z was, bedzie dobrze, a wyrownuja do 3 miesiecy wstecz:tak:

Maggusia- skarbie jak Twoj kurs znalazlas cos fajnego, niestety nic nie doradze ci z zupkami od 7miesiecy, bo ciagle zielona jestem:eek:

Toola- swietnie ze znalazlas nowy sposob malenstwa ucza nas ciagle czegos nowego he he:-D

Anetko- alez to dlugo trwa, ale moze to naprawde wiroz a jak Pati to znosi, jest marudny czy raczej spokojny:sick:

pozdrawam kobitki pa

reklama
Wielkie dzieki dziewczyny za takie mile slowa.Jestescie jak zwykle kochane.
Narazie nie wcinam sie w tematy o klopotach z dzidziusiami,bo u mnie jeszcze cisza przed burza.Zobaczymy jakie koszmary wychowawcze mnie beda dreczyc.Juz jestem ciekawa....co nie znaczy ze na takie czekam,ale raczej to nie uniknione.:ninja2: :ninja2: :ninja2: :ninja2: :ninja2: :ninja2: :ninja2:
Tamarunia...bombowe foty.Hafsunia wyglda jak twoj klon.Extra ujecia:-D

dziewczyny dzieki za pomoc-bedziemy musieli sie zarejestrowac bo przez to mozemy stracic wszystkie benefity-tylko strasznie dlugo sie czeka z potwierdzeniem tej rejestracji,ale coz-jak dowiadywalismy sie wczesniej w job centre to zaden taki dokument nie byl nam wtedy potrzebny-a tu okazalo sie inaczej brrrrrale jestem zla
jezeli chodzi o mnie to jestem tu juz 5 wiosen,mezatka od 3 lat,w sierpniu pojawil sie oliwier ktory poprzewracal moje zycie do gory nogami,(oczywiscie pozytywnie),w najblizszym czasie zadnych dzieciaczkow,cala uwaga na maxa przez najblizsze lata bedzie na naszym synu
niewiem co wiecej pisac polecam porody w londynie w moim przypadku trwalo 26godz opieka znakomita,a oliwer nie uwierzycie wazyl 4,5 kilo to byl aprzawdziwa meczarnia-ALE WARTO BYLO!!!!!!!!
pozdrawiam!!!

Maja, Anetka, Maggusia - dzieki za odzew! Z tym wirtualnym panienskim to dobry pomysl, chociaz obawiam sie, ze w praktyce niewykonalny - ciezko byloby nam sie wszystkim zebrac w jednym czasie:-)
Ale milo, ze juak jest czlowiekowi smutno to mozna zawsze liczyc na dziewczyny z BB:-)

Anetka - biedny ten twoj maluszek, oby jak najszybciej powrocil do zdrowia!

A my sie ostro napocilismy.:-D
No nie tam zeby jakis sexik byl. Nie bylo.;-)
Napocilismy sie ostro przy opracowywaniu jednego rozdzialu NVQ2. :eek:
Powiwem wiecej zajelo nam to 2 godzinki i nie raz rzucilam w sciane dlugopisem.:wściekła/y::angry::growl:

Czesc Mamuski

Jeju jak ja dawno nie pisalam z wami, tyle czytania ze to troszke trwalo;-)
Maxim co tam z Natalka, mam nadzieje ze wszystko jest dobrze:tak:
Toola niezly pomysl, ja troche inny- po prostu klade mala spac gdzie mam komputer i defacto zasypia i potrafi tak nawet 2godz.:tak: Zta zmiana poscieli na kolderke to prawda bo sama zmienilam Olence i dluzej i lepiej spi w nocy.
Witam tez nowe mamy i te ktore nie znam, wszystkim calusy;-)
Anetko fajnie wygladzasz a z waga sie nie przejmuj nie to jest najwazniejsze. Faktycznie mialas racje ze do paszportu na rok wystarczy brytyjski akt urodzenia, tylko do kolejnych(5-leni) trzeba wszystko z Polski zalatwiac, dzieki.
Evoska co tam u ciebie jak w nowym domu?? Rocco sie nie spieszy z wyjsciem??
My idziemy w poniedzialek na szczepienie na BCG i znowu bedzie wielki ryk jak mamy tak i OLi.
To na razie tyle znajde wiecej czasu to jeszcze cos poklikam, caluski- milego wieczorku:-)

olis tigger - witam was dziewczyny na forum.Sila internetu uczesnicze w nim..choc jeszcze nie dojechalam na wyspy.Krotko mowiac-jestem uziemiona z racji gwaltownego przyrostu wagi...i malutkiego robaczka,ktory postaral sie a zeby to wszystko wygladalo wlasnie tak a nie inaczej.
Popleplam sobie jeszcze,ale moze innym razem..witam
olis - troszke sie juz chyba zadomowilas na wyspach...tak dlugo juz tam jestes???
...a wlasnie...co do podobienst.maja33 - ja jestem cholernie ciekawska do kogo bedzie podobne moje malenstwo.Cholipcia mam nadzieje,ze bardziej do mamy,bo tatko to taki paskud..."pan diodak"..hihihih.No zobaczymy i nic ...tylko czekac.Ale glupoty gadam,ale to przez ciazowe rozterki i do kogo jak nie od was..ehhh:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

witam kochane
strasznie mi bez was smutno ale nic nato nie poradze bo nadal niemam internetu.
u nas wszystko wporzadku niunia ladnie rosnie i jest kochana ,jak tylko bede mogla to sie odezwe.

pozdrawiam pa

jeszcze fotka- jesli sie uda

http://img521.imageshack.us/img521/2050/lusyzmniejszonase2.jpg
lusyzmniejszonase2.jpg

a juz chcialm cos skamlec,ze dlugo nie bylo dorci,a tu taka niespodziana.
Super ze wszystko uklada sie dobrze
Dziecinka-sliczny szkrabik,a jeszcze niedawno byla taka maluska a tu juz takie dziewcze dlugasne.Tylko patrzec jak zacznie samiusia dreptac w okolo:-) :-) :-) :-)

reklama
Maxin jak tam stokrotka?? napisz cos bo sie martwimy:confused: :sick:
Dorcia malutka jest cudowna:tak: dobrze ze wszystko u Ciebie OK ;-)montuj ten necik bo tesknimy :-)
Tamarunia Hafsa to twoja kopia :tak: slicznie wyglada.
Asia wygladasz super:tak: niewiem dlczego masz kompleksy, to przeciez taki stan ze mozna ci przytyc :-D
Anetko mam nadzieje ze Pati ma sie lepiej i ze marchwianka pomogla :-p
Toola masz super bloga :tak: no i superek ze znalazlas sposob na Krysie :-)
Tigger ja tez sie pisze na to panienskie :-) nic sie niemartw jak juz urodzisz to sobie odbijesz:tak:
Majus ja tez sie czuje coraz gorzej, wszystko boli, a lonko najbardziej:baffled: ale coz trzeba wytrzymac;-)

Dziewczyny a ja sie dzis zalamalam :-D wiec bylam w centrum i 4 babki mnie zaczepial, znaczy oddzielnie ale wiecie jak to jest tak p[oprostu zagadywaly a jak sie czuje i ktory to miesiac i ze duzy CHLOPCZYK bedzie :szok: czujecie 4 baby mi powiedzialy ze toi napewno bedzie chlopczyk :eek: ale beda jaka jak sie tak okaze :szok: kurde ja mam same ciuszki w dziewczecych kolorch :laugh2:
Pozdrowionka dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry