M
maja33
Gość
hej!!!!
mam wiesci od Evoski nadal 2 w 1 ale to bylo przed wczoraj, dobrze sie czuje juz mniej zalatwiania spraw
maxinka- skarbie ty nadal nic niepiszesz:-(
toola-biedulki chore jestescie, życze zdrowka i :-( bezzarazkowego zycia
ale nasze forum sie pochorowalo
wszystkim duzo zdrowia zycze
kalusia- powodzenia okolo porodowego
,
analka- ja radze ci isc jeszcze raz do GP po swoim doswiadczeniu wiem że trzeba stanowczo i przesadnie mowic o swoich chorobach podejzeniach itd. to sie troche przejma i napewno dostaniecie skierowanie jeste dobrej mysli
, fajnie ze Lukasz ma taka rozrywke w szkole super
a ja wczoraj bylam w szpitalu na nauce karmienia piersia, jesli ktos sie zdecyduje zaraz po porodzie karmic piersia, to zostawiaja malenstwo na brzuszku przez okolo 2godz az zacznie chciec ssac bo podobno ten proces trwa do godziny hmmmm
, zobaczymy pozatym jak powinno wygladac ssanie tzn jaka pozycja i jak malenswo bierze do buzi sutek co podobno jest cala tajemnica jak dzidzia i mama to opanuje to nie bedzie zadnych boli zapalen zatorow hmmmm
, nic nie wiem ale sie okarze zobaczymy za okolo 3 tyg
czy cos daly mi te nauki, ale mysle ze tak bo przynajmniej wiem jk to technicznie wyglada
i czuje sie pewniej
tamarunia- mala slicznie wyglada, jak dorosla w hijab
olis- co u was jak syneczek
pozdrawiam was kobitki i duuuuzo zdrowka zycze
mam wiesci od Evoski nadal 2 w 1 ale to bylo przed wczoraj, dobrze sie czuje juz mniej zalatwiania spraw
maxinka- skarbie ty nadal nic niepiszesz:-(
toola-biedulki chore jestescie, życze zdrowka i :-( bezzarazkowego zycia
ale nasze forum sie pochorowalo
wszystkim duzo zdrowia zycze
kalusia- powodzenia okolo porodowego
, analka- ja radze ci isc jeszcze raz do GP po swoim doswiadczeniu wiem że trzeba stanowczo i przesadnie mowic o swoich chorobach podejzeniach itd. to sie troche przejma i napewno dostaniecie skierowanie jeste dobrej mysli
, fajnie ze Lukasz ma taka rozrywke w szkole supera ja wczoraj bylam w szpitalu na nauce karmienia piersia, jesli ktos sie zdecyduje zaraz po porodzie karmic piersia, to zostawiaja malenstwo na brzuszku przez okolo 2godz az zacznie chciec ssac bo podobno ten proces trwa do godziny hmmmm
, zobaczymy pozatym jak powinno wygladac ssanie tzn jaka pozycja i jak malenswo bierze do buzi sutek co podobno jest cala tajemnica jak dzidzia i mama to opanuje to nie bedzie zadnych boli zapalen zatorow hmmmm
, nic nie wiem ale sie okarze zobaczymy za okolo 3 tyg
czy cos daly mi te nauki, ale mysle ze tak bo przynajmniej wiem jk to technicznie wyglada
i czuje sie pewniej
tamarunia- mala slicznie wyglada, jak dorosla w hijab
olis- co u was jak syneczek
pozdrawiam was kobitki i duuuuzo zdrowka zycze
No ale widocznie mozna.Dla mnie karmienie bylo taka normalna i naturalna czynnoscia, ze nie wiem czy taka nauka by mi cos dala.Poprostu kazda matka i dzidzia musza sie zgrac i na pewno sie uda.W karmieniu piersia najwazniejsze jest nie poddawac sie od razu jak cos sie nie udaje.TAk jak pisze Toola.I pamietac trzeba, ze nie ma nic lepszego dla maluszka w jego pierwszych miesiacach zycia niz pokarm matki.Dlatego wszystkim karmiacym i tym co niedlugo beda karmily zycze wytrwalosci
bo juz nie wydalam