Witam Mamusie!
Jestem taka przeziebiona ze szok!zapalenie krtani goraczka 38,4 i boli mnie ucho:-(Nie mam na nic sil dobrze ze Brian jako tako dzisiaj grzeczny.
Synek juz kaszle mniej mojemu M tez przeziebienie znika
Moze wczoraj mnie jakos zawialo jak bylismy na tej rozmowie albo porostu zarazilam sie od moich chlopakow
Wiec siedze w domu i sie wygrzewam
Maja widze ze po wizycie u Evoski coraz bardziej nie mozesz doczekac Martusi
No i wiesz wlasnie dobrze ci Evosia powiedziala chyba kazda z nas dostaje takiego powera wtedy hehe;-)
Maxin fajnie ze mala ma apetycik:-)
Kasia witaj na naszym forum!Gratuluje zafasolkowania
ciekawe imie wybraliscie dla synka takie niespotykane
Anulka piekna sukieneczka!:-)Jej ja tez bym chciala juz ochrzcic Briana no ale coz musze czekac jeszcze
R.usalka swietne zdjecie z baseniku!widac ze Kludia uwielbia plywac
no wlasnie poszlabym na basenik z Brianem
Melanie hehe wiem jak to jest ja czasem sobie napisze polowe a tu np Brian zaczyna plakac
no i muszez ejsc z kompa w tym czasie moj M cos zacznie robic na komputerze i musze pisac od nowa
Anetka wow Gratuluje postepu Pati
juz na nocniczku no to ladnie widac bardzo szybko sie uczy
Tamarunia co u ciebie
jak Hafsa
:-)
Zmykam pluskac Briana napewno jak bede mogla jeszcze tutaj zagladne i cos skrobne.
Pozdrawiam i sle ciumaski!;-)
Jestem taka przeziebiona ze szok!zapalenie krtani goraczka 38,4 i boli mnie ucho:-(Nie mam na nic sil dobrze ze Brian jako tako dzisiaj grzeczny.
Synek juz kaszle mniej mojemu M tez przeziebienie znika

Moze wczoraj mnie jakos zawialo jak bylismy na tej rozmowie albo porostu zarazilam sie od moich chlopakow

Wiec siedze w domu i sie wygrzewam

Maja widze ze po wizycie u Evoski coraz bardziej nie mozesz doczekac Martusi

No i wiesz wlasnie dobrze ci Evosia powiedziala chyba kazda z nas dostaje takiego powera wtedy hehe;-)
Maxin fajnie ze mala ma apetycik:-)
Kasia witaj na naszym forum!Gratuluje zafasolkowania
ciekawe imie wybraliscie dla synka takie niespotykane
Anulka piekna sukieneczka!:-)Jej ja tez bym chciala juz ochrzcic Briana no ale coz musze czekac jeszcze

R.usalka swietne zdjecie z baseniku!widac ze Kludia uwielbia plywac
no wlasnie poszlabym na basenik z Brianem
Melanie hehe wiem jak to jest ja czasem sobie napisze polowe a tu np Brian zaczyna plakac
no i muszez ejsc z kompa w tym czasie moj M cos zacznie robic na komputerze i musze pisac od nowa
Anetka wow Gratuluje postepu Pati
juz na nocniczku no to ladnie widac bardzo szybko sie uczy
Tamarunia co u ciebie
jak Hafsa
:-)Zmykam pluskac Briana napewno jak bede mogla jeszcze tutaj zagladne i cos skrobne.
Pozdrawiam i sle ciumaski!;-)