maxin78
MAJOWA MAMA 06`
Moje biedactwo dzis cos zaniemoglo,rano dostala goraczki 38,5 podalal jej nurofen i czekam na reakcjie,dzwonilam juz do lekarza aby odmowic wizyte na szczepienie od razu zapytalam czy mam przyjsc do kontroli,a oni prosze czekac jezeli nstwierdze ze jest to cos powaznego to mam przyjsc i gdzies mnie wcisna bo niz wolnego nie maja.Tak mysle sobie po ilu powinnam ponownie zmierzyc temperature???
kiedy zacznie nurofen dzialac???
wlasnie usnelam na rekach tak biedna marudna co ja odkladam to sie krzywi,chce byc blisko mnie sloneczko moje kochane,jeszcze zauwazylam ze dostala takich krostek na powiekach i czole
wygl;ada to troche jak uczulenie
och sam niewmiem co robic
martwie sie o nia
evoska super,ze wszystko na czas zalatwione,DZIS WIELKI DZIEN PRZEPROWADZKA
KONIECZNIE DAJ ZNAC JAK JUZ BEDZIESZ RODZIC:-)
Anetka NO CO ZA OPIEKA,maluszek sie meczy a oni kaza czekac aby samo przeszlo
mam nadzieje ze sie polepszylo:-)
kiedy zacznie nurofen dzialac???
wlasnie usnelam na rekach tak biedna marudna co ja odkladam to sie krzywi,chce byc blisko mnie sloneczko moje kochane,jeszcze zauwazylam ze dostala takich krostek na powiekach i czole
wygl;ada to troche jak uczulenie
och sam niewmiem co robic
martwie sie o nia
evoska super,ze wszystko na czas zalatwione,DZIS WIELKI DZIEN PRZEPROWADZKA
KONIECZNIE DAJ ZNAC JAK JUZ BEDZIESZ RODZIC:-) Anetka NO CO ZA OPIEKA,maluszek sie meczy a oni kaza czekac aby samo przeszlo
mam nadzieje ze sie polepszylo:-)
, zeby z kompem cos zrobil, bo my tesknimy za toba
tylko ciagle mi wyskakuje ze z Londynu do Aten ale nie chce znow taka dluga droge sobie robic i malemu chyba bede musiala pojechac na lotnisko do Birmingham i wszytskiego sie dowiedziec albo tam zadzwonic;-)
czasami dostanie mi sie ochrzan ale tez doradzi i przytuli a mi to jest naprawde teraz potrzebne:-(