• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ja tylko na chwile oliwier dzis bardzo markotny chyba jeszcze ta szczepionka na niego dziala podobno tak moze byc kilka dni i ja przy nim strasznie zmeczona
evoska-SERDECZNIE GRATULUJE,nareszcie synek jest z toba!!!mozesz go teraz sciskac i calowac!!!
maja33-ty juz kochana to jestes jedna noga na porodowce,uwazaj na siebie i sie nie przemeczaj,nabieraj sil na ten wielki dzien!!!
maxin-zycze wytrwalosci w zalozonym planie,licze ze sie powiedzie,,twoja stokrotka cudowne dziecko i tak pieknie siedzi na krzeselku,zycze rowniez powodzenia na rozmowie,trzymam kciuki:tak: :tak:
Anetka-fajowy ten twoj synus i jaki przystojniaka,
lwica-cos wiem na temat tych zakupow,czlowiek jak idzie na miasto to trudno mu sie oprzec,ja to wole sobie nic nie kupic a zeby maly mial cos nowego
rusalka-nie ma sie co bac trzeba byc dobrej mysli,napewno sie wszystko ulozy,jak jakies problemy sie pojawia to my tu jestesmy,napewno pomozemy!!!!
oki spadam do mezulka bo czeka w lozeczku:-) :-) :-) :-) dobranoc kobitki

reklama
Maxin78
Kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
Maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
Izusia
Anulka99
tigger
olis
ja tez sie dolaczam do listy,fajowo ze powstanie taki prywatny watek

EVOSKA - WIELKIE GRATULACJE DLA WASZEJ TRÓJECZKI :-) :-) :-)
jak najszybciej prosimy o zdjęcia Rocco :tak:

Maggusia mam nadzieje, że Braianek będzie już ślicznie spał, pamiętaj ze najważniejsza jest konsekwencja, jak już raz postanowisz, to tak go usypiaj i w końcu się nauczy :happy:

Maxin masz racje, jak maluch wrzeszczy w wózku to wszyscy się gapią a ja głupio sie czuję i ostatnio każdy spacerek konczy się tak, że w jednej ręce niosę Karolinkę a drugą prowadze wózek:-), acha powodzenia w sprawie pracy, oby się powiodło

Maja te skurcze to faktycznie mogą coś zwiastować:tak: , a Karolcia to faktycznie na pogodę różnie reaguje, ale takie dziwne zachowanie to ma już od kilku dni

Anetka Karolcia to w nocy spi super ,dlatego chyba nie chce w dzień spać, mam nadzieje,że jej przejdzie niedługo
Ivonek milego pobytu w Polsce i oby Juleczce już te ząbki wyszły:tak:

Dziewczyny dziękujemy z Karolinką za komplemenciki, trzymajcie się i dobrej nocki:-) :-) :-)

Evoska, chyba sie jeszcze nie poznałyśmy ale...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SYNKA O śLICZYM IMIENIU I DLA JEGO RODZICóW

MALUSZKU WITAJ NA śWIECIE !!

175a.jpg

Napisałam już do admina w sprawie wątku zamkniętego, czekam na odpowiedź
jak będę już miała, to odrazu do Was napiszę.

Pozdrawiam seredcznie, super weekendu życzę :tak:

...ależ Wy jesteście zorganizowane z tą listą :szok::-) super !!

Maxin78
Kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
Maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
Izusia
Anulka99
tigger
olis
Tamarunia

Wszystkiego najlepszego dla mamusi i tatusia Rocco!!! Niech Wam sie maluszek zdrowo chowa!!!!Duzo duzo cierpliwosci i milosci!!!!Oraz duzo duzo buziaczkow od ciotki Tamary:):):):)

Czekamy na zdjecia:):):):):):):):):):):))

Narazie wpisze sie szybciuchno na liste,bo doczytalam ze juz cos dzialacie w tym temacie.Bardzo dobry pomysl.Mam mega duzo do zrobienia.Doczytalam sie zaleglosci i czas mi uciekl:nerd: teraz musze sie streszczac.Popisze troszku jak znajde juz czas na spokojne posiedzenie przy kompie.Buziaki

Maxin78
Kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
Maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
Izusia
Anulka99
tigger
olis
Tamarunia
Asia26

fuj jaka wstretna pogoda i co tu robic w taki dzien!!!
asia26-fajnie ze sie w koncu odezwalas,gdzie ty sie kobitko podziewalas
a tak na marginesie moze bysmy zorganizowaly jakies spotkanko,co wy na to,bo ja chcialabym was wreszcie poznac? wyczytalam ze spotykalyscie sie pod poskiem???odpiszcie!!!!!zamiast siedziec z dzieciaczkami w domu:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Dzieki babeczki za info o jabluszku:-)U nas okropnie minela noc, chyba te nasze dzieciaczki sie zmowily i buntuja sie telepatycznie.Oskarek usnal ok 20.00 a potem obudzil sie o 23.30 radosny nie chcial spac.Po jakis 30 min. zaczal marudzic ale nie mogl usnac i tak meczylismy sie z nim do prawie 2.00, na zmiane probowalismy go z mezem usypiac .Ja juz mialam dosc , zaczelam plakac ze juz wymiekam i nie daje rady.Nio ale o 2.00 usnal.Obudzil sie o 8.00 ale w nad ranem tez troche sie budzil ale tylko na jedzonko i od razu usypial.Teraz wlasnie spi juz drugi raz od rana, chyba nie dospal w nocy.Ja sie nawet niezle czuje ale powiem wam ze pierwszy raz nas sie zdarzylo ze maly tak marudzi, plakal i nie chcial spac.Chyba dzis solidnie poczytam ksiazke, bo dlugo tak nie dam rady nie spac w nocy.Ja odkad pamietam zawsze potrzebowalam duzo snu bo inaczej w dzien nie funkcjonowalam.Pamietam nawet w szkole i na studiach uczylamsie w dzien i wieczorem ale nigdy w nocy, bo po prostu noc jest dla mnie od spania.
Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej bo chcialabym wieczor spedzic z mezem, tak malo sie widzimy.Gdy wraca z pracy prawie wieczorem kapiemy malego, posiedzimy chwile jak maly usnie a potem prawie rowno z dzieckiem ja padam.Wiec choc w weekend chce pobyc z mezem;-);-);-)
Nio to juz nie marudze.
Maxin-dzieki za ksiazke:-)
Milego weekendu
papatki

reklama
hej kobitki!!!

pogoda straszna jakies oberwanie chmury czy cos, wlasnie pisala do mnie Evoska ze moge przyjsc do niej w odwiedzinki taka jestem podekscytowana tym faktem i strasznie sie ciesze jak pozwoli to zrobie malemu fotki i nacieszymy sie widokiem naszego nowego skarba ale to jak evoska sie zgodzi a napewno tak bedzie:tak:

ja dzis skurczowo bezbolesnie leniwie:tak:

anulka, olis-co do spotkanka jak dam rade i nie urodze wczesniej to sie pisze tylko moze w jakims playcenter to i dzieciaczki beda mialy radoche:tak:

Maxin- dziekuje ci serdecznie za ksiazke zaczelam ja juz czytac i z tego co widze na forum to chyba wszystkim maluszkom pomoze wiedza z tej ksiazki

zycze wam kobitki powodzenia i wytrwalosci w wprowadzaniu spania nocnego u maluszkow, fajnie sie zaczyna (Martusia) czulam sie jakby juz moja coreczka byla na swiecie:-D

Asia- juz sie martwilam co z Toba

Lwica- podeslij kochana chociaz jedna foteczkę Oskarka pewnie z niego juz duzy chlopczyk:tak:

Izusia-chyba dzieciaczki naprawde sie zmowily ale mam nadzieje ze Oskarek tylko ta jedna noc nie przespal, a nastepne beda juz ok:tak:

Maggusia,Maxin- ja minela nocka Natalci i Briankowi?

ach Maxin ty pewnie po albo wtrakcie interview POWODZENIA

co do pracy i awanow to moj maz wczoraj został managerem i jestem strasznie z niego dumna:tak:

jeszcze tylko moje male slonko przyjdzie na swiat i nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba

wielkie buziaczki i pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry