K
kallusia
Gość
Czesc Dziewczyny !!
Niewyrobie sie z czytaniem wszystkiego ale
Maxim GRATULACJE PRACKI !!! WIEDZIALAM ZE JA DOSTANIESZ !!Pozdrow tez nasza Stokrotke, Maja mowila ile wycierpialyscie :sick: dobrze ze juz wszystko OK
Ara super ze znowu jestes no i GRATULACJE NOWEJ PRACKI !! kurde wszystkie uciekacie do roboty
Tamarunia cora piekna i rosnie jak na drozdzach
sliczne wygladacie :-)
Toolus ciesze sie ze mezus znalazl pracke ale szkoda ze sie nie bedziemy mogly spotkac
ale bedziesz z nami obowiazkowo klikac
Magda ale masz cudna rodzinke no i zdjecia.Wygladalas slicznie :-)
Lwica czym ty karmisz tego wielkoluda:-) on jest juz taki duuzy.Cudny chlopczyk:-)
Magusia mam nadzieje ze sie lepiej czujesz, i grypsko mija
to ta cholerna pogoda
Ucaluj Brajanka
Majus kochana ja po moim ostatnim plackowym zatruciu (znowu sie przezarlam plackami ziemniaczanymi i wyladowalam kontrolnie na badaniu
obrzarstwo jest okropne ale nieda sie pochamowac
)tez mialam KTG i skurcze tez co 10min a skala od 130 do 175 a na wykresie cala od 60 do 200 tez tego nie kumam ale jak mowia ze to normalne to chyba tak ma byc.Dobrze ze juz lepiej i niunia zdrowa
A u mnie nic ani widu ani slychu!!!Julka chyba na wiosne czeka bo pogoda do du.. ;-) no dzis jej mowilam ze ladnie i slonko ale narazie nic
uparta cholera.
Dalej nie mam necika wiec bede zadko ale napewno dam znac jak sie cos wykluje

A to moje mam nadzieje ostatnie takie fotki
Pozdrowionka dla wszystkich ,wszystkich
i caluski 
Niewyrobie sie z czytaniem wszystkiego ale
Maxim GRATULACJE PRACKI !!! WIEDZIALAM ZE JA DOSTANIESZ !!Pozdrow tez nasza Stokrotke, Maja mowila ile wycierpialyscie :sick: dobrze ze juz wszystko OK
Ara super ze znowu jestes no i GRATULACJE NOWEJ PRACKI !! kurde wszystkie uciekacie do roboty
Tamarunia cora piekna i rosnie jak na drozdzach
sliczne wygladacie :-) Toolus ciesze sie ze mezus znalazl pracke ale szkoda ze sie nie bedziemy mogly spotkac
ale bedziesz z nami obowiazkowo klikac
Magda ale masz cudna rodzinke no i zdjecia.Wygladalas slicznie :-)
Lwica czym ty karmisz tego wielkoluda:-) on jest juz taki duuzy.Cudny chlopczyk:-)
Magusia mam nadzieje ze sie lepiej czujesz, i grypsko mija
to ta cholerna pogoda
Ucaluj Brajanka
Majus kochana ja po moim ostatnim plackowym zatruciu (znowu sie przezarlam plackami ziemniaczanymi i wyladowalam kontrolnie na badaniu
obrzarstwo jest okropne ale nieda sie pochamowac
)tez mialam KTG i skurcze tez co 10min a skala od 130 do 175 a na wykresie cala od 60 do 200 tez tego nie kumam ale jak mowia ze to normalne to chyba tak ma byc.Dobrze ze juz lepiej i niunia zdrowa
A u mnie nic ani widu ani slychu!!!Julka chyba na wiosne czeka bo pogoda do du.. ;-) no dzis jej mowilam ze ladnie i slonko ale narazie nic
uparta cholera.Dalej nie mam necika wiec bede zadko ale napewno dam znac jak sie cos wykluje

A to moje mam nadzieje ostatnie takie fotki
Pozdrowionka dla wszystkich ,wszystkich
i caluski