L
lwica
Gość
A tu jeszcze jedno zdjecie syneczka w czasie gdy mama przygotowuje obiadek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spalaszowal cala miseczke.Przynajmniej z jedzonkiem nie ma problemow ale oczywiscie staram sie nie dawac mu ponad norme mimo ze sie domaga bo nie chce abym wyrosl mi grubasio;-)
, i nic na to nie poradze czekam spokojnie, a wczoraj robilam sobie pochody ha ha z mysla ze moze cos przyspiesze, ale jescze nic, to samo Kalusia tez nic
, ale z uwagi na to ze jestem nie doswiadczona w porodach wybaczcie
, bardzo mi sie podobala ta strona
Przeczytalam, ze EVOSKA juz urodzila- kawal chlopa, no ale moj nie byl duzo lzejszy ;-) Ogromne G R A T U L A C J E kochanienka. Jak zagladne za kolejny miesiac mysle, ze ujrze zdjecia Twojego syneczka :-)
Wrocilismy z Polski i odnieslismy mini sukces w jedzeniu- otoz moj Niejadek przekonal sie do jogurtow, biszkoptow i paroweczek. Jest strasznie wybredny i ciezko mu wchodzi jedzenie, ale pracujemy nad tym cierpliwie.
Wiesz moja HAfsa tez za bardzo nie chce jesc, ale ona ma opcej piersiowa jeszcze , z tym ze juz jutro 6mies konczy wiec kurcze przydaloby sie zeby juz w koncu jej sie ruszylo
a jakie jogurty dajesz ????no wklej jakies choc 1no zdjecie waszej rodzinki
w kazdy m razie, dzis w nocy obudzila sie Hafsa tylko raz a spala od 7 do 7.25 ze polgodz przerwa na jedzenie zmiane pieluszki i spatku dalej
ale juz nadrobilam;-)

dla dzieci poniewaz Brian bardzo mi marznie w nozki kupilam mu cieple skarpetki w Mothercare ale ma takie nadal lodowate nozki ze szok
I jeszcze chcialam zapytac do kiedy sa dla mnie darmowe leki i dla dziecka
:-)

Swietnie naprawde!Szkoda ze tak malo do nas zagladasz.Wiec trzymam cie za slowo ze wyslesz zdjecia na forum
.Dopisyalysmy cie do listy bo chcemy zrobic zamkniety watek zdjeciowy gdzie nikt nie bedzie mial dostepu tylko my
i tez tam bedziemy mogly o wszytskim pogadac i nie bac sie ze ktos to poczyta:-)

bo jeszcze mi nie przyslali listu na szczepionke pneumooki
nie wiem dlaczego wlasnie zawsze u nich tak to dlugo w tej Anglii trwa.

Olivierek slodziak;-)