• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
chyba sie zaraz w d... ugryze :wściekła/y:
napisałam do Was długiego posta i sobie przypadkowo wykasowałam :szok::wściekła/y::shocked2::crazy::evil::errr::surprised::realmad::oo2::huh::realmad::hmm::unibrow::oo::unsure::sad::growl::frown::angry:

no to od początku...

Maggusia

dziękuję, że pytasz o samopoczucie
juz odpowiadam:

2gi trymestr jest super !
pierwszy mialam paskudny zarówno w tej jak i w poprzedniej ciąży :-(
trzeci był do zaakceptowania, wiec moze i tym razem tak będzie :happy:
a poród mialam szybki, od momentu przyjęcia mnie na oddział - 2 godzinki :cool2:

bardzo licze na to ze ten bedzie równie miły :eek: i przyjemny :eek:

troche sie piertam, ale za chwile tłumacze sobie:
pójde i urodze

tak samo tłumaczylam sobie przed 1szym porodem :tak: i poskutkowało :-)
nie było żadnych niemiłych atrakcji :no:

Moja córa ma się dobrze, 30 X idziemy na pierwszą wizyte do lekarza
w końcu zapisalismy sie do tej przychodni :-)

a zdjęcia córy pokaze na wątku zamknietym niebawem

Wasze dzieci są śliczne, wszystkie promienieją sczęściem
jestescie dobrymi mamami :tak::tak::tak:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ciężaróweczki
:-):-)

hej!!!!

Noc minela pieknie szkoda ze zadnych skurczy nie bylo:confused: , a teraz juz nie moge zasnac :eek:

Maxin- super ze mala tak pieknie spi w nocy, jednak moze metoda rastyczna ale jaka skuteczna i postepy w przewracaniu :tak:

Anetko - gratulacje dla Patiego, sam na sam z nocniczkiem to nie male osiagniecie, pamietam jak moja siostra opowiadala jak jej coreczka nie mogla sie przekonac do nocniczka i ile czasu zajelo mojej siostrze przekonac mala ze wszystko bedzie ok:tak:

Izusia-foteczki swietne piekna czapeczka :-D , pasuje na zime jak nic,a ze spankiem nocnym zycze ci powodzenia, wszystkie dzieci sa inne moze zastosuj inna metode :tak: , bedie dobrze powodzonka

Melanie- masz juz coreczke, a czy wiesz co nosisz pod serduszkiem:happy: , i w ktorym szpitalu bedziesz rodzila, czujesz sie dobrze to najwazniejsze:tak:

Dorcia- super ze synek ci pomaga to najwazniejsze, kochane te nasze dzieciaczki czy te najmniejsze czy juz troszke wieksze:tak:

Agnes- milego spedzania czasu z mama, wiem jak to szybko mija jak bliska osoba nas odwiedza:-(

anulka- to pieknie ze tak spi malenka ale ona chyba jeszcze nie ma ponad 4 miesiace,

kasiulka- witaj na forum

R.usalka- ucaluj od nas coreczke:tak:

Kalusia jeszcze 2w1 i nic sie nie dzieje pozdrawia was goraco:tak:

Maggusia- a ty jak sobie radzisz, bidulko masz jeszcze ciezko w domu ale napewno bedzie dobrze dacie sobie swietnie rade, a Brianek jak w nocy lepiej czy nadal plakusia skarbeczek:-(

pozdrowionka papa

Dziękuję Maju- tak zrobie - a Ty pogłaszcz swój brzuszek:)- Jak samopoczucie- widze jesteście już na finiszu...ach- ponosiłabym sobie jeszcze brzuszek z taką piękną zawartoiścią;)..
tak sobie myślę, ze jak sie już zaaklimatyzujemy w Man- to się o takowy postaramy:tak:..no, ale poki co musi minąć minrok po cc..tak nakazał mi mój obecny gin.

a tu przedstawię Wam moja Klaudię
hhun1.jpg

Ja tylko na momencik,zobaczyc co u nas slychac:-)
Pogoda wciaz do d....cal noc padalo,a ja za bardzo spac nie mogla,przedtem bo mala sie budzial,a teraz sam nie moge spac,chyba ta praca chodzi mi po glowie.Wczoraj malej dlam jakuszku,och jak jej smakowalo,a dzis kaszke malinowa,tak szybko otwieral buzie ,ze nie nadanzalam nabierac lyzeczki.A jakie kupki szczela,dobrze bo sa bardziej zbite,ale jakie smierdziuchy,fujjjj........:confused:
Dzis moze w koncu wybierzemy sie na spacer,bo wczoraj padalo.

Rusalka,super foteczka z basenie,lubi sie pluchac!!!!
Maja widze,ze juz bys bardzo chciala urodzic:-)
Melanieto bardzo meczace jak naprodukujesz referat,a tu bummm i wszystko skasowane,och mnie to dobija.Wiec to twoje drugie dziecko,A co juz masz ??
Anetka alez on sprytny szybko nauczy sie chodzic bez pieluszki,jak tak dalej pujdzie,swietnie wiesz.
Dorcia swietnie sobie radzisz,trzeba byc juz bardzo zorganizowanym przy dwojce.Jak myslisz drugie dziecko jest spokojnijsze???
anulka99 ty to mssz aniolka i to wleni drugie dziecko,wszystko jest chyba prostrze,a chrzcliscie juz Olusie?
Maggusia co jest z toba gdzie sie podziewasz,wszytko ok u was???
kasiulka0901 Wolala bys rodzic jeszcze w tym roku??Wiesz ja bylam na jednodniowej szkole rodzenia,ale w sumie wsztko juz wiedzialam,naczytalam sie ksiazek,na necie na BB,ale i tak chcialm isc ,bo co tam w domu siedziec.A wiesz co bedziesz miec???
Ciekawa jak tam Ara i Beta,dawno sie nie odzywaly,Isuzia moz ety wiesz co tam u Ary,masz znia kontakt,Marcelek pewnie juz raczkuje:-)

milego popoludnia:happy:

Czesc dziewuszki:-)
Moj najstarszy ma w tym tygodniu wolne bo to half term holiday, wiec wloczymy sie w trojeczke.
Maxin Ole chrzcic bedziemy 12.11, msza zamowiona chrzesni powiadomieni, sukienka kupiona, jeszcze tylko dodatki i gotowe.:tak:
Dorcia to fajnie, jaka jets roznica u ciebie miedzy dziecmi? Bo u mnie 6lat i jak na razie to Lukasz teraz dopytuje sie kiedy Ola bedzi duza bo chce sie bawic.:tak: A jak bylam w ciazy to nie mogl sie doczekac kiedy sie urodzi:wściekła/y:
my dzisiaj bylismy na drugim szczepieniu i o dziwo poszlo lepiej niz pierwszym razem;-) , ale nastepny bedzie potrojny:szok: . Moze jak sie wszystko uda i zgra to pojedziemy na swieta do Polski, pierwsze jak wyjechalam, nie moge sie doczekac:tak: .

Oto sukienka do chrztu
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=15362&stc=1&d=1161695751

musze sie pochwalic powoli ucze sie wstawiac obrazki i zdjecia

Załączniki

• 21102006(003).jpg
    21102006(003).jpg
    154,4 KB · Wyświetleń: 58
maxin78 Z jednej strony chcialabym urodzic w styczniu, z drugiej strony doczekac sie juz go nie moge....
Bedzie co ma byc, na pewno nie bede go pospieszac.
Pisze go, bo to jest chlopak. Synka bedziemy miec.:-)
Radosc wielka. Ma na imie Roch.

Powiem tak:wszystko jedno czyna koncu grudnia czy w styczniu na poczatku (termin mam na 9 stycznia), zeby tylko byl zdrowy.
Najwazniejsze:-)

reklama
anulka- sukieneczka przepiekna, a co bylopotrzebne do zalatwienia w kosciele chrzcin, czy ksiadz wymagal aktu chrztu rodzicow chrzestnych, i aktu malzenstwa rodzicow i potwierdzenie spowiedzi wszystkich? :eek: czy tez nie, my tez bedziemy mala tu chrzcic i jeszcze nic nie wiem

a gapa ze mnie bo przecierz na suwaczku pod Twoimp postem jest ze mala ponad dwa miesiace ma :tak:

R.uałka- powiedz cos wiecej o sobie bo ja zagubiona jestem, bo albo nie doczytala albo nie wiem, gdzie mieszkasz od jak dawna, córeczka przesliczna, i lubi base, ja z moja kruszynka tez bede chodzila jak tylko bedzie mozna:tak:, ale niech sie najpierw urodz:-D

kasiulka- synek super, napisz kochana cos wiecej o sobie zebysmy mogly cie poznac:tak:

wlasnie gdzie jest Beta, Ara, o Martusi nie wspomne:eek:

a ja dzi jakas rozleniwiona tzn ze chyba jeszcze dlugo, Evoska mowiła ze w dzien poczatku skuczy dostala takiej sily ze wszystko palilo jej sie w rekach tyle miala do zrobienia;-) , a u mnie leeeenistwo:-D

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry