• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie :happy: , jak zwykle w weekand pusciutko. Wiecie co kurcze wysiadło nam ogrzewanie:eek: , zimno mamy w domu, a tu niedziela wieczór i nie ma co zrobić, jutro pójdziemy do agencji poskarżyć się a póki co pożyczylismy grzejniczek elektryczny i marzniemy :wściekła/y: , nawet ciepłej wody nie ma:unibrow: .

Troszkę mnie zmartwiłyście tymi kradzieżami, bo w sobotę jedziemy do Polski i nie będzie nas 3 tygodnie, więć troszkę mam obawy, że domek będzie taki pusty stał, no ale co zrobić:baffled:

Mam do Was takie pytanko, czy któraś z was wie jak jest badanie cytologiczne po angielsku, bo muszę iśc oczywiście się dopraszać, bo jak zwykle służba zdrowia tutaj na najwyższym poziomie :baffled: :baffled: :baffled: i sami badań nie zrobią:no:

:-) :-) :-) Pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich :-) :-) :-)

reklama
kochane

no i chyba stracilam rachube i chyba nie wiem o co tu chodzi;))))
zauwazylam ze mamy tu imprezki urodzinowe
ktore mnie ominely

Anya Maxin Izunia
100 lat
100 lat
niech zyja zyja nam
tra la la la
i jeszcze raz
niech zyyyyyja nam
auuuuuuuuu .....

wszystkiego naj naj naj najlepszego :-)

bylo tu tyle cudnych zyczen ze juz lepszych nie wymysle;)))​

u nas spoko
zawrot glowy kolorowy
Rocco to cudny chlopak
placze tylko jak sie obesra lub glodny
a ze glodny caly czas
to
mamy kolorowy zawrot glowy​

no i nadal urzadzanie chaty co spedza sen z powiek
bo .... skad czasu hmmmmm
nie ma ktos pozyczyc he he he​

buziaki
wybaczcie ja chyba tego nie nadrobie​

ale mysle o Was i sciskam mocno mocno mocno​

hej!!!

dziewczenta sorki ze ja nic nie pisze ale podczytuje jak tylko moge nie moge sie z niczym wyrobic tzn jak juz pojde na spacerek z Martusia to juz nie zdaze zrobic obiadku nprzyklad, i tak caly czas cosik wiec tylko najwazniejsze zeczy WYBACZCIE

IZUSIA, ANYA, MAXIN
wszystkiego najlepszego na urodzinki duzo zdrowka i pociechy z dzieciaczkow!!!!!!

Ivonek- bardzo mi przykro ze taka okropna rzecz spotkala twojego brata, ale ludzie czasem nie maja wstydu ani szacunku do niczego i nikogo:sick:

buziaki dla was sciskam pa​

Witam wszystkich cieplutko
:-)
U nas przygotowania do wyjazdu na calego :-) Weekend uplynal szybciutko i bardzo milo. Pati od soboty ma nastepnego juz 4 zabka. Normalnie taki grzeczniutki sie zrobil. Teraz widac jak wyrzynanie tego zabka mu dokuczalo, bo odkad sie pokazal Pati jest jak aniolek non stop usmiechniety :happy: Wczoraj odwiedzil nas moj kuzyn z zonka i synkiem 1,5 miesiaca starszym od Patiego. Ale chlopaki szaleli, zaczepiali sie, smiali do siebie. Jednym slowem mielismy niezly ubaw :laugh2:
Maja, Evoska no na poczatku nie jest latwo, ciagle brakuje czasu wolnego :tak: Malenstwa non stop sa glodne, chca byc przy mamie. Oj pamietam jak ja chodzilam nieprzytomna i czekalam kiedy w koncu Patryk podrosnie, a teraz mi brakuje tego wtulenia szkrabka :tak: Maly teraz juz sie nie da tak poprzytulac, zaraz sie odpycha i chce chodzic wlasna droga :laugh2:
Agnes2606 takie okresowe badanie cytologiczne ktore jest robione bodajze raz na 4 lata to sie nazywa Smir Test. I jak ogrzewanie naprawione :confused: U nas na szczescie w mieszkanku jest tak cieplo, ze nie musimy grzac, tylko czasem na nocke na chwilke :tak:
Ivonek duzo zdrowka dla Julinka :tak: Wspolczucia dla brata. To okropne, ze istnieja tacy ludzie, ktorzy mysla, ze im sie wszystko nalezy, nieroby piep... :wściekła/y:

Buziaczki :happy: :happy: :happy:

Evoska twoj synus bomba, a ta fotka w rozku.Wyglada tam jak lalka:tak: :-)
Anetka ale masz fajnie ze do polski na sweta jedziecie.A pati juz kumpla z piaskownicy ma, super
Ale wam dziewczyny dzieciaczki rosna . jedno za drugim wiesze i starsze.Mi to narazie tylko brzucho rosnie i kopie coraz bardziej:-D :-D :-D
olis i domina powodzonka w odstawianiu od cycucha:tak:
ide sobie troche tylkiem poruszac, bo znowu zastygne w kanapie:laugh2:

hej hej
dzieki za komplementy
do kogo moj syn jest podobny ? hmmm:confused:
to chyba bedzie wybuchowa mieszanka nas wszystkich he he he
czasami widze w nim siebie czasami Simone a nawet czasami ojca Simone
moja mamcia mowi ze bedzie na koncu do niej podobny
a Rocco mi tu podpowiada ze bedzie podobny do samego siebie

co do czasu hmmm
brak mi czasu na rzeczy ktore mnie pochlanialy przed urodzeniem
teraz jednak wole go poswiecic malemu i sie chocby z nim pobawic
daje mi tyle radosci
teraz rozumiem o czym pisaly dziewczyny
Izunia, Ivonek, Anya Maxinka
tak dziecko to najwiekszy skarb i bezwarunkowa milosc

jakos sie zorganizowalam wprowadzam malemu teraz drzemke w jego pokoju od 12 do 3ciej jesli nie ma spacerku
a dzis nie ma bo maly zipie mi wciaz
chyba usnal - zaraz pojde sprawdzic

w nocy spi jak w zegarku
i jedak tu poklon do ksiazki Giny Ford
nie aby w 100% ale w 80% z niej korzystam
Rocco spi w swoim pokoju od 4tego tygodnia jego zycia
jest calkiem zadowolony - chyba bo sie podsmiewuje ciagle
pod jego malym kartofelkowtym noskiem

tylko jedno czego jeszcze nie mam serca go nauczyc to jesc co 3 lub 4 godziny - hmmmm:no: moje malenstwo ogromne je kiedy mu sie zachce
wiec latam z tym cycem od rana do nocy na jego zawolanie i dre sie
Bar Mleczny Otwieramy
boki zrywac
moje piekne cycunie - sa napuchniete i pelne rozstepow
lecz coz w imie milosci

kochane - narazie w miare mozliwosci bede pisac co u mnie a jak z czasem czasu wiecej przybedzie
postaram sie odpisywac
aczkolwiek egoistka nie jestem czytam wasze posty
szczerze sie z Wami raduje i czasem niestety smuce Ivonku
przykre to co sie stalo
sle moc usciskow

papatki i ciumaski

wkoncu mam chwilke zeby do was zajzec
jak zwykle ze wszystkim jestem spozniona-maxin izusia anya ogromniaste urodzinowe zyczenia takie prosto z serducha,aby wasze buzki byly zawsze usmiechniete a szkrabki dawaly wiele radosci:-)

Wczoraj odwiedzila mnie kolezanka(jest w 9 miesiacu ciazy i wyglada bardzo ladnie) ze swoim facetem,noi jak ten koles sie do LUCY odezwal to ona malo nie pekla ze smiechu normalnie rechotala,ale mielismy ubaw.Ato chyba dlatego ze u nas w domku wszyscy bladyni a koles jest brazylijczykiem i ma ciemna oprawe i to ja chyba tak rozsmieszylo:-D Pozatym nic sie u mnie niedzieje,tesciowa juz pojechala,wiec znowu siedze sama.Czytalam ze mialyscie tu mala depreche ,mnie tez nie ominela jakos tak ostatnio mi smutno i drazliwa sie zrobilam:baffled: Patryk caly czas zakatarzony,a Lucy jutro ma drugie szcepienie juz mi jej szkoda.

miloku-a jak ty sie czujesz ?

anetka-ale ci fajnie ze jedziecie do polski,
gratuluje Patiemu 4 zabka teraz juz ma pelny usmiech:laugh2:

maja-niedlugo wpadniesz w taki rytm ze wszystkim bedziesz sie wyrabiac i znajdziesz nawet chwilke dla siebie:happy:

evoska-Rocco to naprawde cudny chlopak,taki slodziak z niego:tak:

agnes-tobie tez super ze jedziesz do polski,a jak z ogrzewaniem juz dziala? ja jestem straszny zmarzluch ale naszczescie u nas jest cieplo i tak jak anetka tylko na noc podgrzewamy

anulka-ja tez juz bym chciala zobaczyc minke mojej malej jak proboje jabluszko,ale poczekam jak skonczy 4 miesiace
Olenka ladnie przybiera na wadze jutro zobacze ile wazy moja:happy:

olis-ja caly czas karmie cycem ,ale tak w styczniu chcialabym cos sprobowac a ty kiedy chcesz cos wprowadzic nowego?

ivonek-wspolczuje bratu,nierozumiem dlaczego najwieksze swinstwo w obcym kraju robi polak polakowi:no:
zycze zdrowka tobie i Julince

pozdrawiam

reklama
Witam dziewczyny:-)
Impreze udana,dawno tak dobrze sie nie bawila,wypilismy morze alkoholu,ufff na drugi dzien chorwal czlowiek za swoja glupote,dobrze ,ze mamy takie zlote dziecko.byla mega grzeczna i caly dzien przelezala z nami w lozku, a obudzila sie o 8.20;-) Fakt w nocy obudzily ja glosny,ale tatus zaraz inerweniowal i dziecko uspil:-) Dzis bylam na badaniu w szpitalu i teraz brzuch mnie boli,najparwdopodobnie bede miala wypalanke,buuuu.Ktoras pytalam jak sie nazywa cytologia tutaj w przychodni pielegniarka to robi i naywa sie smear test
Natka od dziadkow dostala mikolajkowe prezenty wiec czekamy do 6.XII.Tato kupij jej fajny kompleci mikolaja,cudo wyglada:-)

ok mala sie juz obudzia wiec nie zdzaze juz nic wiecej napisac:no: szkoda

buziaczk dla wszystkich papa;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry