• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej mamuski!!!!

Izus- bardzo sie ciesze ze problemy ze skora sie skonczyly i oby tak dalej trzymam kciuki, dzieki serdecze za zyczenie powodzenia napewno sie przyda:tak:, sliczne zdjecia Oskarka, duzy z niego juz chlopczyk:-)

Maggusia- tak jak pisze Maxin na kazdej duzej ulicy typu high street sa te sklepy, ale popularne skupisko wszystkich sklepow jest na oxford street, i tam na jednej ulicy sa wszystkie firmy:tak:,

Agnes- napewno dlatego ze Twoja bratowa miala calkowice uzasadnione wezwanie, a ja chcialam po prostu byc zawieziona do szpitala:confused:, bo nie mam samochodu, i w ogole mnie to nie dziwi. Ale juz i tak uporalam sie z tym problemem i jednak pojade do szpitala samochodem ze znajomym:tak:

Olis- najwyrazniej dopadla cie depresja jesienna, nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze, chyba musimy zorganizowac spotkanko mamus, to od razu by ci sie humorek poprawil:tak: , przepraszam cie ale gdzie mieszkasz bo zapomnialam taka gapa ze mnie:tak:

Maxin- jak stokrotka jeszcze ni chce spac czy juz lepiej, i w ogole jak ona sie ma kochaniutka, mam nadzieje ze wszystko ok,
tak czytam jak jakis nalogowiec opisy porodow he he, ostatnio czytalam Martusi, byl bardzo dokladny i uwielbiam jak ona cos opowiada albo mowi:tak: , wlanie a gdzie Martusia sie podziala:confused: , tak samo jak Lwica, Magda, a jak Beta? nic nie wiemy:eek:

u nas ok, mala sobie kopie uwielbia 1 w nocy:eek: tak ciekawie bedzie:laugh2: , nic nie wiem co u dziewczyn, nie pisza a ja nie chce ich zameczac pytaniam w stylu TY JESZCZE W DOMU? bo One i tak bewnie duzo same o tym mysla wiec czekam cierpliwie:tak:

dzis ide do szkoly, fajnie pa pa

reklama
Majeczka-A na kiedy ty masz termin kochana?Jak na ostatnie tygodni ciazy to aktywna jestes na forum, ale to fajowo, dobrze ze wszystko jest ok i dobrze sie czujesz:tak:
Aha mam pytanie powiedz mi jak wstawilas tu z boku, gdzie jest liczba postow swoje zdjecie bo a tez chce zamiescic fotke i nie umiem:-(Z gory dzieki!A wogole to no wlasnie gdzie sie podziala zalozycielka tego watku Martuska oraz pozostale mamy?Hm...
Buziaki!

Hej wlasnie wrocilam z spacerku,dobrze malej zrobil,pochustal sie,zjezdzala na slizgawce,pospala,ja porozwieszalm znou ogloszenia o prace.A dzis w nocy czekam mnie przeprwa,dziewczyny na majowka przeslaly mi ksioazke USNIJ WRESZCIE ,zaraz poczytam i sprobuje tamtejszej metody,moze zadzial,bo juz z Natka wysiadam,dzis zas sie obudzila 0 3.30 i nie chiala spac,usnela n godzinke i zas pobutka,och normalnie juz nieiwem czemu sie budzi:no:
Olis taka pogoda do d....oby humorek wrocili.
izusia fajnie rosnie Oskarke,aparta bedzie z niego,dobrze,ze skora juz w normie.
Agnes dzieci zmieniaj swoje przywyczajenie,widze to po malej,sa starsze i moze juz nie potrzebuja tyle snu co kiedys.
Majeczka dobrze,ze transprt masz nagrany,ja jechalam taxi,wlsnie tak jak radzilam polozna jak skorcze bede czeste,czyli np.: co 3-4min trwajace 40-45sekund i tak przez 2h to jada do szpitala,ale czytalam,ze umowilas sie jak bede skorcze co 10min.Wiesz ja bym czekala jak bede czestrze,bo nie ma jak w domku,a w szpitalu potem mozesz byc nawet i dobe,oczywiscei zycze aby Martusia szybko wyskoczyla
Anetka to co umawiamy sie na kawke czy plac zabaw???Masz juz moj numer,bo wyslalm ci kiedys na privwa,wiec wyslij mi sms to sie zgadamy,jak masz oczuywiscie chec:-)
Toola jak Krystynka lepiej juz,a ty jak sie czujesz?
Maggusia a ty gdzie sie chowasz,co u was???Ja nasz Barjanek???Jak chcesz to wysle ci ta ksiazke.WOGOLE JAK KTOS MA OCHOTE TO JA PRZESLE,PODAJCIE MI TYLKO MEILE;-)
OK MYKAM ZROBIC OBIADA:-)
BUZIORKI

Maxin-a czy mozesz mi takze przeslac te ksiazke 'usnij wreszcie', chetnie poczytam choc Oskarek spi raczej w nocy.Nio czasem marudzi wiec chetnie poczytam i skorzystam z porad;-)Bede wdzieczna:-).
A Maxin jakiej pracy szukasz, czy takze opiekunki do dzieciaczkow?

hej dziewczyny!!!!
agnes 2606-oki dzieki za rade i mam pytanko ty jadasz tez potrawy smazone typu jakis fajowy kotlecik albo pizza hmm uwielbiam ja,a co jesli chodzi o rzeczy gazowane no i co z czekolada slyszalam ze dzidiz ma po niej zatwardzenie,sorki za tak duzy zestaw pytan i z gory dziekuje;-)
maja33-ja mieszkam na kilburn i z mila checia bym sie z wami spotkala,ale ty kochana niewiem czy zdazysz,bo ta twoja dzidzia niedlugo na swiat przyjdzie,moze juz po!!!!jak sie czyta twoje posty to tak sie fajnie robi,przypominam sobie jak ja czekalam na ten dzien,pewnie nie mozesz juz sie doczekac,ja tez tak mialam......
maxin78-ty to dziewucha z zyciem jestes, tylko cie nasladowac ciagle kipisz radoscia rzadko to mozna to spotkac u ludzi,ja przy synciu nie mam nawet czasu pomyslec o pracy a tez bym chciala,moze kiedys?????co do ksiazki ja ja mam i jest godna polecenia
a u mnie oki ,wysle wam zdjecia mojego synka,i pokaze go pierwszy raz na forum,moze wieczorkiem:-) teraz zmykam

hej

maxin- tak sie umowilam w razie bym musiala taxi jechac ale teraz mysle ze jak bedzie ok i juz bede miec ten pojazd to co 5min w zupelnosci wystarczy, tylko nie chce zeby ta osoba za bardzo przezywala:tak: , dlatego tak sobie pomyslalam ze pojade troche wczesniej zeby jej nie robic klopotu, nie lubie sie napraszac a to i tak dla mnie bardzo duzo ze kogos prosze o cos:tak:

izunia- 1. wejdz w PANEL UZYTKOWNIKA, ktory znajduje sie u gory strony
2. potem w USTAWIENIA I OPCJE wejdz w EDYTUJ AVATAR
3.i tam bedzie bramka gdzie albo masz podac stronke zdjecia, albo mozesz pobrac zdjecie ze swojego komputera
4. zatwierdzasz bramke i gotowe:-)

powodzenia

izus jestem atywna, bo strasznie sie nudze nic mnie nie boli tylko sie cieszyc, a poza tym to ja juz jestem maniaczka babyboom( moj maz tak twierdz) he he:-D,

maxin- napiszesz mi jeszcze raz nazwe tego wiróza co miala go stokrotka dzieki serdeczne

Tak Izusia szukam pracy jako opiekunka,aby mogla razem z Natlka chodzic do parcy:-)

Maja moj tez twierdzi,ze zyc bez BB nie moge,zawsze sie smiej,ze tylko cos sparwdze i mnie godzinami nie ma;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry