• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
dwie fotki z wczoraj - odpoczywam po milky way ;))):-)

niebawem napisze wiecej no i nadrobie czytanie sprzed 3ch tygodni
caluski
pa

ps Maju i Kallusiu
zycze Wam szybkiego rozwiazania i aby czas szybko zlecial
do pierwszego uscisku
bo to jest najcudowniejsze objac swoje dziecko
i poczuc milosc od pierwszego wejrzenia
ryczec sie chce z tej tak ogromnej radosci
narodziny dziecka to najpiekniejsza rzecz jaka
mi sie w zyciu do tej pory przydarzyla
nieporownywalne - niewiarygodne - naturalnie piekne!!!!!

xxx

Evoska-Kochana witaj i jeszcze raz ogromniaste gratulacje dla Ciebie i Tatusia. Niech Rocco rosnie zdrowo i slicznie sie chowa!!!Czekalysmy na ciebie i oczywiscie fotki towjego skarbu.Rocco wyglada slicznie i jaka ma bujna czuprynke.Duzy chlopczyk sie urodzil i wydaje mi sie na tym zdjeciu w wanience ze jest dlugi.Prawda ze to fantastyczne uczucie tulic swoje malenstwo???:-)Zreszta widac twoja radosc na tym zdjeciu kiedy rozumiem dali ci dopiro co narodzonego synusia.Ja zawsze bede twierdzial ze narodziny dziecka to nawiekszy cud swiata.Mam nadzieje ze macie sie dobrze i jestescie szczesliwi.Czekamy na opis porodu:-DBuziaki!!!
Maggusia-leki sa za darmo do 16 roku zycia dziecka.A rajtuzki ja kupilam w Primarku bo tylko tam znalazlam ale tylko biale, ale generalnie to ja tu nie widze rajtuzek dla chlopcow i mnie mama z Polski przysyla.Swoja droga to dziwne ze nie ma a przynajmniej ja nie widzialam rajtuzek niebieskich czy zielonych na chlopca, sa tylko same rozowe , fioletowe na dziewczynki.Jak sie masz kochana, wyzdrowialas juz?A jak Brianek sie ma, jak ze sankiem???
Anya-witaj z powrotem.Czekamy na zdjecia Josha, pewnie duzy chlopczyk juz z niego.:-)
U nas kolejny maly sukces, Oskarcio zasnal wczoraj w ciagu chyba ieciu minut, pomarudzi doslownie chwilke.W nocy tez bylo lepiej, budzil sie nad ranem ale juz nie tak czesto i zaraz sam zasypial.To dla mnie duze wyzwanie i nadal trzymamy sie planu ale ciesze sie z tego ze juz tyle osiagnelismy.W tym tygodniu maly szaleje, przewraca sie z pleckow na brzusio nan stop.Nie moge go zostawic samego bo jak tylko sie odwroce to hop i juz lezy na brzusiu wsparty na raczkach przyglada sie zabawkom i wszystkiemu dookola.Jest superowy.No i jak swietnie gada.
No a jak wasze spotkanie.Czekam na fotki;-);-);-)
Zmykam bo wkrotce przyjda znajomi wiec musze przygotowac pare rzeczy.
Buziaki dla wszystkich!

A tu Oskarciu na brzusiu:):):)

Hej ja juz w domku,och jak bylo milo,fajnie poznac nowe laski.Oczywiscie po tylu wrazeniach glowa mi pekal,a stokrtoka usnlelam w metrze,przed samy wyjsciem.Widac,ze bawilam sie dobrze bo mimo zmeczenia w domu smiala sie i gaworzyla rowno:-)

Evoska kochana dziekujemy za fotkwczki ,ale on jest CUDOWNY,PIEKNY,KOCHANY,SLOTKI I DO SCHRUPANIA TAK Z NIEGO BOSKA PSCOLA
WYDAJE MI SIE,ZE DO TATY PODOBNY,a ty wygladasz slicznie i widac,ze wielka radosc sparwia ci opieka nad nim.Po porodzie wnaprawde wygladasz cudo.Jak zawesze usmiechnieta i to najwazniejsze,bardzo sie ciesze waszym szczesciem:happy: :-) :-D

Izusia slicznie lezy Oskarke,milej imprezki:-)

Maggusia chyba juz lepiej sie czuje.A co do rajstop jak tez widzialam dla chlopcow w Primarku.Zaraz odsucham wasze nowe dzielo:-)

OK UCIEKAM BO MALA BAWI SIE Z TATA ALE JUZ TROSZKU POJEKUJE ZE ZMECZENIA WIEC MUSZE JA PRZETRZYMAC CHOCIARZ DO 7.00

CALUSKI:-) :-) :-) :-)

Hej!!!!

Ja tez juz jestem i bylo super na spotkanku az sie zmeczylam i teraz sobie leze i szaleje ze zdjeciami:-D

Izusia- gratuluje sukcesow w usypianiu alez Oskarek juz jest duzy hmmm piekny chlopczyk:tak:

Evoska - kochana piekne zdjecia super to opisalas i jacy jestescie szczesliwi fantastycznie caluje cie mocno i anioleczka slicznego Rocco:-)

Maggusia- wyzdrowialas juz kochana, i jak ze skora Brianka lepiej juz?

pa slonca:-) , trzymajcie kciuki za skurczowa noc ha ha ha

Evoska jeszcze raz ogromne gratulacje!!! zdiecia przesliczne, a ty jaka dzielna i ciagle usmiechnieta, naprawde jestes niesamowita kobitka!! szczerze podziwiam!!

my tez padniete po dzisiejszej wycieczce, czekamy na zdiecia!!
ciesze sie ze poznalam tyle fajnych mam i slodkich dzieciaczkow :-) i pierwszy raz zrobilo mi sie zal ze juz wyjezdzam :-(

bilety na samolot zalatwione, zalatwilismy w banku zamnkniecie konta po naszym wyjezdzie bo rachunki i ostatnia wyplata przyjda z opoznieniem, na razie przeprowadzka idzie zgodnie z planem

Hej dziewczyny
wow ...ile czytania...jednym okiem przelecialam a pozniej siade i poczytam
Zaczynam od sensacji EVOSKA-HICIOR!!!!!!!!superanckie spawozdanie.Sliczne zdjatka i wogole az sie miekko na serduchu robi.Gratulacje i duzo zrowka dla calutkiej rodzinki
Kallusia- migawkami natrafilam na twoje zdjatka brzunia.slicznosci.Super brzunio-mama.Juz nie dlugo.Swietnie wygladasz!!!!..
Maggusia- dzieki ze pytasz.Podaj koniecznie adres stronki na ktorej mozna zaglosowac i odsluchac wasz nowy kawalek.Koniecznie!!!!!a wlasnie...pytalas jakis czas temu czym ja sie bawilam...no tak..ja malowalam.Moja ulubina pracownia-malarstwo na takninie(szczegolnie jedwabie) i co wazne duze bryty,sztalugowe i molestowanie plucien-rowniez im wieksze tym lepsze.ehhh.Kiedys to sie dzialo.Teraz juz dawno nic ciekawego nie zrobilam...jakos wena odemnie uciekla.Mam nadzieje ze wroci...i bedzie juz trwac...tak intenstywnie jak przez cale 5 lat na uczelni.Smiac mi sie chce czasem z samej siebie,bo moj prof od malarstwa powiedzial na obronie,ze z ta moja architektura to nie najlepszy pomysl i powinnam skupic sie na malowaniu...skoro dzis to od dzisiaj i tak juz do konca zycia,bo szkoda a on chcialby o mnie jeszcze uslyszec.No i dyplom jakby nie patrzal mam z architektury i projektowania wnetrz:-( :-( :-( :-( :-( .A tak tego nie lubie,ze poezja...ehh...Len ze mnie smierdzacy i nie ma co tu duzo gadac!!!!:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
maxin- twoja niunia jak zwykle gwiazda.Ladniusia dziewczynka...i nie ma to tamto...:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
izusia-Oskarus zuch chlopczyk.buziunia widac juz zagojona.Oby tak dalej:):):)

ale malo napisalam,bo jeszcze nie doczytalam wszystkiego
A u mnie jak zwykle czas szybko leci...oczywiscie na lenistwie,bo wszystko samo sie robi...hihi
Ostatnio kupilam lozeczko i juz mam dzidziowy mebelek w pokoju.Nic specjalnego,ale jakos nie bylo nic ciekawego to wzielam najbardziej twarzowe.Dzis tez zamowilam sobie komody do swojego niegdys panienskiego pokoju...Trza organizowac miejsce na te maluskie ubranka i pieluszki.Jeszcze tylko kilka tygodni.A wlasnie-maxin pytalas o termina-12 grudzien i moj Mikus idzie superancko i bez opoznien ani przyspieszen.
Dwa dni temu zalapalam sie na sesyje 3d,4d swojego dzieciatka.Kurcze,ale show.No i co najbardziej widowiskowe...na pierwszy rzut-mega jajcuny...ehhh.Chlop jak sie patrzy i cos mi sie wydawalo ze ma kartoflowaty nonio po mamusi a z cala reszta to sie juz zobaczy jak sie wykluje:)))))..
W domciu nie jest juz tak smutno jak ostatnio.Atmosfera troszke sie polepszyla.Tylko,ze mama znowu musi na tydzien do szpitala.Kurcze.

No nic..koncze narazie i uciekam poczytac cos lekko na lezaco bo cos brzunio pobolewa

Ogromniaste buziaki i papa

Evoska!!!! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Waszej rodzinki!!!!Niech Rocco wam sie chowa zdrowo!!!zebyscie byli szczesliwi i tak samo usmiechnieci przez cale zycie jak i na zdjeciach, ktore zalaczylas!

Evoska!!zdjecia sa bombowe!!!wygladasz cudownie!!nie wspomne o Rocco!!!!Maxin pisze ze MAly do taty podobny a ja bede sie spierac i mowie ze do ciebie :-D :tak: :-D :tak: Jak tylko bedziesz miala chwile czasu to do nas wpadaj:) a jesli chofdzi o tabuny gosci to wiem cos na ten temat :tak: ale fajnie jak ktos tyle rezentow przynosi, nie ma co!!tak fajnie jest dostawac te superanckie ciuszki!!!!
kurcze tylko wez wklej jakies wieksze zdjecia bo nic nie widac, tzn widac ale tak slaobo bo ta male takie!no! a jak ty sie czujesz tak w ogole?jak ci idzie karmienie?jak Rocco spi?tzn wiadomoze ci nocy calej nie przespi, ale czy jest ok?nie ma kolek czy cos?jak sobie radzicie?caluje!pozdrawiam!!!

Maxinka!!dzieki za zdjatko!:):):):):) wlasnie nie wiedzialm jak to cholerstwo sie nazywa i wpisywalm do google footmuff cosytoe ale jak wpiaslam baby baggy snuggle to wtedy dopiwro fajoskie rzeczy sie pokazaly :-D ale cena to fakt wielka. powiedz mi tylko czy jak uzywasz ten spiworek, ktory notabene jest super, to juz nie uzywasz koca?niw ma potzreby?bo Hafsa to zmarzlak i jak jestesmy na dworze to przykrywam ja kocykiem zlozonym w pol a jak spi to dwoma zlozonymi w pol :eek: taka zmarzlaczka :tak: a ten spiworek chcialabym miec ze wzgledu na to ze jak jest wiatr to te koce podwiewa i wuiesz boje sie zeby jej nozek nie przewialo. a swoja droga to:

ide na spacerze z Hafsa przykryta dowma kocami, ubrana m in w skarpetki i welniane botki(takie co to babcie robia :-D ) a obok mnie kobita idzie z wozkiem , dzieciaczek iokolo 5, 6mies przyktyty takim kocykiem z fredzlami a spod niego wystaja nozki ole bez...skarpetek, bez butow , bez niczego, Babka wygladala na normalna nie ze jakas ten tego, swiadoma raczej tego co robi, wiec seroi naprawde dziwie sie jak to jest!!!!nawet dla mnei byloby z a zimno :baffled: :wściekła/y: :eek: :szok: :dry:

A ja sie pochwale ze Hafsa zjadla dzis cala miseczjke jabluszka z jagodami i baby rice:) normalnie chyba amto co jej dawalm nie smakowalo, a dawalm to samo ale bez baby rice znaczy sie pewnie byloaza intensywne!!!

Dziewczyny jeszcze pytanko: czy znaczie jakas str internetowa ze spisem szkol jezykowych?bo musze zdac ielts a chce sie podszkolic jeszcze troche!! musze znalezc cos blisko mnie najlepiej, na east london.

a to Hafsunia
dzis sobie samiutenka siedzial bez zadnej pomocy dluzszy czas:) i bawila sie zaba ktora dostala na swieta od nas:)
dsc02437gt9.jpg

reklama
Witam Mamusie!

Wczoraj wchodze w nocy do Briana pokoiku i wyobrazcie sobie patrze na niego a on spi na brzuszku i tuli kocyk ktory nie wiem jak ale znalazl :eek:sie pod glowka.To bylo takie slodkie ze chcialam go schrupac!:happy:
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie rajstopek:tak:i lekarstw:-)

Evoska zdjecia piekne!niezla czuprynke ma Rocco :happy2:poprostu slodziak z niego.Jak moglabys to przeslij wieksze te zdjecia bo nie mozna przyjzec sie blizej a ja tak bardzo hcialabym zobaczyc waszego synka z bliska:happy:

Tamarunia swietnie ze malutka zaczela zajadac:-)Wlasnie ostatnio widzialam w katalogu podobna zabawke ona uczy tak:confused:tylko ze w tym katalogu byl mis i on uczyl abecadla i liczenia a np widzialam tez takiego z polski ze smieje sie gdy sie go gilgocze i takie tam a wasza zabaweczka co robi:confused:
Bardzo ladne zdjecia ma Hafsa!:tak:

Maja
jak sie czujesz:confused:
Ja jeszcze jestem przeziebiona nadal boli mnie gardlo i mam zatkany nosek:baffled:ale dobrze ze juz goraczka minela;-)
Na spacery juz chodze bo jakos tak nie moge wysiedziec w domku:-)

Kallusia co u ciebie jak sie czujesz sa jakies znaki ze malutka chce powitac swiat:confused::happy2:

Asia podaje adres stronki MP3 - Wirtualna Polska - Strona Artysty - STinKO & MeGi na tej stronce jest napisane top kolo tego jest glosuj i poprostu na to naciskasz mozesz zostawic komentarz jesli chcesz:-)
Fajnie ze interesuje cie malarstwo naprawde do tego trzeba miec talent wow podziwiam cie:tak:
Czy ty zostajesz po porodzie w pl jeszcze dlugo:confused:
Tobie tez Asia widze ze malo zostalo do porodu a dopiero bylas na poczatku ale ten czas szybko leci;-)

Izusia no widzisz Oskarek robi postepy to swietnie!pewnie jestes dumna:happy:napewno z czasem bedzie coraz lepiej.Brian juz lepiej zasypia ale budzi sie w nocy lecz o wiele mniej niz wczesniej:-)co mnie naprawde cieszy tylko ze rano sie budzi wczesnie i jest taki energiczny ze szok i wogole to zaczol teraz byc marudny bardziej moze to zeby ale w sumie sama nie wiem bo tez kiedys tak myslalam no i nic nadal ich nie ma lecz wybulwienia sa na dziaselkach.

Dziewczyny czy lista jest juz gotowa aby zrobic ten watek zamkniety:confused:Czekam na odpowiedzi.

Mykam spac bo oczka mi sie kleja.
Pozdrawiam i sle ciumaski.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry