• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam,co za wstreta pogoda nic nie mozna zrobic,jestem tak jakas przybita,glow mi caly dzien pelkala do tego bol gardla i katar,kurcze czyzby internetowo zarazamy sie??;-)
My kolejan dobrze przespana nocke mamy za soboa,mal budzi sie rano,ale buszuje w lozeczku i jest ok na godzinke,a wstaje ok 8.00.Juz niedugo bedzie wiel zmian,wiec licze,ze moze przespi w koncu cala nocke.Prce bede zaczynac o 8.00 do 7.00 dlugie godziny,ale tylko trzy dni wiec damy rade,a Natalka na pewnmo szybko sie przyzwyczai.
DZIEKUJE ZA GARATULACJIE,wasze kciuki pomogly:-)

Magda piekne fotki,czarnobiale cudne,slicznie wygladaliscie,a Oliwka jest poprostu bombowa i cudnie wygladala.Milo,ze zagladacie,oby czesciej.Wciaz karmisz mala piersia???
I sto lat sto lat dla coreczki z okacji ROCZKU

Izusia siwteni,ze jestes wciaz wytrwala i widzisz,ze ma to sens.Fajnie,ze w koncu masz z kim pogadac,poplotkowac i wyjsc na spacer.A kiedy siostra twoja jedzie do Stanow?Mowisz,ze kaszka smakowala,swietnie.Natka dzis jadal,jabuszko z truskawkami,ale mlaskala,tak jej smakowalo.:-D

Maggusia o ty biedulu,ale masz wysoka goraczkem,mam nadzieje,ze juz ci lepiej,jak bedzie wciaz tak wysoka idz do lekarza,bo jak masz pare dni goraczke,musisz wziasc antybiotyki aby zwalczyc wirusa,Oby Brajnek sie nie zarazlil.ZDOWIEJ KOCHAN:happy:

M@dziolek milo,ze do nas zagladasz,ty to zabiegana kobieta jestes,ale wcale sie niedziwie przy tak zywej Uleczce.Bedziesz moze na spotkaniu,bo ostatnio w sumie nie mialysmy za duzo czasu na pogaduszki;-)

Kasiulka0901 zakupy dla maluszka sa przyjemne,Do tej pory jak chodze na zakupy ogladam maciupkie ciuszki i sobie przypominam jak nunka byla malutka:-)

olis, gdzie mieszkasz???Fakt pogoda dobijajaca co tu z dzieckiem robic!!!Synek slicznie widze spi;-)

Ara ostatniuo wslsnie zastanwailysmy sie gdzie jestes,a ty zapracowana kobieta,super,ze jestes zadowolona z pracy i na pol etatu to idelane rozwiazenie,a kto zajmuje sie w tym czasie Marcelkiem???Wkelj koniecznie nowe fotki,jestem ciekawa jaki jest duzy:-) Ciesze sie,ze u Bety w pozadku szkoda,ze nie ma do nas dostepu,ciekawe czemu nie moze pisac,a czytac tak,hmm..

anulka99 no to namieszali ztymi dokumentami,szok,ciezko poradzic co tu zrobic,najlepiej by bylo przepisac.Ty rownizez przeziabiona,co za pech,oby dzici sie nie zarazily,co porabiacie w czasie przerwy szkolnej?

Lwica super z was rodzinka i Oliwerke jak juz chlopak duzy,przytojniak rosnie.;-)

ok uciekam zjesc kolacjie bo cos glodan jestem,potem kompanko i spanko;-)
milej nocki papa

reklama
tak dawno mnie nie bylo ze sie duzo nazbieralo

po pierwsze przeziebienie minelo nam wszystkim, ale niestety Krystynka dostala biegunki i nie moze jej przejsc :-(

po drugie od 17-do dzisiaj byli u nas w odwiedzinach moi rodzice (dlatego nic nie pisalam na forum) i tak wykochali, wycalowali i wynosili moja coreczke ze juz nie chce sama zasypiac :baffled: bo babcia nauczyla nooooszenia :-p
jak Murzałeczka chociaz mialknela to juz babcia leciala, a jak raz poplakala z 1 minute to sie sama poplakala bo powiedziala ze nie moze sluchac jak jej wnuczusia plakuniunia:szok: ale przez ten tydzien to bylo najszczesliwsze dziecko na swiecie, ciagle ktos mial sily na rozsmieszanie, za to teraz mam masakre!!!:sick: nie mam czasu zeby tyle chodzic z mala na rekach, boje sie ze takie zmienne traktowanie ja zdezorientuje

zobaczymy ja bedzie teraz sie zachowywac jak dziadki juz pojechaly

Evoska GRATULACJE!!! niech synek rosnie zdrowo!!
Maxin gratulacje!!! powodzenia w nowej pracy
Majeczko, Kallusia trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie
Anulka sukienusia przesliczna, udanych chrzcin

wszystkim chorym i przeziebionym zycze szybkiego powrotu do zdrowia

a teraz najwazniejsze
moj maz znalazl prace w zawodzie!!! i z tego powodu wyprowadzamy sie do Holandii
przez rok pracowal w Londynie jako elektryk na budowie i szukal czegos dla siebie, ale nie mogl nic znalezc, az wreszcie sie odezwali!! bedzie robil jako inzynier energoelektroniki
jedziemy juz 8 listopada do Polski, on zaczyna robote 1 grudnia, a my dolaczamy po swietach :-) niby ta sama kasa jak tutaj, ale perspektywy o wiele wieksze

mam nadzieje ze pomimo zmiany lokum bede mogla jeszcze z Wami popostowac na forum, a z niektorymi spotkam sie jeszcze w sobote

bede zdawac relacje na bierzaco jak idzie nam wyprowadzka, na razie zlozlsmy wymowienie mieszkania

hej kobitki!!!

Maxin-wielkie GRATULACJE wiedzialam ze dostaniesz ta prace bardzo sie ciesze:tak:

Maggusia- jejku taka goraczka, mam nadzieje ze juz ci lepiej bidulko, i super ze Brianek tak pieknie juz spi

Ara- nareszcie sie odezwalas super ze juz masz prace ktora ci odpowiada pamietam jak na ostatnim naszym spotkanku dopiero mialas zamiar a tu juz prosze swietnie bardzo sie ciesze, dzieki za info o Becie:tak:

Beta- kochana skoro mozesz czytac to super, duzo zdrowka ci zycze dla ciebie i malutkiej, a Tomcio usciskaj mocno od ciotki z BB:-D

Magdak- nie otworzyly mi sie fotki ach ten internet ale bede probowac do bolu az zobacze tak chcialam was zobaczyc, Oliwke ksiezniczke:tak:

Anulka- no to niele wspolczuje teraz z tym aktem pewnie bedziesz musiala wszystko od nowa zalatwic, a sukienka az trudno uwierzyc ze tylko 4F szok ja podobne widzialam za 22 albo 30 lub 35 f

M@dziolek- nie dziwie ci sie ze jestes zabiegana przeciez Uleczka to wulkan kobitka:-D

Toola- Gratulacje dla meza i dla was tylko szkoda ze wyjezdzacie ale jesli bedzie wam lepiej to pewnie my na forum zawsze mozemy sobie poplotkowac:-D :-D :-D, nie dziwie sie dziadkom tak malo mala widzieli, napewno na poczatku bedzie ciezko Krystynka ale napewno znowu bedzie jak dawniej:tak:

Izusia- no to pieknie- Oskaruś zaczyna sam zasypiac jednak konsekwecja dziala cuda, i zycz kochana wytrwalosci, bo napewno nie jest ci latwo

u nas nie po staremu moj leniwy wczorajszy dzien zamienil sie w koszmarna noc:-p , znowu myslalam ze na bank to ten dzien od 1 w nocy skurcze do 7 bolace nie bolace mdlace i nie wiem jeszcze jakie regularne nie regularne, myslalam ze padne, i oczywiscie 8 razy do lazienki i tak dreptalam cala noc po 7 moj maz poszedl do pracy a mi zatrzymaly sie skurcze wiec mysle sobie znowu nic, udalo mi sie zasnac:-p , pospalam do 10 i zauwazylam ze cos sie dzieje a moze raczej nic sie nie dzieje nie czulam malej tak sie przestraszylam ze poszlam do szpitala, z tych nerwow poszlam na porodowke:-D zamiast na KTG, i na koniec sie rozplakalam :-D ach ta ciaza, naszczescie nie odeslaly mnie tylko przytulily wziely za reke i zaprowadzily na wlasciwe miejsce:-D jak male dziecko, okazalo sie ze dziecko jak aniolek sobie spalo potem sie obudzilo i 12 ruchow w ciagu godziny bylo serdduszko bije rowno i nic nie wskazuje na cos zlego a skurcze owszem zapisala maszyna ale tylko przepowiadajace mam je doslownie co 10 min i wachaja sie od 140 do 160 moze wy wiecie co to oznacza bo miarka byla od 60 do 200 to jest sia w rocetach czy jak:eek:
wrocilam do domu zmeczona ale szczesliwa skurczenadal sa ale juzs sie nimi nie przejmuje, moze dlatego tak to przezywam bo przez cla ciaze i nic nie odczuwalam wiec moze za bardzo przezywam:-p

rozmawialam dzis z Kalusia dzisiaj ma date porodu a nic sie nie dzieje i czeka bidulka na znaki

ale was zanudzilam

dziewczyny wracajcie do zdrowia
pozdrowienia dla wszystkich pa

toola, gratulacje dla meza. fajnie ze znalazl prace w zawodzie, nie ma jak robic cos co sie lubi :-)

maxin, pracuje jako recepcjonistka w volkswagenie, takze nie mam za duzo na glowie a za to jak przyjemnie, nikt meni nie stresuje i nie stoi na glowie i nie dodaje co rusz to nowych obowiazkow. uff, no i pracuje wsrod jak na razie fajnych ludzi. a 1 listopada podpisuja ze man umowe na stale, takze bede mogla w swojej starej pracy zlozyc wypowiedzenie. :-) marcelka zostawiam z childmionderem, fakt nie kalkuluje sie zupelnie, bo w sumie niewiele mi zostaje z tego co zarobie, ale neistety nie mam opcji zostawienia chlopaka z kims z rodziny :-(

a dzisiaj moje dziecko po raz pierwszy wsunelo caly sloiczek jablka z bananem, hurra, teraz o juz pewnie z gorki z tym jedzeniem bedzie. teraz spi w najlepsze maluch rozrabiaka, jak wrocilam z pracy, matko jaki placz, zale i w ogole..: jak moglas mnei zostawic z tym wstretnuym ojcem, ktory na mneinie zwraca uwagi tylko mnie polozyl przy zabawkach a sam poszedl zmywac :-p heheh, tylko wzielam go na rece od razu inna minka. jakie to przyjemne :laugh2:

maju, ja pamietam jak mi sie dluzylo...och. tyle ze ja nei mialam zadnych objawow, ani skurczy przepowiadajacych. u ciebie pewnie juz tuz tuz. ale fajnie :D trzymam kciuki i jak bedzie cos wiadomo to poprosze o smska (chyba jeszcze masz moj numer?:-p )

dziekuje za gratulacjoie. mowie wam dziewczyny, odetchnelam w tej pracy, bez porownania z tym co przezywalam w poprzedniej...zycze wszystkim wam takich miejsc pracy jak ja mam teraz, w przyjemnym towarzystwie i milej atmosferze, a nei w stresie i nerwach :no:

madzia, wszystkiego naj na "nowej drodze zyczia" i duzo buziaczkow dla oliwki, super wygladacie

lece sie wykapac, kolorowych snow wszystkim zycze i do przeczytanka

ps, nie chce strzelic gafy, ani wyjsc na niedoczytujaca forum...czy lwica sie znow spodziewa malucha czy tylko tak na zdjeciu wyszla? :zawstydzona/y:

Witam Mamusie!

Brian dzis taki marudny caly dzien raz sie smial raz plakal.Nawet jakos tak dziwnie spal bo co chwile sie budzil:baffled:zmeczona jestem totalnie tym moim przeziebieniem:-(
Juz nie mam goraczki tylko ciagle mnie boli gardlo az swedza mnie dzisala :eek:juz wiem co nasze malenstwa przechodza :errr:
Dziekuje wam za slowa otuchy:-)to tak milo poczytac.

Tolla ogromne gratulacje dla meza!:happy:
Mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladac na forum i zdawac relacje jak wam sie tam wiedzie:tak:Zycze powodzenia!

Maxin zycze zdrowka!wracaj szybciutko do siebie:biggrin2:dziekuje za rady.Mam nadzieje ze Brianek sie nie zarazi:eek:bo wtedy to naprawde bym nie wyrobila omysl sobie jak ja wczoraj w nocy z taka goraczka wstawalam do niego myslalam ze naprawde zemdleje na dodatek tak goraco mi bylo ze szok.
Ara ciekawa praca;-)swietnie ze czujesz sie tam dobrze i to jest najawazniejsze:-)
Izusia
nie ma to jak udane zakupki:blink:to swietnie ze coraz lepiej Oskarek zasypia a jak tam jego krosteczki:confused:bo Brian tez je ciagle ma bylam z nim u lekrza kazali zmienic kosmetyki Johnsona na inne wiec zmienila na Bootsa bo maja w srodku oliwke i smarowac kazali mi go po pluskaniu wazelina powiedzieli ze jesli nie ustapi do tygodnia to mamy pokazac sie u lekarza i nie ustapily:baffled: znow musze tam isc.Zastanawiam sie dlaczego nie przepisaly mi Oilatum poniewaz Brianowi zawsze to pomagalo na takie krosteczki:tak:
Maja az takie mialas skurcze na KTG:confused::baffled:
Ja jak mialam 74 to nie moglam wytrzymac darlam sie z bolu:eek:
Widze ze u ciebie porodzik tuz tuz :-)
Nie dziwie sie tobie ze wstraszylas sie bidulko i pojechalas do szpitala dobrze ze wszytsko jest wporzadku;-)
Madzi@lek
swietnie ze Ulenka ci sie tak doskonale rozwija:-)wygrzewam sie jak moge hehe tylko ze ciagle musze z Brianem sie bawic a on to po calym pokolu wedruje tzn sie czolga ciagle majsetrkuje przy kabelkach itp rzeczach:laugh2:Po
Kallusia dzis termin porodu!:happy2:Zycze ci aby trwal krociutko i bezbolesnie.

Dobranoc zycze przespanej nocki:happy:
Pozdrawiam i sle ciumaski!

No czesc dziewczyny po krotkiej przerwie!mieslismy teraz swieta od poniedzialku do dzisiaj i odwiedzalismy rodzine i do nas rodzina przyjechala,no i czas zlecial. Swieta byly poem udane,a spodziewalam sie ze bedzie tak sobie!jestem mile zaskoczona! to moje trzecie swieta ytutaj i byly naprawde ok i na dodatek najlepsze z tych wszystich, nagotowalam jedzonka pysznego :-D no bo jak to swieto i zwykle jedzonko :no: :laugh2: , spotykalismy sie z rodzina i znajomymi, bylo milo :-D

a to zdjecie ze swiat
przytulam sie do taty :laugh2:
dsc02384ei1.jpg

a tutaj z mamusia i rodzinka (chlopczyk jest 4dni starszy niz Hafsa)

dsc02389ot0.jpg

Madzia zdjecia ze slubu sa bombowe!!wygladalas przecudnie!!swietna suknia sliubna!!a cora po prostu przeslicznie wyglada w tej bialej sukienusi!!

Maggusia trzytmaj sie biedulko !!!jak sie czujesz?>jak usypianie Briana!!!

Maxin!!Gartulkuje z calego serca pracy!!!

Ara!!super ze masz taka swietna prace!!Wiesz co?ja mam problem z karmieniem Hafsy tez ona tylko cycca chce i koniec w ciagu dnai trzecia czesc sloiczka je i to nawet i teo nie je! jejku! szok! :no: ja juz nie wiem co robic :-( ale jak widac nie jest huherkiem wiec sie pocieszam ale to nie o too chodzi jak huhrem nie jestem a anemie mam i co?boje sie ze i ona bedzie miala :-( a ile Marcelek na poczatku zjadal?

oki koncze trzeba juz spac a ja jeszcze na majowki nie zagladalam :-( bb wciaga :tak: :-D

hej!!!

Magda- dopielam swego chyba otwieralam i odswiezalam ze 30 razy ale udalo sie widzialam zdjecia SĄ PO PROSTU PIEKNE przeslicznie wygladalas i Olivka i malzonek po prostu super i w bialej i w rozowej sukieneczce a ty fantastycznie :tak:

lwica- prawie nie poznalam Olivierka wymeznial sliznie razem wygladacie

Ara- nie ma sprawy wysle sms i mam do ciebie nr:tak: , jak cos nie bede wiedziec to bede dzwonic:-D juz zameczam Evoske:eek:

Maggusia- no wlasnie a mialas podzialke od 60 do 200 bo ja taka mialam na tym KTG bo nie wiem o co chodzi z tymi pomiarami moze 100 jest uwazane za 0 to wtedy bym miala 60 skurcze:eek:
Tamarunia- slicznie mala wygladale w tej sukieneczce i troszke spoznione ale szczere wesolych swiat:tak:

pozdrawiam ja oczywiscie nie moge spac i skurcze mam hmmmm moze sie cos zacznie:-)

Hej Mamuski :)Mam ogromne problemy z wejściem na forum. Ciagle pojawiaja sie jakies bledy i o jakims debugowaniu jest mowa. A ja naprawde nie mam pojecia o co tak naprawde w tym wszytskim chodzi. Na dodatek jak chce napisac notke to zaraz mi ja kasuje i nigdy nie wychodzi tak jak chce. Dlatego czytam i czytam. Pozdrawiam. Cicha, wierna czytelniczka :)

Dziękujemy za tak miłe komplemetny:)- pod adresem mojej Klaudki:):zawstydzona/y:

Tamaruniu- córeczka śliczna!
Toola- i jaGRATULUJę- mężowi nowej pracy!

woooow, Rusalka! Nie wiedzialam, ze sie do UK przeprowadziliscie! Jak?Co? i w ogole? :) moj maz jedzie do Szkocji we wtorek :) ale czy sie tam przeprowadzimy to jeszcze nie wiadomo, bo to jeszcze zalezy od tego gdzie ja prace dostane, ale chwilowo troche z UK bedziemy zwiazani
kurcze, pamietam ze siostre mialas w Anglii, nie?

tak tak- dobrze agatatje pamiętasz- :)- patrz teraz tu sie spotykamy:)
Poki co jak pisałam jeszcze jestem w Pl- ale koncem roku wyjeżdzamy własnie do siostry-która cały czas na nas czeka- Niestety wstrzymuje nas kilka spr...Czekamy na ich zamknięcie- i jedziemy do Man

a co Was wywiało do UK...niedawno urządzaliście sie w Belgii?:)
i co u Olafka- zwiałaś nam z czerwcówek na dobre...a tesknimy:(
Całuski od cioci Rusalki;-))!

reklama
shirin-nie mam pojecia czemu taksie dzieje sproboj moze zalogowac sie na nowo,z nowym imieniem wtedy moze bedzie ci latwiej,a moze przyjdziesz na spotkako w sobote??chyba o im slyszalas,pozdrawiam
Tamarunia-sliczne zdjecia hafasa duza dziewczyna i tak sie usmiecha na kazdym zjeciu
Ara-gratuluje postepu niuni fajowo ze jak na pierwszy raz zjadlo wszystko,a jak w pracy???
Maja33-ty to kochana nie denerwuj sie tak,skurcze jak sie zaczna to napewno beda bardzo bolesne i napewno bedziesz wiedziala ze to juz jest to,a teraz przed samym koncem bedziesz czuc mala rzadziej bo wciska sie w kanal rodny przez to sa rzadsze ruchy,ja tez tak mialam!!!!
toola -gratulacje,napewno jestescie szczesliwi,nareszcie twoj maz znalazl to co lubi robic,a ze w holandii nie ma co sie zamartwiac ja tam bylam i to naprawde uroczy kraj napewno ci sie spodoba,jest tam cicho i zielono:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Izusia-ciesze sie ze maly zasypia,po dlugich staraniach w koncu
sie udalo,oby tak dalej

a u nas jakos leci po tak potwornym dniu jak wczoraj gdzie ciagle padalo i byly ogromniaste nudy,dzis troszke sloneczka,fajowo, oki zmykam z malym na spacerek trzeba jeszcze wykorzystywac ta pogode,choc chyba duze wiatrzysko,aha i rzeczywiscie oliwer podczas snu glownie przechyla glowke bardziej na lewa strone,narazie podkladam pieluszke pod bok jak nie pomoze wybiore sie do lekarza,bo troszke sie martwie:sick: :sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry