• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam kochane po dlugiej nieobecnosci!
Dzidie pieknie rosna a mamusie tez pieknieja w oczach!

Majeczko piekny masz brzuszek, jak Evoska sie odezwie to daj znac!

U mnie po staremu, dom i obowiazki. Ulenka rosnie, rozrabia jak chlopak, zaczyna juz mi mazac po scianach:-) mam piekne obrazy teraz, a niech sobie maluje moze jakas artystka zostanie! Jak bylam w ciazy to nie umialam sie doczekac takich wlasnie sytuacji a teraz jestem bardzo dumna!:-)

Zycze wam milego dnia i postaram sie wpasc do was jeszcze!
Caluski

reklama
Maju cala ladnie wygladasz...i masz sliczny bunio.
Ja narazie nie mam co wklejac...tzn nic siwiezego..tylko 2 tygodniowe starocie...no i foty przedciazowe..ehhh
Jak bede miala cos nowego to odrazu wrzucam-promise

hej kobitki
co za paskudna pogoda i tak strasznie sie ciemno zrobilo:nerd: w tak pogode to brak zajec nic tylko siedziec w domu,oliwer ciagle spi ze wzgledu na ta pogode wiec ja troszke buszuje na necie
Maja33-super brzusio,wynika ze twoja cora bedzie z pod znaku skorpiona jak ja - ach bedzie cudowna kobitka:tak: :tak: :tak:
Asia 26-zycze zdrowka twojej matuli,wszystko bedzie dobrze,nie przemeczaj sie bardzo i nie bierz wszystkich obowiazkow na siebie to za duzo jak na kobitke w ciazy
Maggusia- ja podaje mojemu synkowi codziennie przed spaniem herbatke hippa koperkowa albo uspakajajaca i to pomaga spi prawie cala noc,niewiem czy to pomoze bo twoj synek jest duzo starszy ale zawsze mozesz sprobowac
oki koncze trza obiadek gotowac:shocked2: :shocked2: :shocked2:

Czesc dziewczyny:-)

Maju fajny brzuszek i troche widac jak mala ulozona-fajowy
M@dziolek kobito gdzie ty sie podziewasz, odzywaj sie bo pomysle zes obrazona, czy cus??
OLis witam o zdrowie pytam ,jak maluszek?

A mam takie zapytanko bo czy ja sobie wezme jakas herbatke na spanie/uspokojenie to Olka tez bedzie miala cos z tego??
Bo karmie piersia a mala ma prawie 2.5 mieciaca.

Hej babeczki!
My dzis po szczepieniu. Oskarus dostal trzy zastrzyki, dwa te rutynowe no i pierwsza dawke na pneumokoki,plakal moze z 30 sekund wiec jestem z niego bardzo dumna ze jest takim dzielnym chlopczykiem.Teraz sobie smacznie spi:),po szczepienieu zawsze duzo spi.A slyszalyscie moze o czyms takim ze w dniu szczepienia nie podaje sie dzieciom zadnych owocow i sokow owocowych???
Majeczka
-sliczny brzucholek, no i widze ze nie takie olbrzymi jak ja mialam;-)A i wogole tak zgrabnie wygladasz, pewnie jak urodzisz to nie zostanie ci nic do zrzucenia:-), fajnie.Pozdrowionka!
Maggusia-biedny Brianek tak meczy sie ze spaniem, ale powiem ci ze Oskarek cos ostatnio tez nie bardzo moze spac, budzi sie co ok 2 h w nocy, pomarudzi pomarudzi i spi dalej.Moz to jesienne przesilenie tak dziala na nasze robaczki.A probowalas dac mu herbatke ta np. z hippa z jablkiem i melisa, ktora ma wlasciwosci uspokajajace?Moze to pomoze.
A co do krzeselka nio to ja tez zaczynam sie rozgladac bo moj maly brzdac zaczyna siadac, on jest taki malutki a juz taki postep, i najlepsze jest to ze ja go nie ciagne za raczki tylko jak ja trzymam zanie to on sam sie podciaga strong man maly:-).Wiec pewnie wkrotce zacznie siedziec i bedziemy potrzebowac krzeselko.Ja bym wlasnie chciala takie z ktorego sie robi krzeselko i stolik.Jak cos znajde to dam ci znac:tak:.
Buzki dla pozostalych mamusiek:-)

Anulka99-niezaleznie od tego co spozyjesz bedzie sie znajdowalo w mleku i dostanie to twoja cora,czemu nie zakupisz w polskim sklepie herbatki hipp i nie podajesz jej bezposrednio oli,to jej napewno nie zaszkodzi,ja podaje to malemu i naprawde pomaga.POLECAM!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D

Majeczko sliczny brzusio!! i swietnie wygladasz!!

gdyby moja tylko chciala pic z butelki to tez bym jej dala cos na uspokojenie bo sie robi taka ruchliwa i krzykliwa ze nie moge nadazyc za jej potrzebami :-D na szczescie w nocy spi

dzis rano mialam lekka zalamke, wydaje mi sie ze nie wyrabiam z wszystkim, brak mi pomocnej dloni mamy albo kogos bliskiego, nie mam czasu dla siebie itp itd jakos doszlam do siebie ale boje sie ze mnie znowu najdzie :-( chcialabym, zeby juz byly swieta ...

Strzelilam dzis...a wiec swiezosci...no i w parze z Majcia...hihihih.Znowu na zewnetrznej,bo bylo ladniusie sloneczko:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:Kolejny odcinek z cyklu "DZEN BRZUCHA" pt:"Zielono mi".......(32tc)

:sorry2: :sorry2: :sorry2: :sorry2: :sorry2: :sorry2:

:happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

olis ,maja - dziekuje wam za dobre slowko.Co dzien sprzedaje mamie 1000 pozytywnych mysli i jest coraz lepiej...ineczej byc nie moze.Jeszcze raz wielie dzieki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry