Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Buziaki!!!
:-)
Jak tylko bedziesz miala chwile czasu to do nas wpadaj
ale fajnie jak ktos tyle rezentow przynosi, nie ma co!!tak fajnie jest dostawac te superanckie ciuszki!!!!
ale cena to fakt wielka. powiedz mi tylko czy jak uzywasz ten spiworek, ktory notabene jest super, to juz nie uzywasz koca?niw ma potzreby?bo Hafsa to zmarzlak i jak jestesmy na dworze to przykrywam ja kocykiem zlozonym w pol a jak spi to dwoma zlozonymi w pol
taka zmarzlaczka
a ten spiworek chcialabym miec ze wzgledu na to ze jak jest wiatr to te koce podwiewa i wuiesz boje sie zeby jej nozek nie przewialo. a swoja droga to:
) a obok mnie kobita idzie z wozkiem , dzieciaczek iokolo 5, 6mies przyktyty takim kocykiem z fredzlami a spod niego wystaja nozki ole bez...skarpetek, bez butow , bez niczego, Babka wygladala na normalna nie ze jakas ten tego, swiadoma raczej tego co robi, wiec seroi naprawde dziwie sie jak to jest!!!!nawet dla mnei byloby z a zimno
sie pod glowka.To bylo takie slodkie ze chcialam go schrupac!
i lekarstw:-)
poprostu slodziak z niego.Jak moglabys to przeslij wieksze te zdjecia bo nie mozna przyjzec sie blizej a ja tak bardzo hcialabym zobaczyc waszego synka z bliska
tylko ze w tym katalogu byl mis i on uczyl abecadla i liczenia a np widzialam tez takiego z polski ze smieje sie gdy sie go gilgocze i takie tam a wasza zabaweczka co robi

ale dobrze ze juz goraczka minela;-)

napewno z czasem bedzie coraz lepiej.Brian juz lepiej zasypia ale budzi sie w nocy lecz o wiele mniej niz wczesniej:-)co mnie naprawde cieszy tylko ze rano sie budzi wczesnie i jest taki energiczny ze szok i wogole to zaczol teraz byc marudny bardziej moze to zeby ale w sumie sama nie wiem bo tez kiedys tak myslalam no i nic nadal ich nie ma lecz wybulwienia sa na dziaselkach.
Czekam na odpowiedzi.