Witam Mamusie!
Mam wlasnie chwile wytchnienia i moge popisac cos na naszym forum.
Brian zasypia po 18:00 za chwile sie budzi ma zle sny nawet do tego doszlo ze juz spi z nami.Chodze taka nie wsypana bo od paru dni twardo zasypia gdzies kolo 1:00 w nocy nawet jest tak ze czeka dotad na mnie az i ja sie poloze.
Malo je bo tylko butelke poltora na dzien i dwie papki.
Ide w poniedzialek go zwazyc bo musze wiedziec czy dobrze przybiera na wadze a juz dawno go nie wazylam gdzies an ostatniej szczepionce.
Zrobil sie jeszcze bardziej marudny moze nie je przez zeby

ale one nadal nie wychodza.Ciagle zadaje sobie pytania dlaczego tak pomalu mu ida te zebole i biedak sie meczy.
Nie moge wyjsc na krok do wc jak ide to pisk.
Maxin jak dobrze ze juz jestescie!Tak sie martwilam ze szok.
Historia masakryczna mam nadzieje ze juz z coreczka wszytsko dobrze.
Czytajac to az mnie drezszce przechodzily normalnie lezki w oczach poprostu szok

co musieliscie przejsc i nie dziwie sie tobie ze plakalas.
Widac na zdjeciach ze warunki w szpitalu byly dobre zabawki itd lozko dla ciebie i malej rewelacja nprzynajmniej to co nie

Dobrze ze juz jestescie w domku.
Maxinko co to za choroba

czy ona jest jakos przenoszona

jak bedziecie musieli ta chorobe leczyc
Ostatnio z Brianem tez wypatrzylismy podobne hustawki swietna sprawa bo dzieciaczki maja radoche;-)
Piekne zdjecia coreczki jak urosla

Sle ogromniaste ciumsaki dla waszej calej rodzinki
Tamarunia slicznie Hafsa wyglada w hijab(o ile to tak sie pisze)piekne zdjecie razem macie!:-)
To troche dziwne ze mala nie robi kupek po jabluszku bo raczej jabluszko powinno wywolywac kupke choc wiesz Brian tez czasami jak ma jabluszko z innymi owocami w papce robi zbita.
Tamarunia wiesz ja tez nie chce przegapic ani chwili z zycia Brianka nawet nie poslalabym go do zlobka poniewaz nie chce i boje sie.
Lecz chodzilo mi z ta praca o to ze potrzebna mi jest kasa na remonty i juz nie wiem czego mam sie chycic bo chce zadazyc do swiat chce je jakos spedzic przy stole itd
Anetka jaki piekny plac zabaw ja tez chce isc na taki!hehe

Sliczne poprostu zdjecia pieknie wszyscy razem wygladacie

Wogole to Anetka tak patrze na zdjecie i jakbym cie znala ale nie wiem skad.
Ivonek rewelacyjne minki robi Julcia!:-)
To swietnie ze zdecydowaliscie sie na jeszcze jedno malenstwo.
Zycze zafasolkowania;-)
Asia no poprostu rewelacja twoje zdjecia i te przed ciaza i teraz wygladasz uroczo
Diznev witaj na forum!
Maja piekny brzuszek
Evosiu co u ciebie slychac

nadal 2w1

:-)Na kiedy masz termin kochana

Mykam bo Brian plakusia wlasnie.
Pozdrawiam i sle ciumaski