Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co z zwariowany dzien dla NATKI,dosc,ze w nocy budzila sie od 1.30 co pol godziny,wiec byla mega zmeczona,niewiem co jej jest,oby wszystko do przyszlego tyodnia sie unormowalo.Zajrzalam jej do buzink aby znalesc w koncu te zabki,ma napuchniete dziaselka i wydaje mi sie,ze ostro sie cisno
Jutro idziemy do klubu na spiewy,zobaczymy jak nocka
jest, nie dziewie sie ze to je.
w koncu juz myslalalm ze nigdy nie zalapie. Moj brat przyjechal z poslki i dal dla niej kubeczek do popicia i ona zaczela sobie jakby nic pic
ode mnienie chciala
ale sorki ze niedoczytalam jednak ;-)
i widze ze tys ei zmienilas!!dziewczyno toz ty polowa jak i nie wiecej mnie jestes!!normanlie ja tobym sie wstydzila kolo ciebie stanac, bo wyszloby ze ja slon
jestem!!alez ty lasencja jestes!!a Joshua rzesmiany i nie widac ze jakos to niejedzenia na niego zle wplywa!tzn tak wiesz zewnetrznie

wyobrazcie sobie jak to musialo smiesznie wygladac.

:-)dziewczyny, pomozcie, zostawiam tu troche rzeczy i nie wiem czy da sie to sprzedac? a moze ktoras z Was chcialby to wziac, zal wyrzucac
- wózek Roan (gondola) z folia przeciwdeszczowa
- wanienka niebieska
- przewijak przenosny
- materac do lozeczka (120x60x7)cm

bilety na samolot zalatwione, zalatwilismy w banku zamnkniecie konta po naszym wyjezdzie bo rachunki i ostatnia wyplata przyjda z opoznieniem, na razie przeprowadzka idzie zgodnie z planem
i wszystko jest ok z brzuszkiem oliwierka, buziaki dla malego
kupilam superancki dresik i nie rozowy to cud, ale bylo fajnie, mialam nadzieje ze moze cos mnie ruszy ale raczej sie nie zapowiada, za to kalusia nic do mnie nie pisala to kto wie jutro moze