A
*Anetka*
Gość
Buuuuuu
cos nie wchodzi mi link 
cos nie wchodzi mi link 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cos nie wchodzi mi link 
). Juz za tydzien jade do polski, ciesze sie ogromnie:-), pospotykam sie z rodzinka, a przede wszystkim pospedzam troche czasu z wlasnym mezem, bo tutaj ciagle pracuje:-(
malenka coraz bardziej aktywna, kopie zazwyczja wtedy, kiedy ja chce spac...:-)
nie wiedzialam, ze tak trudno tutaj o ludzi, ktorzy nie awanturuja sie, nie demoluja i placa w terminie, skoro tak bardzo chce nas zatrzymac:-)

:-):-):-):-):-):-)

juz wszytsko dalo co mogla,zel,Calpo,az w koncu usnela z nami i spalismy az do 10.30 jak nigdy.Potem dobre sniadanko,spacer i zakupy.W koncu kupilismy jej krzeselko do jedzenia,bo na lezaku to juz tak sie bujala,ze ja karmic nie mogla,jedzenie bylo to na jej oku,nosie,sliniaku,a ogolnie bardzo czyto je jak sie nie rusza,no mowie wam jajaca sie z niej robi.Ale te zabki daj popalic,a my ciepimy z nia.
, i to nie trwa zbyt dlugo wiec jestem spokojna ak dla zasady pije rumianek codziennie
, idziemy na wazenie w czwartek to sie wam pochwale jak urosla, narazie widze po ubrankach ze juz sa na nia dobre
a nie za duze, jutro mam nadzieje ze bedzie ladna pogodo bo idziemy na spacerek