wkoncu wzielam sie za pisanie wiec troche tego bedzie mam nadzieje ze nie zanudze
TAMARUNIA-to imie podobalo mi sie od dawna jest odpowiednikiem polskiego lucja,jak bylam w pierwszej ciazy to dziewczynka miala miec na imie paulina lucja.imie lucy nie przekonywalo mojego meza,wiec sie nie upieralam i mial wybrac sam ,ale kiedy po porodzie wzial ja pierwszy na rece, spojrzal na mnie i powiedzial- mamy lucy:-)
jaka hafsa juz duza,sliczna z niej dziewczynka, ty tez bardzo ladnie wygladasz
MAJA33-opisze porod napewno tylko musze sie do tego zebrac, postaram sie wieczorem ,albo jutro.
radze sobie calkiem dobrze,od poczatku byla u mnie mama,wiec nie robilam nic,jak pojechala maz wizal tydzien wolnego wiec tez luz,dopiero tamten tydzien dzialam sama i jest ok. rano zaprowadzam patryka do szkoly,potem probuje cos ugotowac(to najtrudniej)po poludniu odbieram patryka i tak jakos dzien zlatuje.
noto fajny mialas sen,widac nie mozesz sie juz doczekac ,pozdrow odemnie evoske
maxin79-gratuluje natalce postepow,super siedzi na tym zdjeciu,i fajnie ze ci tak ladnie spi
MAGGUSIA-mieszka mi sie naprawde dobrze,juz sie calkiem urzadziilismy na wiosne moze zrobimy jeszcze maly remoncik kuchni i lazienki. podoba mi sie okolica,blisko dwa parki i sasiedzi ok.
niech brianek szybko wraca do zdrowia,z tym katarem to teraz chyba tak jest u mnie wszyscy kichaja i prychaja ja sama w sobote mialam 38,8 temperatury
zycze zrowka
ANETKA-fajnie ze pati tak dobrze ci spi, smiesznie musial wygladac z tymi wypadajacymi kluseczkami, super zdjecie w chmurkach.
lucy ma ma 1 miesiac i 22 dni (po zmianach na forum nie umiem dolaczyc suwaczkow)
Kasiula matula- fajnie ze juz jestes w uk,pamietam jak jeszcze bylas w ciazy, duzo zdjec brzuszka wklejalas,a teraz juz taka duza masz pannice
pozdrawiam
Olis-zeczywiscie mamy dzieciaczki w podobnym wieku,oliwierek jest ciut starszy.jesli chodzi o spotkanie to dla
mnie narazie za daleko do centrum
Kasiulka0901-witam na forum
Izusia-nie dziwie ci sie ze nie wytrzymujesz jak maly placze, to chyba najgorsze co moze byc dla matki,ale niemartw sie w koncu sie uda i juz nie bedzie plakal
jak fajnie tuli laciatka ,naprawde slodko
anulka99-miedzy naszymi dziewczynami jest rowny miesiac roznicy, u mnie dokladnie tak samo wyglada zasypianie malej co mnie niezmiernie cieszy
musze czesciej odpisywac bo pozniej tyle sie nazbiera mam nadzeje ze wybaczycie tak dluga wypowiedz (zajelo mi to gogzine)
pozdrawiam