• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witajcie:)- dziękuję za miłe powitanie;)

Byłam w Manchester kilka miesiecy temu..ostatnio w grudniu..Teraz z męzem i juz naszą 4,5 miesieczną córeczką zamierzamy sie przeniesć do Man...decyzja już podjeta- mieszkanko, rodzinka czeka..zamykamy tu w Pl wszystkle sprawy i koncem tego roku .....ruszamy- Mam mega pietra.., ale coż..taki los:)..

Pozdrawiamy!:)

reklama
Ivonek-fajnie ze sie odezwalas, no i bawcie sie dobrze w Polsce:tak:Ale wam super ,ze konczycie proces zabkowania, nas to dopiero czeka, mam nadzieje ze w miare dobrze Oskarus bedzie to znosil.
Maggusia-a pytalam o Birmingham bo moj maz chce tam jechac w weekend obejrzec jakies auto i pomyslalam, ze jesli nasza wycieczka doszlaby do skutku to fajnie byloby sie z toba spotkac i poznac "na zywo", jesli oczywiscie mialabys czas i checi.Ale to jeszcze nie na bank wiec jak cos to moge dac ci znac.A jak tam Brianek dzis sie miewa
Maxin-sorki ze ci zawracam glowe, ale jesli znajdziesz czas czy mozesz mi wyslac te ksiazke "Usnij wreszcie", bo taka jestem ciamajda ze ja usunelam:(Ale ciapa ze mnie, sorki za problem.Bede wdzieczna, buzki!:-)
Dziewczyny wiem ze to glupie ale powiedzcie mi, jak mam ugotowac malemu jablko, bo do tej pory mu kupowalam w sloiczkach ale poniewaz Oskarus ma troche problemy z kupka to lekarz zalecil abym sama mu gotowala owoce i warzywa a wiadomo jablko w szczegolnosci.Ale ja zglupialam i nie wiem czy ugotowac je ze skorka a potem je obrac czy od razu bez i jak dlugo je gotowac. Poradzcie plis:confused::confused::confused:
A jak tam nasze ciezarowki.
No i Dorcia z coreczka nic sie nie odzywa.I zastanawiam sie gdzie podziewa sie Martuska i reszta naszej zalogi:confused:.

Czesc IZa:-)
moim zdaniem tak jak ja to robilam, to obiralam jakblko, kroilam na male czesci i gotowalam w takie ilosci wody aby sie nie przypalilo, czyli woda zakrywa jablko. Potem mozesz wszystko razem zmiksowac i gotowe:tak:

GRATULACJE DLA EVOSKI I MALEGO ROCCO!!:-)

oczywiscie dopisuje sie do listy:

Maxin78
Kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
Maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
Anetka
Izusia
Anulka99
tigger

P.S. Jeszcze raz dziekuje wszytskim za gratulacje i zyczenia!! Obiecuje, ze wkleje zdjecia ze slubu jak tylko nasz zamkniety watek powstanie:-)

hej!!!

a ja dzis widziałam się z Kalusia, u niej narazie spokój tzn malutkiej dobrze w brzuszku i nic się nie zapowiada, Kalusia nawet podejżewa że może będzie jak słoń 2 lata w ciąży:-D , oczywiście żartowałyśmy sobie
było bardzo fajnie, pozdrawia was i całuje, ona nie ma nadal netu dlatego nie pisze ale jak bedzie miała to się odezwie, i gdy będzie się coś działo to da mi znac:tak:

nie wiem jak Kalusia ale ja ledwo doszłam do domu tak się zmęczyłam o skurczach nie wspomnę i pleckach, może to tylko zmęczenie narazie odpoczywam

pa słonca do jutra ide ziuziu

Witam Mamusie!

Brianek usnol po pluskaniu jak go lulalam bardzo ladnie ale zobaczymy czy jeszczie sie nie obudzi:happy:
Ciagle sie smieje i mowie skad synek ma taka energie:confused::laugh2:Nie moze usiasc spokojnie choc na chwile:eek:a jak go przebieram na macie to buszuje w przegrodach wanienki i przekreca sie raz na brzuch raz na plecy wiec zalozyc mu pieluszke jest bardzo trudno:laugh2:

Maja dziekujemy za informacje o Kallusi:happy2:
No ja juz nie moge sie doczekac tych wszytskich zdjatek dzieciaczkow waszych:tak:
Wierze ze wam juz ciezko a malenstwa kochaniutkie rozpychaja sie jak tylko moga:biggrin2:
Kallusia niech szybko powaraca do nas na necika:-)

Maxinko co sie dzieje z toba gdzie sie podziewasz:confused::happy:

Izusia pewnie jak tylko bedziecie sie wybierac i bedzie to pewne to spotkamy sie!:tak:bardzo fajny pomysl hura:-)
Jak bede cos wiedziec na temat jabluszka to zaraz ci napisze;-) bo nigdy nie gotowlam zawsze daje ze sloiczkow.
No a jesli mowa juz o jabluszku to tak mi sie przypomnialo ze ja uwielbiam jablko z pieca mniam:-p

Ivonek zycze ci udanej podrozy i milego pobytu w pl :happy: porob duzo zdjec.

Dziewczyny dopisujcie sie do listy bo zeby nie bylo ze kogos pominelysmy nieumyslnie;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski.

Och jak cisza w domku,Natlka po 10min krzyku snela z klapciatkiem w ramionach,tak mocno go przytulila jak nigdy i bez smoka,huraaaa!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak: oby w nocy spala.Ja spedzialm mily dzien z koleznaka z Turcji,tez jest niania,bylysmy w fajnym playcenter.Powtem do domku wrcalm i niuna usnela na pol godziny,oczywiscie obudzial sie wchodzac do domu,ale tak byla padnieta ze jeszce chialam ja polozyc spac,no mowie wam 1.5h plakala,oczywiscie zawzielam sie z mezem i zadzialo,spala az 20min.Mam nadziejze,ze dzis pospie,bo padam, a jutro
ide na interview,wiec musze jakos wygladac prawda.

Izusia widze,ze i ty masz problemy z Oskarkiem,kurcze moze to jakis bunt bobasow:confused: jak palny na swieta.A co do jakbuszka ja tez tak robie jak mwoi anulka.

Majeczka fajnie,ze widzials Kalusie musicie juz fajnie z brzuszkami wygladac.

Anetka a co z Patki,tez plakusial,oooo jak jego katarek???

Iwonek dzekuje za kaplemenciki,milego pobytu w kraju.Widze ze buzi juz pelna zabkow,a jak Juleczka spi w nocy przez zabkowanie,bardzo marudzi???

Maggusia, Izusia fajnie by bylo jak byscie sie spotkaly:-)

Maggusia a jak dzis u was,czy remont nadal trwa,a mailm ostatnio pytac jak murzyn???Wciaz szaleje???

a to foteczki z naszego spotkania z Patki I Anetka:

parka1wu5.jpg

nakrzeselkach1yd2.jpg

Uciekam spac i zycze milego wekendu
buziaczki

Maxin no to super ze Stokrotka tak slodziutko zasnela :tak: i widze, ze wy ostatnio stale bywalczynie palycenter :-D Hi hi ale Pati ma podbrudek na fotce :-) Niestety nadal go meczy to wstretne katarzysko :sick:

Zapomnialam o liscie dzieki za wpisanie, jak najbardziej jestem za, tylko nie wiem czy to istotne ale zmieniam mojego nika bo Anetka to ktos inny na forum ;-)

Maxin78
Kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
Maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
Izusia
Anulka99
tigger

Dobrej nocki dla wszystkich :tak:

reklama
Dziewczyny alez Wy macie tempo,po jednym dniu ciezko jest juz nadrobic.

EWUNIU KOCHANIE SERDECZNE GRATULACJE I JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC KIEDY WAS ZOBACZYMY.BUZKI.Kawal chlopa z tego Twojego syneczka.

Maxim podziwiam za upor,ja chyba nie wytrzymalabym az tak dlugo,slyszac malca placzacego.

Izusia ja czasami gotowalam malemu i wlasnie dokladnie tak jak Anetka.

Ivonek zycze milego pobytu w Polsce i szybkiego przebicia sie zabkow,my wlasnie czekamy na gorne jedyneczki,dziaselka sa juz tak nabrzmiale ale jakos zabki nie chca sie przebic.

Majeczka juz niedlugo i Ty bedziesz tulic Swoje malenstwo,to takie cudowne uczucie tulic takie cudo.Pozdrow Kalusie i zycz jej szczesliwego porodu.

Maggusia chlopcy to do siebie maja ze czasem nowa pieluszke sie zalozy a i tak gdzies boczkiem wycieknie,u nas tez sie tak dzieje.

Co do spania ,to musze przyznac ze moj tygrysek spi w dzien czasami nawet 2 razy z czego raz okolo 3 godzin ale od przyjazdu z Polski budzi sie czesciej w nocy i czasami tez juz padam ale coz,oczywiscie zganiam to na zabki.
Dzisiaj bylysmy z Madzia na zakupach oczywiscie dla naszych pociech i musze przyznac ze czasami wartaloby nigdzie nie wychodzic,bo jest tyle fajnych rzeczy ze naprawde ciezko jest odmowic sobie kupowania,a nasi mezowie niedlugo zaczna sie buntowac choc narazie cierpliwie to znosza,kart nam jeszcze nie blokuja.

Zycze milej nocki.pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry