K
kallusia
Gość
Hej Dziewczynki !!
Evoska ROCCO JEST PRZECUDNY !!!!! CALY TATUS !! TAKI CUDNY ZE MOZNA BY GO SCHRUPAC !!!koniecznie opisz ten swoj wyczyn bo ciekawosc mnie zrzera.Mialas wkoncu ten epidural??
Majus kochana ja dalej nic,dzisiaj lece do poloznej na wizyte,zobaczymy co powie ;-)
Magusia wklejaj wklejaj zdjatka bo juz dawno nie widzielismy Braianka
Maxim u Natalki to napewno zabki
cora mojej kumpelki ma teraz 8 mies. i dopiero zaczely jej wylazic
ale chyba z 5 naraz
umeczona jest bidula strasznie ale na dzien smaruje mascia a na noc daje malej Calpo czy cos przeciwbolowego i mala spokojnie bez bolu i budzenia przesypia nocke. NO NO ALE COS MI SIE ZDAJE ZE NATALKA Z PATIM MAJA SIE KU SOBIE
OJ SIE BEDZIE DZIALO
Anya jaka z ciebie chudzinka
slicznie wygladacie z Joshem
A U MNIE KURDE DALEJ NIC !!
SIEDZE I PUCHNE
W SOBOTE NIE PRZESPALAM NIC, NIEWIEM CZEMU A RANO TAKA BYLAM SPUCHNIETA ZE OCZU NIE BYLO MI WIDAC
,CALY DZIEN SPALAM :sick: A W NIEDZIELKE wybralismy sie na spacerek, i wiecie co, znalezlismy LAS
normalnie taki prawie polski, z grzybami
ostatnio tez jezdzilismy i szukali jakiegos lasu a nie parku i jedno co znalezlismy to cmentarz w niby lasku
Pozdrowionka dla Wszystkich ;-)
a to ja Ania bania
Evoska ROCCO JEST PRZECUDNY !!!!! CALY TATUS !! TAKI CUDNY ZE MOZNA BY GO SCHRUPAC !!!koniecznie opisz ten swoj wyczyn bo ciekawosc mnie zrzera.Mialas wkoncu ten epidural??
Majus kochana ja dalej nic,dzisiaj lece do poloznej na wizyte,zobaczymy co powie ;-)
Magusia wklejaj wklejaj zdjatka bo juz dawno nie widzielismy Braianka
Maxim u Natalki to napewno zabki
cora mojej kumpelki ma teraz 8 mies. i dopiero zaczely jej wylazic
ale chyba z 5 naraz
umeczona jest bidula strasznie ale na dzien smaruje mascia a na noc daje malej Calpo czy cos przeciwbolowego i mala spokojnie bez bolu i budzenia przesypia nocke. NO NO ALE COS MI SIE ZDAJE ZE NATALKA Z PATIM MAJA SIE KU SOBIE
OJ SIE BEDZIE DZIALO
Anya jaka z ciebie chudzinka
slicznie wygladacie z Joshem
A U MNIE KURDE DALEJ NIC !!
SIEDZE I PUCHNE
W SOBOTE NIE PRZESPALAM NIC, NIEWIEM CZEMU A RANO TAKA BYLAM SPUCHNIETA ZE OCZU NIE BYLO MI WIDAC
,CALY DZIEN SPALAM :sick: A W NIEDZIELKE wybralismy sie na spacerek, i wiecie co, znalezlismy LAS
normalnie taki prawie polski, z grzybami
ostatnio tez jezdzilismy i szukali jakiegos lasu a nie parku i jedno co znalezlismy to cmentarz w niby lasku
Pozdrowionka dla Wszystkich ;-)
a to ja Ania bania

i czy bedziecie je kupowac