T
Tamarunia
Gość
woooo jestem po okolo 8stronach czytana i juz mi sie wszytsko pomieszalo!
Maggusia nie robilam tego jeszcze ale dlatego, ze ja dla Hafsy bardzo powoli wszystko wprowadzam, nowe rzeczy wprowadzam co trzy dni na razie je jabluszko z gruszka. ojutrze bedzie jadla marchewke dopiero czyli ten przepis wykorzystam za jakies 2-3tyg dopiwro
ale i tak bardzo dziekuje!!
Asia!!pieknie wygladasz!!na ob seriach zdjec!!teraz i 30kilo temu
slicznie i tyle!na kazdym zdjeciu po prostu adekwatnie do stanu!!!!przecize musisz gdzies swoja fasoline podziac nie???a poza tym pieknie wygladasz!!!
Izusia!!ciesze sie ze Oskar juz lepij sie czuje!!zobaczysz z twoja wytrwaloscia poradzicie sobie z choroba!!
Maja optymistko kochana!!!dobrze ze masz te skurcze bo to przeciez naturalny etap, ja tez tak mialam
no no to juz niedlugo!!troche more than 20dni to nic w porownaniu do 8mies ktore sa za toba!!!
Maxin a jak malenka???mam nadzieje, ze juz zwalczylyscie chorobe??
Shirin!!Ciesze sie ze pytasz!!wiesz?j jestem muzulmaka od urodzenia, ale w sumie dopiero od kilku lat praktykuje, a wczesniej to tak roznie bywalo. w kazdym razie jestem muzulmanka od urodzenia, a tak pare lat temu zaczelam drazyc Islam od podstaw i okazlao sie , ze TAK TO JEST TO, TEGO WLASNIE W ZYCIU CHCE! wwiesz takie szukanie szukanie i w koncu odnalezienie tego, czego brakowalo mi w zyciu!!!moj maz jest z Pakistanu, mamy jak widzis na suwaczku pewnie 5,5miesieczna coreczke Hafse!!a ty jestes w ciazy tak?a macie dzieci?gdzie mieszkacie???i w ogole jesli chcesz jakies info na temat Islamu to no problem , smialo pytaj!a skad maz jest???sorry alez zawalilam pyatniami Ciebie!!
papatki!!!
Maggusia nie robilam tego jeszcze ale dlatego, ze ja dla Hafsy bardzo powoli wszystko wprowadzam, nowe rzeczy wprowadzam co trzy dni na razie je jabluszko z gruszka. ojutrze bedzie jadla marchewke dopiero czyli ten przepis wykorzystam za jakies 2-3tyg dopiwro
ale i tak bardzo dziekuje!! Asia!!pieknie wygladasz!!na ob seriach zdjec!!teraz i 30kilo temu
slicznie i tyle!na kazdym zdjeciu po prostu adekwatnie do stanu!!!!przecize musisz gdzies swoja fasoline podziac nie???a poza tym pieknie wygladasz!!!Izusia!!ciesze sie ze Oskar juz lepij sie czuje!!zobaczysz z twoja wytrwaloscia poradzicie sobie z choroba!!
Maja optymistko kochana!!!dobrze ze masz te skurcze bo to przeciez naturalny etap, ja tez tak mialam
Maxin a jak malenka???mam nadzieje, ze juz zwalczylyscie chorobe??
Shirin!!Ciesze sie ze pytasz!!wiesz?j jestem muzulmaka od urodzenia, ale w sumie dopiero od kilku lat praktykuje, a wczesniej to tak roznie bywalo. w kazdym razie jestem muzulmanka od urodzenia, a tak pare lat temu zaczelam drazyc Islam od podstaw i okazlao sie , ze TAK TO JEST TO, TEGO WLASNIE W ZYCIU CHCE! wwiesz takie szukanie szukanie i w koncu odnalezienie tego, czego brakowalo mi w zyciu!!!moj maz jest z Pakistanu, mamy jak widzis na suwaczku pewnie 5,5miesieczna coreczke Hafse!!a ty jestes w ciazy tak?a macie dzieci?gdzie mieszkacie???i w ogole jesli chcesz jakies info na temat Islamu to no problem , smialo pytaj!a skad maz jest???sorry alez zawalilam pyatniami Ciebie!!
papatki!!!
jestem taka wsciekla ze szok bo moj M taki chodzi nabombiony przez niego ze i to mnie tez denerwuje probuje jakos sytulacje zalagodzic itd ze tacy ludzie sa ze w blokach tez tak jest itp ale to raczej nie skutkuje.
bo to widze.
kurcze ale to dziwne tak bez zadnych przypraw
dopiero teraz sie nad tym zastanawiam.
to zycze szybkiego zafasolkowania.Coreczka bedzie miala sie z kim bawic:-)
ale on jakos od cherbatek sie odzywczail a sokow to wogole nie lubi pic

Moj tez jak zostaje z malym, to komp. odpalony i tatus przed kompem, a maly oglada TV
Moze z taba bedzie tak jak z twoja mama, ciach i wyskoczy dzidzia :-)