I
izusia
Gość
Hej babeczki!Oj cos ostatnio nie wyrabiam i nie moge sie z niczym wyrobic.Maly ostatnio budzi sie w nocy czesto i marudzi wiecej, wydaje mi sie ze przez zabki.Nadal je ladnie ale mniej niz wczesniej.Juz praktycznie sam ladnie siedzi i co nalepsze potrafi stac na swoich nozkach kiedy go postawimy i trzymamy za raczki.To niesamowite, ma dopiero szesc miesiecy a jest taki silny i tak mocno i pewnie stoi na nozkach i sprawia mu to ogramna radoche.Nio i jeszcze jedna nowinka, Oskarcio od kilku dni gada da-da-da-da i tak w kolko:-)Niesamowicie to brzmi, mamy z niego tyle radosci i smiechu czasem ze az lzy nam ze smiechu czasem plyna
Hm co do spotkania w sprawie pracy to wlasciwe interview mam w ten czwartek a w piatek gdy tam poszlam okazalo sie ze mam zostac i im pomoc przy maluszkach bo nie daja rady i brakuje im personelu.Wiec zostalam bo maz byl z Oskarciem w domku wiec moglam spokojnie zostac.Fajnie sie bawilam, zajmowalam sie dwulatkami.Badzo bylo mi z nimi przyjemnie choc generalknie wyposazenie i warunki tego przedszkola zrobily na mnie zle wrazenie

W weekend poimprezowalismy troche w domku z okazji urodzin, przyszlo pare znajomych, oczywiscie synus byl zachwycony, tyle ludzi, tylko z rak do rak wedrowal;-)
Nio i to chyba tyle nowosci.Cos ostatnio jestem zaganiana, ciagle cos robie w domu i jeszcze przygotowania swiateczne, uff duzo tego.Jutro postaram sie nadrobic zaleglosci bb bo dzis juz padam.
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczonka.
Dobrej nocki!
pa

Hm co do spotkania w sprawie pracy to wlasciwe interview mam w ten czwartek a w piatek gdy tam poszlam okazalo sie ze mam zostac i im pomoc przy maluszkach bo nie daja rady i brakuje im personelu.Wiec zostalam bo maz byl z Oskarciem w domku wiec moglam spokojnie zostac.Fajnie sie bawilam, zajmowalam sie dwulatkami.Badzo bylo mi z nimi przyjemnie choc generalknie wyposazenie i warunki tego przedszkola zrobily na mnie zle wrazenie

W weekend poimprezowalismy troche w domku z okazji urodzin, przyszlo pare znajomych, oczywiscie synus byl zachwycony, tyle ludzi, tylko z rak do rak wedrowal;-)
Nio i to chyba tyle nowosci.Cos ostatnio jestem zaganiana, ciagle cos robie w domu i jeszcze przygotowania swiateczne, uff duzo tego.Jutro postaram sie nadrobic zaleglosci bb bo dzis juz padam.
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczonka.
Dobrej nocki!
pa
a ty kochaniutka juz kilka dni zostaly,a kiedy wracacie
Jak wogole dziewczyny zdrowie??Mam nadzieje,ze juz leepiej
fajnie bylo bo oni maja cudnego synka Mieszka(2 latka) ktory tez czeka na siostrzyczke ktora bedzie 21.12
ale teraz produkcja mlika idzie pelna para
i wszyscy sie smieja ze spi na glowie