• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dziewczyny, pomozcie, zostawiam tu troche rzeczy i nie wiem czy da sie to sprzedac? a moze ktoras z Was chcialby to wziac, zal wyrzucac

- wózek Roan (gondola) z folia przeciwdeszczowa
- wanienka niebieska
- przewijak przenosny
- materac do lozeczka (120x60x7)cm

reklama
witam wszystkich w ten niedzielny przepiekny dzionek,dzis wybieramy sie do parku zobaczyc zlota jesien ispedzic ten dziem rodzinnie,jescze raz chcialam wam podziekowac z a wczorajszy dzien bylo naprawde milo i mam nadzieje ze niebawem to powtorzymy
tamarunia -gratulacje z postepow malej,widac ze robi postepy no i
gratuluje HAFSUNIA skonczyla pol roczku!!!!

co prawda wczoraj ale dzis skladam jak najlepsze zyczenia oby rosla zdrowo
maggusia-wydaje mi sie ze lista jest pelna i mozna chyba otwierac nowy watek
evoska-
przesliczny synus​
,w kilogramach podobny do mojego oliwiera,moj wazyl 4,5kilograma
asia26-z ciebie to prawdziwa artystka jest,wiec nie marnuj sie i po porodzie wracaj do malarstwa,fajny to chyba zawod jest,hmmm,no i co fajny czas nastal,zakupki dla niuni,to chyba kazdemu daje ogromna frajde:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
izusia-sliczny synio i widac jaksilny z niego chlop:-) :-) :-)

widze ze dzis cicho na forum ale co sie dziwic to w koncu niedziela,ja tez zmykam na spacerek!!!!!!!!!!!!!!!!

Uaktualniamy sie :-)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Hejka
Och co za dzien pelen gosci,jak nigdy wszyscy starzy znajomi postanowili nas odwiedzic:happy: Co z zwariowany dzien dla NATKI,dosc,ze w nocy budzila sie od 1.30 co pol godziny,wiec byla mega zmeczona,niewiem co jej jest,oby wszystko do przyszlego tyodnia sie unormowalo.Zajrzalam jej do buzink aby znalesc w koncu te zabki,ma napuchniete dziaselka i wydaje mi sie,ze ostro sie cisno:baffled: Jutro idziemy do klubu na spiewy,zobaczymy jak nocka:confused:
A JAK WY PO WEKENDZIE????????

ANYA kurcze,ale ty chuda jestes,bardzo ladnie wygladasz jak modelka,a Josh kochany slotki chlopaczek,jak on juz duzy:-) :-) :-)

Maggusia wspaniale,ze maly zaczyna dobrze spac,moze bedzie to przelom:-)

Tamarunia super zabawka,Widc ze Hafasa zadowolona:-) Co do spiworka nie uzywlam juz kca bo on i tak sie zawija i jest dosc gruby wiec maluszkowi bedzie cieplo,przynajmniej ja tak uwazam,bo Natka to goraca dziewczyna:-) :-) :-) No i jak wiatr zawiej to jej nie podwiewa:tak:

Ciewkawe jak tak Kaluuisa,czy juz urodzila???????

Majeczka a jak ty sie czujesz???????

ok ide ogladac dalej tv
buziaki dla was:-) :-) :-)

dziewczyny Hafsa je :) dzieki Bogu uff , zjadla kaszke bananowa i dzis zrobilam jej farley's rusk , rozdrobnilam wlalam wody troszke , zrobila sie papka i HAfsi jadla to tak fajnie, buziaka otwiera, z wszystkiego troszeczke zostalo i sama to zjadlam bo to naprawde smaczne :tak: jest, nie dziewie sie ze to je.
poza tym dzisiaj zaczela pic z kubeczka niekapka :tak: :-D w koncu juz myslalalm ze nigdy nie zalapie. Moj brat przyjechal z poslki i dal dla niej kubeczek do popicia i ona zaczela sobie jakby nic pic :laugh2: ode mnienie chciala :no: :-D

a mam pytanko:

w jakiej kolejnosci podajecie solid food?warzywa najpierw czy jakies owoce czy jogurt ???bo ja nie wiem co najpeirw mam dawac?z rana chyba owoce a potem na lunch mozna dac warzywa co?jak myslicie?bo teraz zaczelam dawac Hafsie dwa posilki?
no i o ktorej jest ostatni posilek?zeby za pozno nie dac nie?wczoraj dalam jej troche kaszki 2godz przed spaniem i normalnie 5razy sie budzila az nad ranem zrobila big kupke ;-) chyba jej brzuszek polal i zbylo to jednak za pozno. dzis tez dalam jej herbatnik i znow pllakala niedawno. a przewaznie po kapieli spi dlugo.

Maggusia nasza zaba spiewa szec piosenek typu if u r happy n u know it klapp your hands.... little star itp poza tym mowi kolory i ksztalty jakie ma na brzuchu no i ma szcesc kolysanek:) taka fajniutka jest :-D :tak:
wklej moze jakies zdjatka z Briankeim :)

Toola my nie potrzebujemy tego akurat,a to ty gdzie wyjezdzasz?przepraszam ze przegapilam to, ale nie doczytalam, a teraz tak trudno bedzie raczej to znalezc wiec lepiej zapytac :happy: ale sorki ze niedoczytalam jednak ;-)

Olis dzieki za zyczonka:) faktycznie Hafsi sie rozwija z dnia na dzien i normalnie szok jak ruszylo po 4ym miesiacu!!

Anya!!!Extra zdjatka!!MAly juz sie nie zmienia tak bardzo z wygladu!!ale za to widze zabki!:happy: i widze ze tys ei zmienilas!!dziewczyno toz ty polowa jak i nie wiecej mnie jestes!!normanlie ja tobym sie wstydzila kolo ciebie stanac, bo wyszloby ze ja slon :-D :szok: jestem!!alez ty lasencja jestes!!a Joshua rzesmiany i nie widac ze jakos to niejedzenia na niego zle wplywa!tzn tak wiesz zewnetrznie :laugh2:

zmykam papatki!!

Witam Mamusie!

Brian dzis poszedl spac bez marudzenia:-)i juz lepiej sypia bo w nocy budzi sie tylko pare razy:tak:
Tak czolga sie po calym pokoju ze potrafi wszystko poprzestawiac :laugh2:
Postaram sie jutro wlkeic najnowsze fotki synka bo dawno go tutaj nie bylo:happy:
Osmialam sie ostatnio z Brianka podszedl do niego pan co mial turban na glowie (zapomnialam jak to sie nazywa)i wyobrazcie sobie ten pan do niego gada i go dotyka a Brian chap i za ten turban chcial mu go zdjac hehe:laugh2:wyobrazcie sobie jak to musialo smiesznie wygladac.
Widze ze dzisiaj cichutko bardzo na forum:tak:

Anya wow ty to laseczka jestes!:happy:
Josh naprawde juz duzy chlopak i jaki on slodziak:-)

Maxin moga to byc naprawde zabki jak ju tak ktorys dzien z kolei coreczka sypia oby szybko sie wykluly i nie cierpiala za dlugo:tak:
Wiesz czasami fajnie tak miec gosci i pogadac no ale napewno jest to wyczerpujace jak tak duzo ludzi przyjdzie w odwiedzinki:happy2:

Tamarunia Wszytskiego Najlepszego dla Hafsy z okazji 4 miesiecy!:biggrin2:

Wiesz ja podaje papki tak:Kolo 10-11 daje np poridge Gow&Gate w sloiczku lub jogurt albo jakies owoce a kolo 15-16 podaje obiadek lub owoce to zalezy bo Brian nie lubi sloiczkoych warzyw jedyna papke obiadkowa to je slodkie ziemniaki z wolowinka:happy:
No to fajna ta zabawka Tamarunia pewnie Hafsa jest bardzo zadowolona z niej:-)
Wyske wysle zdjecia Brianka tylko musze pomniejszyc:tak:

Kallusia i Maja jak sie czujecie:confused::-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

dziewczyny, pomozcie, zostawiam tu troche rzeczy i nie wiem czy da sie to sprzedac? a moze ktoras z Was chcialby to wziac, zal wyrzucac

- wózek Roan (gondola) z folia przeciwdeszczowa
- wanienka niebieska
- przewijak przenosny
- materac do lozeczka (120x60x7)cm

o kurcze
szkoda, ze materac nie jest 140 cm, mam dluzsze lozeczko i porzebuje wlasnie wiekszy materac uzywany i nie drogi :tak:

moze ktos inny ma 140stke ??? :happy:

reklama
HEJ!!!

Anya- ale z ciebie laska ,a Josh ma super zabki i nie widac po nim nic a nic ze taki niejadek,wesolutki sliczny chlopczyk:tak: :tak: :tak:

Maxin- tak to napewno zabeczki jesli tak czesto budzi sie w nocy, swietnie z Patim wygladaja bosko:-D

Tamarunia- swietna ta zabka, i widac ze Hafsinka jest bardzo zainteresowana super jak wykle nie pomoge ci co do jedzonka, ale napewno dziewczyny sie wypowiedza:tak:

Maggusia- koniecznie wklej zdjecia Brianka, bo juz dawno go nie bylo u nas :tak:

Toola- ja juz wszystko mam kochana ale dzieki ze pytasz

Olis- jak tam Olivierek- aniolek z niego taki grzeczny tylko pozazdroscic szkrabka, powiedz mi a czy ma kolki czy raczej wszystko ok i jesli nie ma to czy ty stosujesz rygorystyczna diete czy wcinasz normalnie :eek: i wszystko jest ok z brzuszkiem oliwierka, buziaki dla malego

Evoska - kochana jak tam Rocco i jak ty sie czujesz i jak nasz jutrzejszy spacerek ale jeszcze sie odezwe do ciebie czy bedziesz miec czas :tak:

a u mnie NIC 39tydz i cisza tzn troszke pobolewa tu i tam ale nic poza tym, dzis bylismy na zakupach zabawkowych:-) dla niuni i przy okazji:eek: kupilam superancki dresik i nie rozowy to cud, ale bylo fajnie, mialam nadzieje ze moze cos mnie ruszy ale raczej sie nie zapowiada, za to kalusia nic do mnie nie pisala to kto wie jutro moze:happy:

ok ide spac do jutra kobitki milej nocki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry