• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
karolinciams5.jpg[img]

Maggusiato dobrze, że się upomniałaś o tą szczepionkę, bo Braian by nie dostał, mi też powiedzieli, że nie ma tutaj zagrożenia gruźlicą i dlatego nie szczepią, ale powiedziałam, że jedziemy do Polski a tam zagrożenie przecież jest i prawdopodobnie Karolcia dostanie ,ale nie wiem kiedy

A co z tymi zdjęciami, coś zrobiłam źle:zawstydzona/y: , miało być

Maggusia wiesz co do zostawiania malca samego az zasnie,poczytaj Usniej Wreszcie i sprobuj ta metode,ja uwazam ,ze jest wpozadku,BADZ WYRTWALA,WIEM,ZE CIEZKO,ALE UWIEZ MI TAK BEDZIE LEPIEJ DLA WAS,w kocu to my uczymy malca wszystkiego i nie mozemy pozwolic aby robil z nami co chce;-) Dzis malutka padla jak kawka,ale wydaje mi sie,ze dlatego,bo bardzo malo spala,przewaznie spi po poludni 2h,a dzis tylko pol godziny i w sumie od 4 nie spala,po 6.00 juz byla mega zmeczona przetrzymalam ja do 7.20,dalam mleczko,zjadla 200ml i zasnela jak aniolek z swoim smoczkiem i klapciatkiem,milo:happy: Dobrze,ze zapytalas o szczepionke sa to wazne rzeczy,a co do grozlicy i zoltaczki najlepiej w kraju zaszczepic.
Anetka pwnie rano sie zgadamy ja jestem bardzo chetna,tylko o 10.00 mamy szczepienie,a potem wolne.Dryngne do ciebie.Ciesze sie,ze poznam nowa osobe,wydaj mi sie ze bedziemy mialy wiel wsolnego:-)
Agnes milo zobaczyc twoja sliczna twarz i cudna coreczke:-) :happy: ;-)

A ja musze sie pochwalic w koncu ktos zadzwonil z ogloszen,ktore zostawila,wiec w sobite ide na spotkanie,jest to opieka nad 7mies,chlopczykiem,4 razy w tygodniu,fajnie by bylo,bo juz bardzo chec isc do parcy.Wiec trzymajcie kciuki:-)
ok mykam cos zjesc i spac
do jutra pa
Buziaczki:happy:

Witam Mamusie!
Brian usnol o 19:00 i slodko sobie spal pozniej sie obudzil wiec wlozylam mu smoczka i pospal tak dwie godziny i znow sie obudzil nakarmilam go i odtad juz nie chcial spac meczylam sie godzine zeb usnol zastosowalam metode samego zasypiania Brian piszczal plakal az sie podrapal nie moglam po godzinie juz i wzielam go do nas teraz siedzi na lezaczku strasznie marudzi juz nie wiem co robic naprawde jestem zalamana:-(naprawde nie mam juz rady na to jego spanie:unsure:poprostu samej chce mi sie plakac POMOCY!

Maxin ale do Polski to musialabym jechac na pare miesiecy przeciez ta zoltaczke o ile sie nie myle to trzeba brac pare dawek:eek:

Agnes piekne zdjecia!:-)nareszcie zobaczylam jak wygladasz coreczka piekna;-)wlasnie ze Agnes oni powiedzieli ze nie dadza mi bo to nie potrzebne tutaj te szczepionki :eek:jedynie dostane na pneumooki ale mam czekac na list a pneumooki tez jest w 2 dawkach ciekawa jestem czy bede musiala sie o nastepna tez dopominac:dry:

Anetka no to jestesmy z tej samej miejscowosci!:-)a widzisz mowilam ze znam cie z widzenia:tak:ale fajnie co:happy:szkoda ze mieszkasz w Londynie.
Maxin i Anetka zazdroszcze wam spotkania bardzio bym chciala abysmy wszytskie mieszkaly blisko siebie hehe no ale coz ja mieszkam od was daleko przynajmniej jest BB;-)wiec moge z wami wszytskimi dziewczynami pogadac.

Olis Anetka ma racje kiedys byl taki przypadek na forum ale u nas np na marcowkach dziewczyny zglosly do moderatora aby marcowe zdjatka byly tylko do ogladania dla osob ktore poda sie na liscie i teraz tylko te osoby moga ogladac zdjecia i nikt nie ma dostepu mozemy tez tak wszytskie zrobic zglosic do moderatora ale trzeba by bylo zrobic osobny watek bo tego uk nie byloby widac i wtedy tylko my o nim wiemy:-)

Dziekuje jeszcze raz za wszytskie glosy!:happy:ciesze sie ze wam sie piosenka podoba.

Pozdrawiam i sle ciumaski!
Zycze wszytskim przespanej nocy DOBRANOC.

Agnes sliczna corcia!!Moja tez taka minke robi i jeszcze tak jakby dmucha do tego :):):):):))

Olis super masz chlopczyka. a z ttymi zdjeciami to jest tak, ze faktycznie jesli ktos szuka to moze znalezc:( i wykozystac, bo wystarczy skopiowac i juz:( wiec to twoja decyzja. ja chyba zacze wklejac zdj tylko na watek zastrzezony, a wiec ten odpada:(

Maxin no i jak dzisiaj nocka mija?ja chyba na razie sie wstrzymam z ta metoda bo na razie wprowadzam met tracy hogg wiec bez sensu jest tak mieszac, ale poczytamsobie jak bede miala czas,a aprzynajmniej przejrze/

Maggusia, NHS wydal takie ulotki o tych szczepionkach dodatkowych i tam jest napisane ze powiadomia cie w liscie, nie wiem tylko czy o dwoch, bo przeciez to sa 2szczepionki!!!ale ja ci powiem co u mnie powiedzieli. jak robilam szczepionke pierwsza to [ani kazala przyjsc za dwa rowne miesiace, zapisala mi nawet w czerwonej ksiazce date mniej wiecej, a w ogole to jak jestes na szczepionce to sie pytaj kiedy masz dokladnie przysjsc nastepnym razem, ja tak robie zeby uniknc jakichs nieporozumien:)
no i ja tez juz zaglosowalam, super jest ta muzyczka. A to ty i maz jestescie tak uzdolnuienie?ja nie wiedzialam o tym, pisalas juz o tym, a gdzie nagrywaliscie>to pasja czy cos powaznego w sense zarobkowo czy cos?

reklama
Witam
My juz po szczepieniu,ktore Natalka dzis przeszla bardzo dobrze nawet nie pisnela,szok:happy: Rowniez pierwsza z dwoch na pneumococcal,czyli zostala nam jeszcze Meningitis C za miesciac.
A nocke musze powiedziec,ze byla bardzo spokojna,Obudzila sie niunka o 1.00 na papu,potem o 6.00 na papu i spala do 8.30.:szok: wiewc jestem wyspana i zadowolona z niej,wciaz chce smoka do usypiania,ale po melczku spi i sie nie domaga,wiec moze uda nam sie powoli go odstawic.A dzis rano zaczela sobie swietnie gaworzyc ba...ba..da...da,usmaialismy sie z mezem ze bezwiednie juz probuje mowic dada,hi,hi,hi:tak: :-D :-D :-D

A CO DO FOTEK WLASNIE MIALAM MOWIC I ZAPROPONOWAC CO MGGUSIA,MOZEMY STWORZYC OSOBNY WATEK ZAMKNIETY GDZIE TYLKO MY BEDZIEMY MIALY DOSTEP DO FOTEK????CO WY NA TO????

A tu foteczka jak spi ze swoim klapciatkiem
zklapciatkiem1ev9.jpg

Nasza Trojka
trojka1hx6.jpg

Na wczorajszym spacerku
naspacerku1rk7.jpg

Usmieszek stokrotki
http://img84.imageshack.us/img84/9603/naszasmieszka1pa0.jpg

buziakczki
milego popoludnia,cos pochmurna bedzie padac czy nie???!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry