Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Oskarus najpierw spal a potem rozgladal sie dookola, wszystko go interesowalo;-)
wiec nie bedziemy sami.Z jednej strony sie ciesze bo moj maz bedzie zadowolony i moi rodzice podadza nam paczke ale z drugiej nie bardzo bo ja szczerze mowic nie mam wspolnych tematow z tescimi, moze dlatego ze oni sa duzo starsi niz moi rodzice.ALe tez nie moge o tesciach mowic zle, bo np tesc nadzoruje w Polsce budowe naszego domu, w zasadzi to on kupil nam dzialke i teraz sie zajmuje budowa.Ale generalnie to wiecie jak to z tesciami bywa.
A wogole naprawde slicznie wygladasz-ogladalam zdjecia ze spotkania, super mamusia bedzie z ciebie:-)
, powiedziala mi ze spokojnie poczekam jeszcze z 2 tyg i zeby sie nie ekscytowac tymi skurczami bo to nawet nie byly skurcze tylko co nie co przed
, a jak beda te wlasciwe to z pewnoscia ich nie pomyle z niczym innym, taka konkretna kobitka byla
, i ona sodzi ze raczej nie dam rady rodzic w wodzie bo doswiadczonym mama jest ciezko a co dopiero ja za pierwszym razem i moge tego psychicznie nie wytrzymac
, i napewno wezme epidural
, takze ja nic nie wiem czekam co bedzie, nie wypowiadam sie bo sie nie znam, i najlepiej to dzwonic do szpitala chyba jak sie juz w domu urodzi bo wczesniej to zdecydowanie za wczesnie
, ala czad pocieszyla mnie niezmiernie i nareszie nie boje sie porodu
, ach ale tak naprawde to bede polegac na tym co bede czuc i jakby co to bede dzwonic do szpitala;-) , acha i jeszcze wspomniala ze faceci to wogole sa beznadziejni i po co ich ciagac na porodowki ,zeby przeszkadzali? hmmmm..... zalamala wszysto w co wierzylam

a ona do mnie nie dostaniesz bo inne panie juz wziely
wiec go nie dostalam.Mysle ze jesli nastawiona jestes na epidural to musisz ciagle im o tym bebnic ze chcesz i tyle postawic na swoim ja juz wtedy nie mialam wyjscia bo musialam rodzic nie moglam sie juz dopominac.
bo juz nawet nie mialam sil tam wchodzic ani dopominac sie ze chce rodzic wlasnie w wodzie.
Moj bardzo sie bal wogole to jest bardzo taki ze myslalam ze spanikuje ale nie wogole zdziwiona bylam jak bardzo mi pomagal jak mowil ze juz widac glowke podawal gaz oblewal mnie woda glaskal itd a jak wyszedl Brian ROZPLAKAL SIE BARDZO BARDZO!:-)
maluska bardzo:-)
a ty jaka laseczka:-)swietnie ze spankiem juz lepiej widac ze u wszytskich metoda skutkuje!
:-)
pewnie coreczka wykluje sie tuz tuz!