• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc Dziewczyny !!
Niewyrobie sie z czytaniem wszystkiego ale
Maxim GRATULACJE PRACKI !!! WIEDZIALAM ZE JA DOSTANIESZ !!Pozdrow tez nasza Stokrotke, Maja mowila ile wycierpialyscie :sick: dobrze ze juz wszystko OK
Ara super ze znowu jestes no i GRATULACJE NOWEJ PRACKI !! kurde wszystkie uciekacie do roboty:-D
Tamarunia cora piekna i rosnie jak na drozdzach :tak: sliczne wygladacie :-)
Toolus ciesze sie ze mezus znalazl pracke ale szkoda ze sie nie bedziemy mogly spotkac :no: ale bedziesz z nami obowiazkowo klikac :tak:
Magda ale masz cudna rodzinke no i zdjecia.Wygladalas slicznie :-)
Lwica czym ty karmisz tego wielkoluda:-) on jest juz taki duuzy.Cudny chlopczyk:-)
Magusia mam nadzieje ze sie lepiej czujesz, i grypsko mija:tak: to ta cholerna pogoda :dry: Ucaluj Brajanka :happy:
Majus kochana ja po moim ostatnim plackowym zatruciu (znowu sie przezarlam plackami ziemniaczanymi i wyladowalam kontrolnie na badaniu:baffled: obrzarstwo jest okropne ale nieda sie pochamowac :-p )tez mialam KTG i skurcze tez co 10min a skala od 130 do 175 a na wykresie cala od 60 do 200 tez tego nie kumam ale jak mowia ze to normalne to chyba tak ma byc.Dobrze ze juz lepiej i niunia zdrowa :tak:

A u mnie nic ani widu ani slychu!!!Julka chyba na wiosne czeka bo pogoda do du.. ;-) no dzis jej mowilam ze ladnie i slonko ale narazie nic:-p uparta cholera.
Dalej nie mam necika wiec bede zadko ale napewno dam znac jak sie cos wykluje:-p:-D:-p

A to moje mam nadzieje ostatnie takie fotki :-D
Pozdrowionka dla wszystkich ,wszystkich :happy: i caluski :happy:

reklama
Witajcie kochane!
Uf kolejna noc za nami, maly usnal po pol godziny placzu:-( wiec kazdy dzien to krocej placze i to mnie cieszy:-) choc znowu nad ranem sie budzil, duzo jadl.od 5 rano marudzil z 2 godziny a pozniej usnal i spal do 9.30 a ja tez przy okazji sie wyspalam.Ciesze sie ze Oskarus coraz szybciej usypia ale niepokoi mnie to ze tak buddzi sie nad ranem.Mam nadzieje ze w koncui to minie, wiec trzymajcie nadal kciuki za nas;-)
Poza tym ok, coraz wiecej probuje siadac i wogole ucze go tzrymac butelke-czasem mu sie udaje ja przytrzymac:tak:Teraz sobie slodko spi.
Kallusia-pokazny brzusioi wogole piekne fotki zwlaszcza to z mezuciem przy brzuszku.Czekamy na dzidzie razem z toba i trzymamy kciuki:-)
Majeczka-jak sie masz, nadal masz skurcze?Po tym jak piszesz ile i jak czesto masz skurcze to ja mysle ze juz niedlugo sie zacznie.Oby szybko i bez problemu poszlo, bedziemy trzymac kciuczki:-)
Olis- u nas tez tak bylo, ze maly trzymal glowke tylko ze bardziej na prawa strone.Jak bylam w Polsce poszlam do pediatry i ona kazala zrobic usg barku aby wykluczyc uszkodzenie miesnia i cos tam jeszcze.Na szczescie usg nic nie wykazalo, byc moze maly mial jeszcze taka pozycje bo w brzuszku tak wlasnie lezal i sie jeszcze nie odzwyczail.Wiec moze i u ciebie tak jest.Ale dla spokoju wybierz sie do lekarza, po co masz sie niepotrzebnie stresowac i denerwowac.:-)
Tamarunia-ale duza dizewczynka juz z Hafsy i jaka sliczna:-)
Maxin- pytalas o moja siostre, ona leci z narzeczonym 19 listopada wiec w sumie to juz niedlugo:-(
A pisalas ze dajsz kaszki polskie Natalce.A czy ty je kupujesz w Londynie w polskim sklepie?Wiesz ja zauwazylam ze tu jest niewielki wybor kaszek, czy to w Asdzie czy Bootsie, male ich jest.Wydaje mi sie ze w Polsce jest wiekszy wybor i chyba poprosze mame aby mi podala je w paczce na swieta.Tutaj widzialam moze ze dwie firmy i to niewiele smakow, szkoda.Tak samo jest z herbatkami, musialam sobie przywiezc z Polski bo tu nie ma:-(A wydawalo by sie ze w takim kraju bedzie wszystkiego wiekszy wybor.
U nas dzis pogoda fuj, siedzimy z Oskarciem w domu bo mimo ze czasem zaswieci slonce to jest wiatr i co chwilepada deszcz:wściekła/y:
Trzymajcie sie babeczki!
papatki

WiTAM BABECZKI
Pogoda dzis calkiem calkiem,jak na koniec pazdziernika super:-) My po spacerku i zabawie na podlodze usnelysmyz Natalka,ona oczywiscie wswoim lozeczku,tak sie ciesze,ze sam w nim zasypia i nie potrzebuje smoczka,A wczoraj zaczela probowac podkurczac nozki,opierala sie na glowie i ducia do gory,nozkami tak przebierala jak by w miejscu raczkowal,ale sie usmialam.Kupilam malej fajowy spiworek do wozka,cholerstwo drogie,ale mieciutkie i sliczne;-)

Maggusia wiesz przy chorobie ja cie podziwiam,ze zajmowalas sie malym i do niego wstawalas,a maz nie mogl cie wyreczyc???Jak sie dzis czujesz???

Izusia my kaszki kupujemy w polskim sklepie,bo fakt tutejszy wybor jest marny.Zawsze robie zapas w karju jak mi sie konczy to kupuje tutaj/Ale Oskarek slotko wyglada,taki dorosly.:-)

Kallusia kochan,ale piekny brzuszke wychodowalas,slicznie wygladasz,Juleczka ma piekny domek,jak widze wciaz nic sie nie dzieje i nie ma zamiaru wyjsc,ale cos czuje,ze to bedzie na wekend,Trzymam kciuki aby bylo szybko i jak naj mniej bolu.

Majunia ty pewnie jeszce troche poczekach,widze ze jestes juz bardzo znieciepliwiona:-) Nocki moga byc coraz ciezsze,bidulko pewnie duzo myslisz i zle sypiasz:baffled:

Tamarunia sliczne fotki,ona jest cudna i tak duza.Fajnie ze milo spedzilas swieta,wiec teraz bedziemy mogly sie umowic;-)

shirin ciekawe czemu masz takie problemy,hmmm...?????

Toola bardzo dawno cie nie bylo,rodzidze jak slysze bardzo zadowoleni.Gratuluje dobrej parcy mezowi,szkoda,ze wyjezdzacie,mam nadzieje,ze bedziesz jednak znami klikac.Krystynak sliczniej juz siedzi:-) A przewrca sie juz?

Ara to fajna luzna praca,bez wieszych obowiazkow,podpisza juz z toba umowe i swietnie,A jak Marcelek reguje na nowe osoby.Czekamy na jego fotki:-)

R.usałka ona wciaz siedzi w BELGI,a Olafek to slotki chlopczyk,na majowkach czesto widziemy ich
fotki:-)

a tak nasza slicznotka sobie siedzi w swoim palacyku:-)
wlozeczku1yh9.jpg

milego wieczorku:-)

Maxin Natalka slicznie wyglada i ma slicznie kolorowo w lozeczku,
moja sie przewraca tylko z pleckow na brzuszek i tylko przez prawe ramie :-)

Kallusia sliczne fotki!!

jeszcze zapomnialam napisac, jak zezmy sie usmiali jak rodzice przywiezli nowe zabawki to Krystynka sie na nie rzucala az sie trzesla i nie wiedziala ktora najpierw "posmakowac", widoczeni te co miala juz sie jej "przejadly"

a tak wyglada nasza Smerfetka w polarkowym ubranku:

smerfetka.jpg

Kasiula Matula
przepraszam za spacerek ktory sie nie udal, landlord mi sie zwalil na glowe, ze wzgleu na wczesniejsze wymowienie mieszkania, troche sie znim poklocilam (moim kanciatym angielskim) ale juz bylo minelo i tak sie wyprowadziny i tak

izusia- dzieki za rade,troszke mi ulzylo,nadal bede oberwowac mego synka jak bedzie to trwalo to w polsce pojawie sie u lekarza,fajowy ten twoj synus i jakie sliczne ma oczeta
maxin-no no twoja cora jak pieknie sie i jakie piekniutkie akrobacje wyczynia,chyba jestes z niej dumna

dziewczyny albo przeoczylam albo dzis nie bylo mai????kurde czyzby u niej sie cos zaczelo??????????

a moj synalek juz slodko spi,licze ze wstanie rano-ha ha!!!!jak zwylke 5 rano pobudeczka,no nic koncze i pozdrawiam wszystkie mamusie

spokojnej nocy!!!!!!!!!!!!​

I znowu sporo do nadrabiania,na szczescie tym razem sie udalo.

MAXIM ZYCZE POWODZENIA W NOWEJ PRACY,ja chyba nie odwazylabym sie zajmowac dwojka tak malych dzieciakow,ale Ty przeciez juz zajmowalas sie wczesniej blizniakami wiec bedzie Ci troszke lzej.

Ara nie niejestem w ciazy a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo,to tylko to zdjecie tak wyszlo,sama jak zobaczylam to w szoku bylam.Powodzenia w nowej pracy zycze.

Izunia
widze ze postepy czynisz w zasypianiu,moze w dzien tez sie uda.

Tamarunia,moze malutka jeszcze sie nie przyzwyczaila do takiego jedzonka,nie rezygnuj z czasem zacznie coraz wiecej wcinac i pamietaj ze czasami tez jej moze cos nie smakowac.

Majeczka niezle Cie ta Twoja coreczka straszy,pewnie jak przyjdzie wlasciwy czas to wtedy pomyslisz,ze to kolejny falszywy alarm,te ostatnie dni sa okropne,ciagla nerwowka kiedy nastapi porod,ale juz zdecydowanie blizej niz dalej.

Kallusia
Tobie to juz naprawde niewiele zostalo,w kazdej chwili mozesz jechac.Zycze krotkiego i jak najmniej bolesnego porodu.Naturalne sterydki mamusia w cycusiach nosi dlatego chlop z niego jak dab

Tola
po wizytach dzidkow zawsze tak jest ze dzieci gorzej spia isa rozpieszczone,ale co sie dziwic w koncu nie czesto widza Swoje wnusie.Wiec mozna im wybaczyc.

Dorcia pamietam jak nam oznajmilas ze w ciazy jestes a tu juz pannica jest z nami,sliczniutkie ma ustka ta Twoja corcia.

Naszemu syneczkowi wlasnie sie 3 zabek przebil,smieszne jest to ze pierwszy zabek wyszedl dokladnie w dniu kiedy skonczyl 6 miesiecy a 3 zabek kiedy skonczyl 9 miesiecy,ale tym razem calkiem niezle zniosl,a my przy okazji rowniez.Przy 1 zabku mial temperature 39.5 i byl marudny i strasznie sie bidulek meczyl,teraz chyba bedzie lzej.
Dzisiaj na szczescie byla lepsza pogoda wiec moglismy sie na spacerek wybrac i oczywiscie troszke pospacerowalismy z tym ze Olivier probowal dogonic Olivie ale ta jak tajfun juz przechodzi.
Ale sie rozpisalam ale jak tak zacznie sie pisac to ciezko skonczyc,wlasnie sie moj mezus przebudzil i sie ze mnie smieje ze tak dlugo siedze przed kompem.

Zycze milej nocki,choc pewnie nikt juz tego dzis nie przeczyta tak wiec zycze rowniez milego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry