• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejka, ale miałam dzisiaj przejścia z moją małą królewną, próbowałam ją uspić po południu, bo ziewała i stwierdziłam,że jest śpiąca, niestety po dwóch godzinach skapitulowałam :szok: , tak płakała, że po prostu dałam za wygraną:-( i znowu kolejny cały dzien nie spała:baffled: . Na spacerki tez już nie chce chodzić, bo płacze w wózeczku:no:

Maggusia życzę Ci dużo wytrwałości, może Braianek w końcu nauczy się zasypiać:-)

Maxin śliczna ta Twoja Stokrotka i pięknie się uśmiecha, ładna z was rodzinka

Tigger wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, wklej jakieś zdjęcia ze ślubu :happy:

Izusia ślicznie razem wyglądacie:-) . Ja też się zastanawiam nad basenem, ale mam trochę obawy jak Karolcia zareaguje, bo dopiero niedawno polubiła kąpiel

Rusałka witaj na forum

Maja gdzie się podziewasz, jak tam maleństwo:-)

Tamarunia to Ty też stosujesz metodę Tracy?? i jak sprawdza sie?

DOBRY POMYSŁ Z TYM ZAMKNIĘTYM WĄTKIEM JESTEM ZA :tak: :tak: :tak:

reklama
Ja wiem jak załatwić zamknięty wątek :cool2:
jesteście kobitki zdecydowane, załatwiać ?

Tigger
Wszystkiego naj naj naj !!!
Spełnienia wspólnych marzeń !!

Podziwiam sobie te Wasze zdjęcia i widzę, że mamy tu same piękne kobitki z jeszcze śliczniejszymi pociechami.
No to będę tu pasować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak serio, to mam pytanie.
Czy któraś z Was podjęłaby się wyklarować mi tutejszy system edukacji ??
i jeszcze sprawe z przedszkolem dla roczniaka.

muszę się wybrać do przedszkola ale nie chce być taka całkiem ciemna masa :eek:

wiem tylko tyle, ze u nas chcą coś ponad 3 Ł za godzine, ale czy każda godzina jest płatna, cos mi przeszemrało się kiedyś przez uszy, że 4 godziny są za free... ale czy dla rocznego dziecka też ? Czy dla tych przed szkołą ??

HELP ME girls !!! :elvis:

Witam po jakze dlugiej przerwie.
Ale coz po powrocie z Polski mialam mnostwo na glowie ,poza tym jak mam chwile to zawsze jest cos do zrobienia jak nie prasowanie to sprzatanie,gotowanie a Olivierek tez juz znacznie wiecej uwagi potrzebuje.
Teraz jest na etapie chodzenia za raczki,i nie zawsze juz chce siedziec i bawic sie sam,a jak idzie spac to milo jest w spokoju wypic herbatke,wieczorem zas z mezem troche pobprzebywac,synek na cale szczescie chodzi spac okolo 8 tak wiec mamy troche czasu dla siebie.

Maxim dziekuje za pamiec i ze mnie powiadomilas o ostatnim spotkaniu,ale niestety nie dalam rady przyjechac.Twoja niunia juz taka duza,jak ten czas szybko leci.Buzki

Evoska,Majeczka a co z Wami ,chyba juz niewiele Wam zostalo,mam nadzieje ze nie przeoczylam Waszego rozdwojenia sie,zycze szczesliwych porodow.Wielkie buziaczki dla Was i malenstw.

Witam serdecznie nowe kolezanki,fajnie ze jest nas coraz wiecej.

Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich pozostalych dziewczyn,pszepraszam,ze nie nadrobie zaleglosci,ale jest tego zdecydowanie za duzo.
Milej nocki zycze.

hej dziewczyny ja tylko na chwile dzis bylam na szczepieniu z oliwierem i byl to chyba ciezki dzien dla mnie, synek byl strasznie marudny i wogole nie chcial spac usnal dopiero teraz a ja padam,naajgorsze jest jest ze moj maz nie umie go uspokoic,najlepiej jest mu u mnie wtedy czuje sie spokojniejszy wiem ze spedzam z nim wiecej czasu,ale tatus tez powinnien zadbac o dzidzie i dazyc do tego zeby go umiec poznawac,uffffffffale ciezki dzien:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
co do osobnego watku to ja sie zgadzam!!!!!!!!!powinno byc osobne miejsce na takie prywatne pogaduchy czy zdjecia,ja jestem za
oki spadam doslownie padam na ryja!!!!
dobranoc,i zycze wszystkim mamusiom aby wasze pociechy przespaly cala noc,moj oliwier tez,spokojnej nocy:dry: :dry: :dry:

Witam wszystkie Mamusie.
Widze, ze duzo mam wspolnego z Lwica, ze pojawiam sie dokladnie w tym samym dniu co ona. Co prawda przegladalam stronke juz kilka razy ale nie mialam na tyle czasu aby cos napisac:zawstydzona/y: , a co gorsza zapomnialam juz moje haslo na bb:zawstydzona/y:

Widze, ze duzo sie zmienilo, dzieciaczki powyrastaly,brzucholki sie zaokraklily i pojawily sie nowe dziewczyny z moich okolic.

Jest niezmiernie trudno nadrobic moja 3 miesieczna nieobecnosc na forum, ale po pobycie w Polsce, slubie, jest mi niezwykle trudno sie pozbierac.
Do tego doszedl mi jeszcze remont mieszkania...
Nie wspominam juz mojej Olivci - gadzina broi na calego. Teraz jest na etapie przytulania Olivierka, szczypania, drapania i bicia kogo popadnie. Takze musze na nia bardzo uwazac, gdyz chwila moment moge miec sliwe pod okiem;-) Takze na brak zajecia nie moge nazekac.

Jestem ciekawa jak tam Alus Martuski i Tomek Bety... sa takimi samymi rozrabiakami co moja pannica??

A jak sie ma Evoska z Maja? Rozwiazanie tuz tuz, chetnie bym was zobaczyla z tymi brzucholkami i napilabym sie w waszym towarzystwie kawci...

Maxin jestem ciekawa czy odniesiesz sukces w usypianiu malej, moja ciagle zasypia przy cycu, albo musze lezec kolo niej doptoty, dopoki nie usnie.. Takze jak twoja metoda sie sprawdzi to chetnie z niej skozystam.

Obiecalam Evosce,ze wkleje zdjecia z wesela, nie obiecuje czy dam rade dzisiaj ale postaram sie to zrobic w najblizszym czasie.

Uciekam sie kapac. Milej nocki. Papapapapa

Witajcie kobitki!!!!!

Nie było mnie tylko jeden dzień a tu tyle nowości, ale ja też mam cudowne informacje z pierwszej ręki:tak:

EVOSKA URODZILA "4,350 piękny urodził się w taty urodziny buzka"

dostałam wczoraj tego smska:-) ,

Evoska- życzę dużo radości i pomyślności i cudownych chwil z malństwem i wielkie GRATULACJE dla całej waszej rodzinki:-)

Tigger- Wszystkiego naj na nowej drodze życia GRATULACJE:tak: :tak: :-(

Maxin- alez śliczne foteczki widzę że robicie piękne postępy w spanku nocnym super:-)

Maggusia-życzę ci aby synuś też tak pieknie zasypiał bo to napewno dla Ciebie i małego bardzo męczące jak nie można się wyspac:-(

Izusia- ale super fotka, świetnie wygladacie bardzo pogodnie:tak:

Agnes- może naprawde Karolinka nie lubi takiej pogody dltego taka biedulka nie mogła spać, mam nadzieje że dziś bedzie lepiej, i superowa miała minkę na zdjeciu:-D

Magda, Lwica- dziewczyny super ze już jesteście, już się martwiłam że zostałyście w Polsce:tak: , ale Olivka już jest duża dziewczynka i napewno niezła rozrabiaka:-D , a Olivierek jak juz zaczyna prowadzanko za roczke hmmm, to sobie wyobrazam ile potrzebuje uwagi:tak:

super dziewczyny ze jesteście piszcie jak tylko bedziecie mogły a my na kawke to już chyba po rozdwojeniu bo mi jeszcze troszkę zostało a Evoska to już rozdwojona:-D

Anetko- świetnie że wam się udało spotkanko, i już sobie wyobrażam Patiego i Natalkę:tak:, może jeszcze jakiś miłosny wątek nam się rozwinie:-D :-D

Malenie- to super że wiesz jak to z tym wątkiem ukrytym zrobić, ja też jestem za, a co do przedszkoli to nic ci kochana nie pomogę, bo jeszcze zielona jestem:eek:

A teraz dlaczego mnie nie było, wczoraj o 3.30 am zaczeły mi się skurcze co 4, albo 5 min do 7 rano ale były krotkie takie 25, 30sek, bolące ale nie tak bardzo:eek: , wię praktycznie myslałam że się zaczeło do tego doszly bóle pleców, mdłości, i wizyty w toalecie przekładałam się na wszystkie strony, i o 6 juz tak mnie zmęczyły że zasnełam:eek: , i kiedy mąż wstawał do pracy o 7 ja też sie obudziłam,i były jeszcze ale żadiej i do8 całkiem przeszło hmmmm:eek: , czy to normalne, nic mi nie odeszło typu wody itd:-(, i przez cały dziń czułam się zdechła, nogi miałam jak z waty, tylko spałam cały dzień ,mała była aktywna, i dzisiejsza noc obudziłam się tylko raz na siku:eek: , i cała spokojna i przespana bez nawet jednego skurcza, to tak w skrucie:-D , ale juz zastanawiam sie że to chyba już nie długo:tak:

pozdrawiam was mocno i całuję pa pa

reklama
Czesc kobietki!!!

Maju jaka cudowna wiadomosc z rana :-D Pogratuluje Evosce ode mnie i powiedz, ze czekamy z niecierpliwoscia na fotki.I buziaki wielkie dla niej i Rocco!!!

Uciekam na razie.Jak Julcia usnie to napisze wiecej.
Buziaki dla wszystkich :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry