• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Dzien doberek wszystkim;-)

U mnie jest paskudna pogoda, pochmurno, deszczowo i mokro nic tylko walnac sie do lozka. I jak Lukasz ma sie cieszyc z ferii:wściekła/y: . Wiecie co to przeziebienie chyga jakies internetowe:tak: ;-) , bo mnie tez zlapalo, mam tylko nadzieje zeby Olka sie nie rozchorowala.
A najgorsze jest to ze mam problem z polskim aktem urodz. Oli, bo na brytyjskim mam napisane(gdzie jest data i miejsce urodz.) ze Ola urodzila sie w Hillingdon Hospital Hillingdon, a w polskim napisali-Hilligdon(Wielka Brytania) a w consulacie tu w londynie powiedzieli ze ma byc Londyn a nie Hillingdon. I co ja mam teraz zrobic ????? :eek: :confused: :wściekła/y: :zawstydzona/y: Kazdy mowi co chce a ty czlowieku badz madry:baffled: Dziewczyny czy mialyscie cos podobnego-poradzcie:tak: :zawstydzona/y:
Olis sukienke kupilam na targu w niedziele za 4F:tak: , w sklepie widzialam podobna i kosztowala 30f:szok: , a i tak to suknia na jedna okazje wiec po co przeplacac

ojej jak dawno mnie tu u was nie bylo...normalnie az mi wstyd. tyle postow doszlo do nadrobienia, ale neistety nei dam rady, przyszloby mi czytac ze 200 stron niestety :szok:

wszystkie nowe mamusie witam i wszystkie mamusie pozdrawiam, nie omijajac przyszlych mamus oczywiscie :-D

maxin ogromne gratulacje z powodu dostania pracy. strasznie sie ciesze :happy:

evoska ogromne gratulacje. ciesze sie ze juz jestes rozdwojona i nei moge sie doczekac kiedy bede mogla na zywo was zobaczyc. oby niedlugo :happy:

maju, dzieki za pamiec. wczoraj widzialam sie z beta i wspomniala ze ma problemy z wyslaniem wiadomosci na bb, moze jak najbardziej czytac ale nie wysylac :-( pozwole sobei napisac ze u nej wszystko fajnie, wyglada przecudownie, ciaza jej jak najbardziej sluzy, a maly tomcio, fiu fiu, rosnie super i juz nie jest taki maly (ja go pamietm jak byl w wieku mojego marcelka, wtedy sie po raz piewrwszy sportkalysmy na zywo) jest fantastycznym maluchem, usmiewchniety i taki kochany. chyba mnie i marcelka polubil bo plakal jak wychodzilismy ;-)

izusia ty wiesz ze zadroszcze ze oskarek pieknie wszystko je, u nas niestey wszystko oprocz mleka jest na razie ble...mam malego urwisa w domu ;-) nie chce siadac, najchetneij by stal i szykuje sie juz do chodzenia...a njalepiej sie lezy na przyszku i staje na glowie.

ja sie pochwale ze mam prace. nei wracam na szczescie do swojej starej a mam nowa :-) bardzo fajna i tak jak chialam na pokl etatu. pracuje 2 i pol dnia i powiem wam ze nei mogloby byc lepiej. mam wspanialy balans, moge odpoczac od dizecka od prac domowych i poprzebywac w towarzystwie doroslych osob, no i jezyk mi nie poleci juz bardziej,. bo przez ten okres co siedzialam w domu to strasznie mi polewcial niestety :-( ale juz wracam na tor ;-) a w starej pracy podobno sie dziewczyny nie wyrabiaja tak ije szef meczy...ech co za czlowiek. dobrze ze nie bede musiala tam wracac. :happy:

uciekam, bo slysze ze sie moja rozrub budzi. buziaczki dla wszystkich :-D

u nas nocka minela dosc spokojnie oliwer spal do 8,tylko ta pogoda na dworze dobija i to strasznie,a wybieralam sie z malym do mojego taty,a tu chyba nic z tego nie bedzie:dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

ara -milo cie poznac i gratuluje pracy,ojej dziewczyny z tego co widze tesnicie za praca-ale ja tez musze przyznac,no nic ciesze sie z wami ze wam sie udalo,ara jeszcze raz gratulacje!!!
anulka-ja wybieram sie 5 listopda do ambasady w sprawie paszportu dla malego i wlasnie musze przejrzec moj akt urodzenia po polsku bo po tych ludziskach tutaj mozna sie wszystkiego spodziewac zawsze im cos nie pasuje!!!!!!!!!!!dzieki za info o sukieneczce naprawde jest cudna ja tez musze pochodzic p otargach moze cos trafie,no i zycze powrotu do zdrowia:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
magdak-przecudne zdjecia,no i corcia oczywiscie urocza,wygladaliscie przepieknie!!!:tak: :tak:

oki spadam cos ugotowac!!!!!!do zobaczyska pozniej dzis chba spedzem duzo czasu przed netem bo co tu robic

Witam Mamusie!

Wczoraj juz tutaj nie zgladalam poniewaz temperatura skoczyla mi do 39,9 stopni no i dreszcze lamanie w kosciach na dodatek bolaly mnie nerki siedzialam przy grzejniku i ciagle sie grzalam:baffled:
W nocy ciagle sie budzilam bylo mi tak goraco ze myslalam ze zwarjuje!:szok:
No i jeszcze musialam wstawac do Briana.
Metoda :-)samousypiania u nas juz dziala od kilku dni.Wloze Synka do lozeczka troszke pomarudzi czasami poplacze ale zaraz sie przytula i zasypia.
Wczoraj usnol o 20:30 pare razy budzil sie w nocy i wstal o 7:45.Kolo 10:00 spal godzinke i teraz ciagle rozrabia hehe:laugh2:turla i czolga sie po podlodze.

Maxin Ogromne Grtaulacje dostania pracy!:happy:wiesz jakos takie mialam przeczucie ze do ciebie zadzwonia;-)
No i coreczka bedzie miala towarzystwo:-)
Tylko pewnie juz mniej bedziecie zjawiac sie na BB ale mam nadzieje ze przynajniej raz na jakis czas tutaj zagladniecie i nie zpomnicie o nas:tak:

Olis mnie tez dobija ta pogoda tym bardziej ze zimno:dry: teraz na dworze a ja chora jestem i Brian tez musi siedziec w domku:eek:

Ara
fajnie ze do nas zagladnelas!:happy2:
Swietnie ze masz nowa prace i jestes zadowolona bo to najwazniejsze:-)a gdzie teraz pracujesz:confused:czym sie zajmujesz:confused::happy:

Anulka zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia!:tak:

Magdak25
piekne zdjecia!wygladaliscie cudownie a coreczka urocza:happy:

Lwica
Oskarek przystojniacha!:biggrin2:no i nie dziwie sie Magdziek25 ze nie mogla sie oprzec wyslania zdjecia rodzinki w komplecie rewelacja.

Anya
co u ciebie:confused:jak tam Josh zaczol juz jesc:confused:

Melanie no to bedziecie miec parke!:-)a jakie imie juz wybraliscie dla synka:confused:

Maja i Kallusia jak sie czujecie:confused:;-)

Mykam sie wygrzewac dalej i wypoczywac.
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Dziewczyny zdrowiejcie

w kazdym badz razie zdrówka Wam życze...

Pogoda faktycznie deszczowa i pochmurna, nic specjalnego. Dziś jednak nie wytrzymałam i na zakupy pojechałam:tak: Kupiłam pościel i poszewki na zmianę, matę do zminiania iręczniczki dla małego...

Chwilami nie wierzę,że czas mija tak szybko. Niby termin na styczeń, ale to przecież tuż tuż...

Chciałam też jeszcze dodać,że polecam do zakupów T.K. Maxx.

naprawde przyjemne rzeczy dla maluszków można znależć w bardzo przyjemnych cenach. Nie wiem na czym to polega, ale ten sklep wyprzedaje rzeczy dość dobrych firm za o wiele mniejsze pieniążki.

Pozdrawiam

Witam kochane!

Dawno mnie tu nie bylo!
Mam sporo do nadrobienia!
U nas postaremu, Ulenka rosnie i rozrabia, teraz sobie spiochna wiec mam chwilke dla siebie a ze dzisiaj w nocy nie pospalam tez zaraz sie chyba na troche poloze!Pogoda do niczego tylko spac i nie robic nic a takie wlasnie nic nie robienie jest fajowe!No ale obowiazki niestety wzywaja, obiad, mam kupke do prasowania,moze jakos sie z tym uporam dzisiaj!

kasiulka0901 ja tez tak mialam liczylam kazdy dzien i nie potrafilam sie doczekac a z drugiej strony bardzo sie balam porodu, no ale zeszlo i teraz w marcu moje szczescie konczy dwa latka, teraz to dopiero czas leci!

Anulka99sliczna sukieneczka, niepochwalilas sie gg, ale ja tez mam braki !
Caluski dla myszki !

Magdak25 sliczny bobasek i jaki szczesliwy a i mamusia wyglada pieknie, ma slicznie zrobione wloski a tata jaki dumny, piekna rodzinka!

Maggusia zyczymy ci szybkiego powrotu do zdrowka, tylko uwazaj na malego zeby nie podlapal, no i gratuluje wytrwalosci i cierpliwosci jak cos chce sie osiagnac to trzeba byc konsekwentnym a dziecko predzej czy pozniej pogodzi sie z nowa sytuacja, ja tak mialam ze smoczkiem,zucilismy z dnia na dzien, pomarudzila dwa dni i odpuscila,teraz bedzie juz dobrze a ty sie kurowac masz i odpoczywac, caluski i pozdrowionka!

reklama
Witajcie!
U nas kolejny mly kroczek do przodu.Oskarcio usnal wczoraj, wprawdzie po godzinie placzu ale sie udalo.Ja chyba powoli zaczynam wierzyc ze w koncu sie uda i jestem coraz bardziej wytrwala.Choc maly obudzil sie o 3..o zjadl i juz niie chcial spac gdy go wlozylam do lozeczka.I tak marudzac i drzemiac na zmiane wytrwal do 7.00, znowu zjadl i spal do 8.45.Niby sie budzil ale ciesze sie ze znioslam kolejny wieczor placzu no i ze maly w krotszym (choc wciaz to za dlugo i to blo bardzo bolesne dla mnie) niz w poniedzialek czasie zasnal.Zobaczymy co to bedzie dzisiaj.Nio i jeszcze nie porbowalam w dzien go klasc do lozeczka no bo wczoraj bylismy na pogaduchach u koezanki caly dzien, dzis najpierw na wazeniu a potem jezdzilam po sklepach, zakupki itp.Nio zobaczymy ale konsekwetnie jak bedzie chcial spac w dzien to ja bede
przestrzegala planu.Mowie wam zawzielam sie jak nic kiedy zobaczylam ze maly faktyczniee w koncu po ciezkich trudach zasypia;-)
Maggusia- to dobrze ze Brianek spi i ze tez jestes konsekwentna.A i nie daj sie chorobie, dbaj o siebie:-)Na pewno wkrotce bedzie lepiej.
Arunia-super ze juz jestes na forum.Kurcze czemu Marcelus nie chce jesc?U nas naprawde nie ma problemu, a dzis dalam malemu pierwszy raz kaszke babanowa i oczywiscie wymiotl wszystko z miseczki:-DPowodzonka ci zycze w karmieniu malego.
Magdak-super fotki, slicznie wygladacie razem no i niunia jaka sliczna w tej rozowej sukieneczce:tak:
Maxinka-Ogromniaste gratulacje, super ze sie udalo.Trzymam kciuki abys ty byla zadowolona z pracy a twoi pracodawcy z Ciebie:-):-):-)
Nio znikam bo nionio marudzi, ta pogoda chyba tak dziala niefajnie:baffled:
Buziaki dla wszystkich:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry