• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

CO OSTATNIE FOTKI NIE CHCA MI WCHODZIC,HMMM
naszasmieszka1pa0.jpg

reklama
Witam Mamusie!

Wiecie juz wczoraj totalnie bylam zalamana tym usypianiem Briana polezal chwile na tym lezaczku no i postanowilam ze ponowie probe i poszlam z nim do pokoiku wzielam go pierwsze do mnie do lozka ale robil akrobacje:baffled:pozniej wlozylam go do siebie i ciagle plakal podchodzilam dawalam smoczka przytulalam itd on ciagle przekrecal sie na brzuszek i plakusial juz nie wiedzialam co robic nawet na rekach nie chcial usnac:eek: naprawde po wielkich meczarniach usypiania wreszcie sam padl zobaczymy jak bedzie dzisiaj bo jak narazie wogole w dzien nie spal teraz jest na spacerku wiec moze sie mu trzoske przysnie;-)
Wiecie moj synek to taki jest zywiolowy i energiczny ze szok jak zacznie raczkowac to dopiero bede miala bieganine:laugh2:

Tamarunia a ja wlasnie nic nie dostalam.Slyszalam ze to szpital wysylal ale ja musze zmienic znow adres w szpitalu bo chyba maja moj stary tak sie wlasnie zastanawiam:eek:moze i dlatego poprostu nie dostalalm zadnego listu.
Dziekuje rowniez i tobie za glosika:-)wiesz my sobie tak spiewamy wlasnie.W domu nagrywamy piosenki marzy nam sie studio plyta:happy:hehe zobaczymy jak to bedzie w tym konkursie choc rozne sa opinie na temat tego konkursu jedni mowia ze to sciema inni ze warto.No a w sumie co tam zawsze warto sprobowac:tak:

Maxin sliczna przytulanke ma twoja coreczka;-)Brian ma od urodzenia takiego malego rozowo niebieskiego pieska zobacz wysylam zdjecie malo widac ta przytulanke ale zawsze cos:-)bardzo ja lubi.
Maxinko i znow wysylasz nam piekne zdjecia!wow bardzo ladna z was rodzinka:tak:
Jak ja bym juz chciala zrobic nowe zdjecia Brianowi a tu telefon sie popsul i chyba bede musiala kupic jakis aparat bo juz wytrzymac nie moge hehe:laugh2:

Dziewczyny to jak z tym watkiem zamknietym zdjeciowym ja sie zgadzam jak cos mozemy napisac do admina i sprawa zalatwiona tylko bedzie trzeba zebrac wszytskie nicki Mamusiek:happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witam wszystkie mamusie po przerwie!!:-)wracam juz jako mezatka:-)slub nam sie udal niesamowicie, rodzinka juz wyjechala, wesolo nam bylo, szkoda tylko, ze tak krotko...

Widze, ze duzo tutaj sie dzialo, mialam troche do nadrobienia, ale przeczytalam juz wszystko i jestem na biezaco:-)

Maxin, Maggusia - co do zamknietego watku to popieram w pelni!! Teraz na przyklad chcialabym wkleic jakies zdjecia ze slubu i wreszcie wam sie pokazac, ale mam jakies opory jak mysle, ze kazdy tu sobie moze wejsc.

Tigger zalacz zdjecia plis!Swietnie ze slub sie udal:Gratulacje i Wszytskiego Najlepszego na Nowej Drodze Zycia!:happy:
Wsrod kwiatow zieleni
I slonca plomieni,
Zyjcie dlugo i szczesliwie
Nowozaslubieni
:-)
Wiesz ja nawet czasem mam opory do pisania niektorych rzeczy tutaj czasami chcialabym wam wiecej powiedziec ale poprostu ciagle mysle ze ktos sobie wejdzie i to przeczyta.

R.usalka witaj na forum!napewno z Menchesteru jakies mamusie sa:-)z pewnoscia sie odezwa;-)

Maggusia dzieki!!:-)
Bardzo dobrze rozumiem o co ci chodzi!Ja na przyklad ostatnio przegladajac inne watki na BB natrafilam na posta mojej siostry, w ktorym akurat pisala o mnie, ze czyms ja wkurzylam, itp., nawet nie wiedzialam, ze o to byla na mnie zla. I tak mi sie glupio zrobilo, bo przeciez nie powinnam tego czytac:-(co prawda nie zrobilam tego celowo, ale pomyslalam, ze rownie dobrze ktos moze mnie tak podczytywac, a ja o tym nie wiem. I jeszcze napisze cos nie tak, co ktos przeczyta, albo bardzo osobistego i co wtedy?
przydalby sie zamkniety watek:tak:

Rusalka-Witamy na forum:-)A to ja jestem z Leigh pod Manchesterem, jestesmy prawie co tydzien w polskim kosciele na 12.00 wiec moze kiedys sie spotkamy:-)
Maggusia-sliczne zdjatko Brianka.A z tym spankeim to masz meczarnie biedactwo, wiec moze poczytaj te ksiazke 'Usnij Wreszcie' i sprobuj proponowanej metody jak juz tez radzila Maxinka.Mam nadzieje ze w koncu osiagniesz sukces:tak:Maggusia a czy ty mieszkasz w Birmingham?A i nie pprzepraszaj ze o cos pytasz, w koncu po to mamy nasze forum aby razem sobie radzic z problemami, tym bardziej ze meiszkamy w obcym kraju i jest na tym bardziej trudno.
Maxin-super fotki, dominuje na nich zielony kolor ( moj ulubionu), hehe fajnie.Natalcia wyglada super nio i cudna z Was rodzinka.No i trzymam kciuki za spotkanie w sprawie pracy;-)A moj baczek tez ma swoja maskotke byczka -Laciatka, hm to znaczy przyzwyczajam Oskarcia do niego:-)Mysle ze to dobrze aby dziecko mialo swojego ulubienca:tak:
Anetka-weszlam na podane przez ciebie linki, Pati jest naprawde slicznym chlopcem i wogole tworzycie urocza trojeczke:-)Super ze znalazlas takie miejsce gdzie dzieciaczki takie male jak nasze moga sie pobawic, mozna super sedzic czas z dzieckiem.Ja tez chyba sie za czyms takim rozgladam.Caly czas chodzi mi po glowie basen, ale musimy odczekac 2 tygodnie do nastepnejj kontroli w klinice egzemy, jezeli Oskarek nadal bedzie mial ladna skore jak teraz i lekarka pozwoli to zaczne go zabierac na basen:tak:
Anges-ale smieszna minke zrobila twoja corcia.Fajnie was w koncu zobaczyc.
A ja dzis bylam u lekarza bo odkad urodzil sie Oskarek i musze taszczyc wozek z gory na dol i odwrotnie(mieszkamy na I pietrze) to mam male problemy z kregoslupem.Nio a ze tabletki nie pomagaja wiec mam skierowanie na badania krwi i moczu, bo lkarz stwierdzil ze to moze od nerek czy cos tam takiego.Nio i umowilam se na jutro, brr... nie cierpie pobierania krwi:errr:
A i wogole smutno mi torche.Bo tak dzis sie dowiedzialam ze moja siostra dostala wize i wyjezdza za miesiac ze swoim narzeczonym do Stanow.Ciesze sie z jej szczescia i chce aby tam jej sie ulozylo bo wiadomo jak to w Poslce jest teraz ale teraz tak mi szkoda rodzicow bo na swieta beda sami, my nie przyjezdzamy, siostra wyjezdza.Tak chcialabym aby przyjechali tutaj do nas na swieta ale mamy tylko jeden wolny pokoj ( bo to flat z jedna sypialnia i salonem) wiec nie wiem.Bo ostatnio moj maz wymyslil ze swoich rodzicow chce zaprosic na swieta wiec nie wiem jak to rozegramy.Bo niby tesciwie maja jakby pierwszenstwo bo moja mam tu juz byla jak maly sie urodzil.Ale z drugiej strony to moi rodzice beda sami w swieta bo Michala rodzice mieszkaja z corka i jej rodzina.Hm no nie wiem, musze porozmawiac z mezem.Sorkiz e wam to pisze ale tak mi smutno, przeciez rodzicow ma sie jednych.
No koniec narzekania.
Milego wieczoru babeczki!
papa

A nio i zapomnialam, oczywiscie zgadzam sie na dzial zamkniety dla nas, tylko szczerze mowiac ja nie wiem jak to zalatwic;-)
Moj baczek juz po kapieli ale jeszcz nie chce pojsc spaciu bo przed kapiela mial drzemke , pewnie jeszcze z pol godzinki i usnie:-)
Spokojnej nocki kochane!

reklama
Witam Mamusie!

Brian podczas pluskania byl taki marudny ze szok naet nie chcial mi sie dac nasmarowac ani ubrac tak plakusial.Zraz go przytulilam i usnol.Spi sobie juz tak od 18:30 z jedna pobudka na mleczko:-)i mam nadzieje ze pospi dluzej dzis.Mam go wlasnie przy sobie i jak otwiera oczka ciagle patrzy na mnie i wie ze jestem przy nim moze to dobre wyjscie bo jakbym go polozyla teraz do lozeczka w jego pokoiku i by sie obudzil i mnie by tam nie bylo napewno by juz nie usnol wiec wzielam go do kola gumowego wyscielilam tam materacykiem od becika i kolderka przykrylam kocykiem i spi slodko czasami spogladajac na mnie czy jestem:happy:

Maxinka gdzie sie podziewasz:confused::-)

Tigger no wlasnie dlatego ustalimy wszystkie liste i zrobimy watek zdjeciowy:tak:
Mysle ze ten watek tez bylby dobry na pisanie roznych rzeczy ktore sie nie chce pisac na otawrtym forum ja np czasami mam taka potrzebe:tak:Dziewczyny co o tym myslicie:confused:;-)

Izusia tak jestem z Birmingham a dlaczego pytasz:confused::happy:
Piekne zdjecie waszej rodzinki!;-)

A gdzie piodziwaja sie pozostale dziewczyny:confused::-)

Pozdrawiam i sle ciumaski.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry