• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejka
Nocka mozna powiedziec nalezy do udanych,niunka obudzila sie tylko na papu o 2.00 a potem wstala o 5.30,och poplakalam godzinke oczywiscie dogaldalm ja,potem zjadla i poszla dale spac na dwie godzinki,dzis czuje sie tak wyspana,mam nadziej,ze dzis bedzie jeszcze lepiej.
Izusia moja jeszcze sie nie przewraca,wogole nie jest zainteresowana,ale pacha sie do siadania.Jutro na szczepionke,a na pelnokoki mamy sie umowic.
Maggusia dzis odsluchalam wasz kawalek,wooooollllllll,super,jestem pelna podziwu,to wasze glosy???super naprawde.Trzymam kciuki;-) Brajanek widze pietaszek ostro probuje raczkowac,pewnie juz niedlugo bedzie smigal,a wtedy oczy do okola glowy:-)
Olis ale on fajny i jak duzy chlopczyk:-)
Anetka super juz rozpoczynacie nocnikowy terning,wczesnie,ale jak sobie radzi to fajnie,gratulacjie pierwszych siuskow w nocniczku;-) :tak: :-) Jutro bardzo chetnie sie z wami spotkamy.
Majeczka a ty jak w domku bardzo sie nudzisz???

Wlasnie patrzylam na bilety do kraju na swieta,ceny z kosmosu,ale bardzo chcemy jechac.Z wszytkich lini lotniczych wizzar najtanszy:confused:
ok myskam na spacer

reklama
Maxin-to prawda jesli chodzi o ceny biletow na swieta to szok:szok:i dlatego my zostajemy tutaj, pierwszy raz bedzie my sami w swieta:-(.
Nasz Oskarek tez zaczyna juz siadac i to raczej wol juz siedziec jak go trzymamy niz lezec;-).Ciesze sie ze udalo ci sie pospac i pewnie teraz kazda noc juz bedzie lepsza od poprzedniej:-)
Olis-super chlopczyk z twojego syncia:-)
Maggusia-szczepienie na pneumokoki powinno byc wpisane nizej niz te normalne szczepienia, tam w dodatkowych czy jakos tak, ale jesli nic nie masz wpisane to moze Brianek nie mial tego szczepienia wiec o nie zapytaj, powodzonka!
My juz po spacerku, bylismy na wazeniu-maly ma juz 7650kg, hehe baczek maly;-).Popoludniu idziemu na drugi spacrek o ile pogoda sie nie popsuje bo cos pochmurno dzisiaj:-(
A jak tam pogoda w Londynie i innych miejscach Anglii???
Milego dnia!
papatki

Maggusia przypomnij sobie czy za trzecim razem Braian miał 2 czy 3 szczepionki, bo jeżeli miał na pneumokoki, to powinien mieć dwie szczepionki w jedną nóżkę i jedną w drugą nóżkę czyli w sumie trzy:-)

jezeli chodzi o bilety do ploski to sprobujcie sprawdzic w locie lub british airways,my kupilismy miesiac temu za cala nasza trojeczke zaplacilismy 150funciakow,terz te tanie linie nie sa wcale takie tanie:cool2: :cool2:takze sprawdzcie!!!!!!!!moze akurat sie cos fajnego trafi
a wlasnie co do tego jedzonka to zaczealm jesc wszysciutko i po troszku zobacze pozniej reakcje oliwiera
dziekuje za komplementy,wiem wiem moj synek to kawal chlopa ma 2 miesiace i wazy 6 kilo,kawal klocka!!!!!!!!!
pozdrawiam,

olis- ja nie wiem czy ktos moze je wykorzystac do wlasnych celow, nie chce cie martwic ale forum jest dostepne przeciez dla wszystkichi moze jak ktos szuka takich zdjec:eek: , to mozna je chocby wydrukowac jak sie martwisz to mozesz je wymazac z postu:tak: , i juz nie bedziesz sie martwic, albo zapytaj medatora lub tworcow strony, wyslij post do nich:tak:

maxin- nudze sie strasznie w sumie tylko mam zajety czwartek i wtorek bo chodze do szkoly, a w pozostale dni to forum, ucze sie ang i drobne domowe sprawy, na basen maz mi samej nie pozwala chodzic:baffled: , boi sie ze sie poslizgne albo cos wiec tylko w niedziele chodzimy razem, ale juz niedlugo nie bede miec czasu na nic:-D i juz nie moge sie doczekac

anulka- tak wlasnie planuje ze w domu jak najdluzej:tak:

maggusia- karbie ja ci nie pomoge z szczepionkami bo zielona jestem

asia-gdzie ty sie podzialas ,jak mama

Olis nawet w tych linia bilety kosztuja juz ponad 200-300 funtow i wiecej,poprostu masakra.Najtaniej znalazmlam w wizzar
Maggusia to macie talen z mezem,a gdzie nagrywaliscie swoj kawlek ,bardzo profesjonalnie brzmi:-)

A JA malestwa nie chece juz bujac do spania na rekach nawet w dzien,na spacerze usnela na chwilke,moze pol godziny ,w domu jak robilam obiada na lezaku usnela sobie tez na pol godziny,a popoludniami lubi spac dluzej z 2h,kurcze jak tak mi nie wytrzyma do 20.00 do bedzie ciezko,polozylam ja do lozeczka i trzyma sie planu,ale oczywwiscie bateria jak na zlosc w karuzeli sie skonczyla i na razie lezy bawiac sie swoim kruliczkiem,ktorego wczoraj ochrzcilam Klapociatek,aby wiedziala ze to jej przutulanka do spania,czy wasze dzieci maja juz swoje przytulanki,alebo cos inego bez czego nie moga zasnac??????oooo zaczela sie syrena,uffff ciezkie to,no ale nie moge sie teraz wycofac ,ok mykam do niej

buzka:-)

Witam Mamusie!

Bylismy w przychodni Brian wazy 8kg:-)az pani doktor pokazywala mi na wykresie jaki byl malutki jak sie urodzil(2kg) a teraz juz wazy tyle:happy:
Pytalam o pneumooki ta szczepionke i wyobrazcie sobie ze powiedziala ze Brian jej nie mial:szok:wiec troche sie zdenerwowalam bo przeciez ja nie jestem lekarzem gdyby nie BB i wy kochane to moze bym nawet o tej szczepionce nie pomyslala dobrze ze jestescie ciumek dla was wielki:happy2:wiec mam czekac na list.Powiedziala tez ze to nie jest wcale za pozno no ok ale czy na nastepna dawke tez mi napisza czy ja bede musiala tego jak zwykle pilnowac i sie dopominac:confused:
Jesli chodzi o gruzlice i zoltaczke to powiedziala ze nie jest to tak wielkie ryzyko tutaj i nie trzeba:eek:wiec nie wiedzialam nawet co jej powiedziec no bo przeciez z dzieckeim wszedzie sie jezdzi.
Pokazalam tez krostki na ciele Briana i powiedziala jakie stosuje dla niego kosmetyki ja powiedzialam ze od urodzenia Johnsona a teraz ostatnio kupilam mu Johnsona na dobranoc lilowy powiedziala zebym narazie Johnsona odstawila poniewaz wysusza i zebym myla dziecko w innym jakism plynie i smarowala wazelina:tak:mam nadzieje ze te krostki przejda.
Rozmawialam tez na temat tego ze Brian idzie spac o 19 i budzi sie za godzine i bawi sie a pozniej idzie o 1:00 w nocy.
Powiedziala zebym zastosowala metode taka ze mam zgasic swiatlo w pokoju i zostawic go w lozeczku az usnie mowila ze bedzie plakal ale tak trzeba i ze daje mi na to tydzien wie ze to ciezkie ale gwarantuje mi ze za tydzien malec zacznie swietnie spac jej nie wiem czy to wytrzymam:baffled: dziewczyny bo ja raz tak probowalam i wymieklam nie moge sluchac jak Synek piszczy i placze jest taki zsapany i trzesie sie wtedy bardzo wiec nie wiem zobaczymy jak dzis bedzie ze spaniem.
Kochane przepraszam ze was tak zameczylam tymi pytaniami o szczepionki ale chyba rozumiecie dziekuje wam bardzo za wwyjasnienie Ciumaski Wielkie;-)

Ok ide pluskac Briana pozniej odpisze na posty bo juz plakusia.
Pozdrawiam i sle ciumaski:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry