• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Jestem taka przeziebiona ze szok!zapalenie krtani goraczka 38,4 i boli mnie ucho:-(Nie mam na nic sil dobrze ze Brian jako tako dzisiaj grzeczny.
Synek juz kaszle mniej mojemu M tez przeziebienie znika:happy:
Moze wczoraj mnie jakos zawialo jak bylismy na tej rozmowie albo porostu zarazilam sie od moich chlopakow:eek:
Wiec siedze w domu i sie wygrzewam:tak:

Maja widze ze po wizycie u Evoski coraz bardziej nie mozesz doczekac Martusi:happy:
No i wiesz wlasnie dobrze ci Evosia powiedziala chyba kazda z nas dostaje takiego powera wtedy hehe;-)

Maxin fajnie ze mala ma apetycik:-)

Kasia witaj na naszym forum!Gratuluje zafasolkowania:happy2:ciekawe imie wybraliscie dla synka takie niespotykane:blink:

Anulka piekna sukieneczka!:-)Jej ja tez bym chciala juz ochrzcic Briana no ale coz musze czekac jeszcze:baffled:

R.usalka swietne zdjecie z baseniku!widac ze Kludia uwielbia plywac:biggrin2:no wlasnie poszlabym na basenik z Brianem:happy:

Melanie hehe wiem jak to jest ja czasem sobie napisze polowe a tu np Brian zaczyna plakac:eek: no i muszez ejsc z kompa w tym czasie moj M cos zacznie robic na komputerze i musze pisac od nowa:laugh2:

Anetka wow Gratuluje postepu Pati:tak:juz na nocniczku no to ladnie widac bardzo szybko sie uczy:happy:
Tamarunia co u ciebie:confused:jak Hafsa:confused::-)

Zmykam pluskac Briana napewno jak bede mogla jeszcze tutaj zagladne i cos skrobne.

Pozdrawiam i sle ciumaski!;-)

reklama
Witajcie!U nas dzis ladna pogoda choc nie za cieplo, spedzilismy go dzis z Oskarkiem , moja kolezanka i jej cora.Bylo milusio, Oskarcio chyba lubi sluchac jak babeczki plotkuja bo slodko spal sobie.
Nio a wczoraj znowu probowalismy tej metody na usypianie.Oskarcio plakal 1,40h, chodzilismy do niego z mezem na zmiane.Ja oczywiscie prawie juz plakalam bo nie moglam juz wytrzymac, Michal mnie podtrzymywal na duchu, Faceci tak tego nie przezywaja, to znaczy przezywaja ale tego nie pokazuja tak jak my.I kiedy juz mowialam po 1,40 h ze nie daje rady ide wziac malego, on powoli przestawal plakusiac i w koncu przysnal, za chwile znowu pomarudzil i w koncu zasnal.Obudzil sie raz na jedzonko w nocy i raz nad ranem i wstal 8.20.Ciesze sie ze nam sie udalo choc wiem ze to dopiero poczatek i dzis pewnie tez bedzie placz malego.Ale mam nadzieje ze kazdego dnia bedzie lepiej:-)To byl pierwszy mlenki kroczek do usypiania ale mam nadzieje ze damy rade i w koncu Oskarcio bedzie sam spal slodko.
Maggusia-oj mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz i twoi mezczyzni takze.Nie ma nic gorszego niz choroba, zyczymy wam duzo zdrowka.A jak tam sobie radzisz w domku i jak u Brianka ze spankiem?Sciskamy was:-)
Maxin-u nas tez tak jest z jedzonkiem, ja nie nadazam nabierac na lyzeczke a maly poplakuje bo mysli ze to juz koniec jedzonka, a kupy...no coz czasem przydalby sie spinacz na nos:-D:-D:-DA jak spanko, trzymasz sie planu???
R.usalka-sliczna fotka, Klaudusia chyba lubi plywac:-D
Anetka- gratulacje z nocniczkowych osiagniec.A nio i super ze przesypiacie nocki, oby tak dalej;-);-);-)
Dziekujemy za komplemenciki!
Zmykam przygotowac kapciu Oskarciowi!A potem koljna proba samodzielnego usyppiania, mam nadzieje ze dzis nie bedzi tyle
placzu.
Milusiego wieczorka:tak:

Majeczko:-)
ksiadz potrzebowal swiadectwo aktu urodzenia malej i dwa formularze: pierwszy kiedy , co i jak do chrztu, drugi to ze chcemy zarejestrowac sie do tej parafii, a przed samym chrztem bedzie pouczenie rodzicow i chrzestnych. To chcial moj ksiadz. :tak:
Warto sie zarejestrowac bo gdy bedziesz potrzebowac jakiegos zaswiadczenia np.dziecko idzie do szkoly katolickiej;-)

woooow, Rusalka! Nie wiedzialam, ze sie do UK przeprowadziliscie! Jak?Co? i w ogole? :) moj maz jedzie do Szkocji we wtorek :) ale czy sie tam przeprowadzimy to jeszcze nie wiadomo, bo to jeszcze zalezy od tego gdzie ja prace dostane, ale chwilowo troche z UK bedziemy zwiazani
kurcze, pamietam ze siostre mialas w Anglii, nie?

HEJ KOBIETKI JA NA MOMENCIK

MAGGUSIA KOCHAN KURUJ SIE I ZDROWIEJ NAM,MAM NADZIEJZE ZE CHLOPCY ROWNIEZ SZYBKO POWROCA DO FORMY

Izusia bardzo sie ciesze,ze nie poddalas sie i powoli dziala,oby tak dalej,z dnia na dzien powinien mniej plakac,trzymam kciuki

Anulka to fakt dobrze sie zarejestrowac,ale czy trzeba chodzic do kosciola,uczeszczac na msze????Bo my bedziemy chrzcic w karju ,a ze nie mamy slubu koscielnego myslam,ze beda klopoty,ale ich nie bylo,ale ksiadz wlasnie prosil o papier z tutejszej parafi,ze mal jest zarejestrowan i tutaj mieszka

Nunka poraz kolejny zasnela przy mleku,och ciezko ja utrzymac obudzona,poprostu pada juz po 7.00,a ja chcialm ja klas o 20.00 no coz jak tak chce.W ciagu dnia zasypia w soim lozeczku po 10 minutowym marudzeniu,wiec sie ciesze.Gdziekolwiej ja nie zostawie na pleckach,hop i jest juz na brzuszku,wiec musze uwaza.
I moge sie pochwalic,ze dzis dostalam telefon :-) :-) :-)
DOSTALAM TA ROBOTE,BARDZO SIE CIESZE,OD 5 LISTOPADA ZACZYNAMY Z NATALINKA,SUPER:tak: :tak: :tak:

MYKAM JESZCZE POCZYTAC NA MAJOWKA I IDE SPAC

Maxin dobrze by bylo byc rergularnie w kosciele, ale nawet my tak nie chodzimy, wazne ze sie jest katolikiem a w zyciu roznie bywa z tym chodzeniem;-)
Wielkie gratulacje ze sie udalo :szok: :-D z praca - BRAWO!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D

ja dzis spedzilam nawet mily dzien,byla u nas moja przyjaciolka i tak zabawila oliwiera ze padl ze zmeczenia juz o 7 co zazwyczaj staje sie o 9,ale fajnie bylo poplotkowalysmy troszke wypilysmy kawunie i tak fajnie dzionek zlecial,zdziwila mnie tylko jedna rzecz ze ona zauwazyla ze oliwier przechyla brdziej glowke na lewo niz na prawo no i dala mi do myslenia co uwazacie ze powinnam sie martwic i wybrac sie do lekarza????????????? kurde zaczynam sie martwic
maxin-ogromne gratulacje!!!masz ta praca,fajniutko bo nie zdechniesz w domu jak polowa nas!!ciesze sie z toba ze ci sie udalo,bede mogla rowniez sama ci pogratulowac na spotkanku w sobote,licze ze bedziesz!!!
Rusalka-alez masz fajowa corcie i jaka zabka z niej w tej wodzie
Maggusia-zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!!,moze jakies mleczko z miodem,moze pomoc
Anulka-cudowna sukienka gdzie zakupilas jak mozna wiedziec my planujemy chrzciny w te swieta ale w polsce,a pytam sie o stroj bo sama szukam tez cos dla mego synka:happy:
Maja33-ty kochana napewno sie doczekac nie mozesz,ach jak czytam twe posty to sobie przypominam siebie,strasznie nie moglam sie doczekac kiedy bede mogla mego synka tulic do siebie i jak on bedzie wygladal

pozdrawiam reszte mamusek i zycze spokojnej nocy!!!!:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

reklama
Melanie- masz juz coreczke, a czy wiesz co nosisz pod serduszkiem:happy: , i w ktorym szpitalu bedziesz rodzila, czujesz sie dobrze to najwazniejsze:tak:

maxin78 pisze:
Melanieto bardzo meczace jak naprodukujesz referat,a tu bummm i wszystko skasowane,och mnie to dobija.Wiec to twoje drugie dziecko,A co juz masz ??

wiem już, że będę teraz miała synka :-):tak::-):tak::-):tak:
nawet ma już imię :tak:

nie wiem dokładnie gdzie będę rodziła, dowiem się pewnie po pierwszej wizycie u lekarza :rolleyes:

tutaj jest chyba jeden szpital.... jesli tak to mniej więcej wiem gdzie :-)

R.usałka ale sie elegancko relaksuje dziecko we wodzie :tak::tak::tak:
basen dla takiego malucha to super sprawa, moja córa chodziła na besen od 2go miesiąca życia :tak::tak::tak:
teraz nie mam z nią żadnych kłopotów przy kąpaniu, moge ją myć pod prysznicem i spłukiwac szampon na oczy :szok::-D

maggusia duuuużo zdrówka :tak::tak::tak:

izusia u nas z tym znoszeniem płaczu jest na odwrót
co prawda 1.40 min to szokujący czas płaczu
nam sie tak długo nie zdażyło przy zasypianiu
ale.... mój mąż pierwszy mięknie jak Pariska płacze
ja jestem bardziej konsekwentna, bo wiem , ze to zaprocentuje w przyszłości
a mój mąż.... mięknie na córeczkowe numery :eek::-D
już ja ich widze za 15 lat
mała będzie miała tatusia obwiniętego na małym palcu :eek::-D

anulka juz sie nie moge doczekać fotek Aleksandry w tej kiecce :tak:

maxin78 - wiedziałam, ze ten rocznik był doskonały :-D:-D
gratulacje i owacje !! :-):-):-)