M
maja33
Gość
maxin- ha ha skad to znam tylko chwilka i godzinka z lecito tak jak u mnie a ten wiroz, dlatego pytam, bo slucham "radia Z" i ciagle reklamuja szczepionki przeciw pnelmokokom (nie wiem jak to dokladnie sie pisz ) i tak podobnie to brzmi ze myslalam ze to to samo on wlasnie moze spowodowac straszne choroby u maluszkow typu zapalenie opon mozgowych, pluc i wiele innych, i zalecane sa profilaktyczne szczepienia
olis- ja jeszcze nie po ale sie zbliza duzymi krokami
mam nowe wiesci od kalusi, nadal 2w1, byla na ktg ma skurcze przepowiadajace, glowka bardzo niziutko, okresowe bole ledzwi i brzucha ale pozatym nic mala nie spieszy sie na swiat
i was wszystkie pozdrawia
pozdrawiam
olis- ja jeszcze nie po ale sie zbliza duzymi krokami
mam nowe wiesci od kalusi, nadal 2w1, byla na ktg ma skurcze przepowiadajace, glowka bardzo niziutko, okresowe bole ledzwi i brzucha ale pozatym nic mala nie spieszy sie na swiat
i was wszystkie pozdrawiapozdrawiam

Nie moge go spuscic z oczu bo jak nawet bez pasow bym zostawila na lezaczku odrazu jest na brzuchu takie wygibasy robi
juz opiera sie na dloniach i unosi wyosko dosc pupke oraz glowke.Bardzo dlugo potrafi bawic sie na brzuszku co mnie dziwi a zarazem cieszy bo kiedys pare sekund nie mogl wytrzymac w takiej pozycji