• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witajcie Mamusie:)
Zaledwie chwilke mnie nie bylo, a tu juz takie zaleglosci, macie nie ziemskie tempo w pisaniu...

EVOSKA OGROMNE GRATULACJE!!!!
ZYCZE CI ABY ROCCO ZDROWO SIE CHOWAL, A TAKZE ABYS SZYBKO WROCILA DO SIEBIE;-)

Maxin Tobie gratuluje nowej pracy, podziwiam Cie, ze odwazylas sie pojsc do pracy z Natalka. Ona jest przeciez jeszcze taka malutka.
Olivka ma juz 16mcy a ja ani mysle ja z kimkolwiek zostawiac, ciagle potrzebuje tyle uwagi...

Maju jeszcze chwilke i bedziesz miala swoja kruszynke przy sobie. Zycze ci szybkiego i bezbolesnego rozwiazania. ...
Wiesz, ze kupilas identyczna pszczolke jaka ma moja Olivcia:-)

Ja tu sobie tak czytam i pisze a nawet nie zauwazylam, ze juz po polnocy,a jutro rano maja mi przywiezc meble...
Takze wkleje obiecane fotki i pochwale sie, ze moj ANIOLEK PODBIL MI DZISIAJ OKO I MAM MALA SLIWKE:szok:
Takze od jutra, przynajmniej przez tydzien bede musiala chodzic w okularach slonecznych:cool2: i jak tu nie kochac naszy dzieciaczkow:tak:

OK. Pisania byloby na tyle . Pozdrawiam Was wszystkie i zycze aby zadnej z Was nie przytrafil sie taki wypadek jak mnie dzisiaj.
Dobrej nocki

Bede musiala w koncu zmienic suwacze, bo az wstyd, ale poki co zajme sie wklejaniem fotek

A oto i ja z moim mezusiem

12082006slubmagdyigrzeska026ht5.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry