• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Juz zaglosowalam Maggusia:-)

A ja od 20.00 wlacze z mala,wedlug ksiazki,och ciezko powiem wam najduzej chyba w zyciu tak plakal,no moze tylko w szitalu jeszcze.Wciaz nie daje za wygrana a ju taka padnieta bidula,ale coz musze byc wytrwala:confused:

witam, ja tylko na chwileczkę, trochę mi długo zeszło na czytanie i teraz nie mam czasu na pisanie:-) .

Maxin masz rację,że u maluchów wszystko szybko się zmienia, raz śpią a raz nie, ale strasznie mi jej szkoda jak zaczyna płakać ze zmęczenia, bo wygląda to tak jakby chciała spać a nie potrafiła zasnąć, nawet noszenie nic nie daje, do tej pory usypiała w wózeczku a teraz nie portafi:-( , mam nadzieje, że jej to przejdzie. A Natalka ma znowu problemy ze spaniem w nocy, no cóż trzeba mieć nadzieje, że naszym maluszkom się w koncu wszystko unormuje:-)

Maggusia bardzo możliwe, ze to przez to nocne spanie, ale niestety o 20 musze ją już kłaśc, bo jest tak zmęczona, że nie mam innego wyboru.
Twój synuś to niezły rozrabiaka, trzeba mić oczy dookoła głowy:happy: , ale to dobrze,że tak swietnie się rozwija

Maja śliczny brzusio:-) i zabaweczki,naprawde słodkie, jak się idzie na zakupy to narawdę ciężko sie powstrzymać przed kupnem czegoś dla maluszka

Olis nie przejmuj się tylko pytaj, od tego tu jestesmy żeby sobie pomagać nawzajem:-) . No więc ja smażone potrawy jem od początku, ale z umiarem, to znaczy czasem, a co do pizzy to też mi się zdarzy, teraz już coraz częściej odkąd Karolinka skończyła 3 miesiące, jeszcze nie próbowałam kalafiora, brokuł i kapusty, bo to podobno wzdymające i troszkę się boję, ale może już nie długo. Dzieci bardzo różnie reagują potrawy, dlatego cięzko tak doradzić co i jak, Karolinka na przykład miała bóle brzuszka po zupie pomidorowej, ale teraz już jest ok
A co do zdjęć to nie mam zielonego pojęcia;-) a też bym chętnie coś wkleiła

buziaczki:-) :-) :-)

tak długo sie tu produkowałam, ze zanim napisałam to już nowe posty:-) :-) :-)

Maxin życzę wytrwałości, metode Tracy Hogg próbowałaś? Wydaje mi się, że jest trochę mniej drastyczna i u nas odniosła jak narazie sukces, chociaż stosuję ją dopiero od 10 dni, ale są efekty

Agnes a wiec stosujesz metofe Tracy Hogg tzn Latwy Plan???

Olis ja ci powiem ze moim zdaniem dieta eliminacyjna, pod warunkiem,ze dziecko nie ma alergii jest totalna bzdura! skad mozesz sie dowiedziec czy jest dziecko na cos uczulone skoro tego nie sprobujesz?poza tym kapusta bedzie wzdymac ciebie a nie dziecko!albo jesli to by byla prawda z ostryni przyprawami to dziscie mam z indii w zyciu by nie zasnely i by sie z bolu powykrecaly!no ale jesli sie obawiasz to wprowadzaj powoli i z umiarem sama zobaczysz ze bedzie ok!!!!to takie moje skromne zdanie:)

Maxin ja tez p0oprosze o ksiazke:):):):)::)

Maxin dziekuje ci bardzo ze zaglosowalas:happy:

Dziewczyny a jak sie nazywa po angielsku ta szczepionka pneumooki:confused:bo jutro ide do lekrza chcialabym zapytac o nia.
Wlasnie ja nie wiem czy Brian mial bo nie mialam zadnego listu ze szpitala a robi sie ja w szpitalu:confused:
No bo wszytskie te szczepionki co sa w przychodni w kadym miesiacu od urodzenai to te mial.Jeszcze musze popytac o ta zoltaczke i gruzlice mozecie mi tez napisac po angielsku jak sie nazywaja i czy placilyscie za te wszytskie szczepionki:confused:
:-)

Dobranoc.
Pozdrawiam i sle ciumaski.

reklama
dsc04992ic1.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry