HEJ jak milo byc wyspanym,niunia ladnie spala do 4.15 potem jedzonko i spanko do 8.00 budzila sie moze pare razy,ale cos tam muruczala i sam zasypial.Super,Chbya mega sie zmeczyla tym przewracaniem,bo teraz tylko jak lezy na plecach to hop i juz jest na brzuszku.W ciagu dnia klda ja rowniez do lozeczka na drzemke,moze pojeczy 15min i zasypia,wiec berdzo sie ciesze.
Maggusia mowisz,ze Brajanek przeziebiony,zdrowka mu zycze.Spi nockami ciutke lepiej???Wiesz ja zaczynajac stosowac ta metode,niewierzylam,ze tak szybko sie uda,naprawde jak chcesz miec przespane nocki,albo chociarz dobre 5h to sprobuj,co ci szkodzi,pierwszy raz jest ciezki,ale potem juz jidzie lepiej,widomo ciezko sluchac krzyku dziecka,lae uwierzmi im nic sie nie dzieje,tylko krzycza,to nawet nie palcz z bolu.Ale jak niechxerz to juz cie nie bede meczyc,tylko czasmi wydaje mi sie ze juz masz serdecznie dosc tych nocek,No chyba,ze chcesz aby maly caly czas usypial ci na rekach,albo spal z toba.Widze,ze urzadzanie mieszkania to ciezka sprawa,wcpolczuje,prania w rekach i spania na podlodze.My myslimy o kupnie faltu ,moze za dwa lata i juz widze,ze bedzie to wyzwanie,Bo teraz placisz komus rent i mieszkanie jest urzadzone,a tak trzeba zaczynac od podstaw.Ale jak mam palcic komus rent to wole sam splacac mortgage.
Olis wiejdz na watek,SPOTKANIA MAM Z LONDYNU,tutaj sie umawiamy na spotkania:
https://www.babyboom.pl/forum/rodzinki-zza-granicy-f41/spotkania-mama-z-londynu-2526/#post907377
Kasiulka0901 witamy na naszym watku,Gratuluje zafasolkowania,na kiedy masz termin???Napisz cos wiecej o sobie,abysmy mogly cie poznac
Anetka ,ale super fotka,w czym przerabiasz zdiecia,fajna zabawa tez lubie sie tak bawic,ale nie ma odpowiedniego programu,a w pait duzo zrobic sie nie da,czy w przegladarce ACDSee Pro Foto Manager.Fajnego ma Patii Bloga i zycze mu zdrowka ,ten katarek go dlugo meczy.Fajowo,ze spi tak ladnie w nocy
Majeczka jak twoje samopoczucie idziesz dzic do Evoski???A co z Kallusia????Trzymaj sie zdrwo kochana
mykam powiesci parnie puki mala spi
buzka:-)