Hej dziewczynki!
Ale tu sie u nas duzo dzieje! Az nie nadazam czytac!
Dziekuje Wam wszystkim za pocieszenie i za Wasza wiare!
Dzisiaj snilo mi sie, ze bylam na usg i ze slyszalam serduszko mojej dzidzi... Boze tak bardzo chcialabym, zeby wszystko bylo dobrze...
Witam
Joanne - niestety ja nie jestem najlepsza osoba do udzielania rad, ale wszystkie doswiadczone Mamusie tutaj, na pewno beda dla Ciebie nieoceniona pomoca
maxin ciesze sie, ze z Twoja niunia juz lepiej, smutno mi jak czytam, ze Wasze skarbeczki zle sie czuja...
izusia mam nadzieje, ze wszystko u Was dobrze i lepiej juz sypiacie.. powodzenia w przeprowadzce.
olis zycze Ci zeby Twoje malenstwo poczulo sie lepiej
maja mam nadzieje, ze Twoje malenstwo czuje sie dobrze. Co do wakacji to ja tez uwielbiam planowac wszystko szczegolowo wczesniej, ale niestety nie zawsze to sie oplaca...
W tamtym roku razem z przyjaciolmi z Polski zaplacilismy za wakacje na Dominikanie - przez polskie biuro Open Travel = podroze TV. Wybralismy najlepszy 5 gwiazdkowy hotel ze wszystkimi bajerami - mialo byc jak w raju - zaplacilismy po £2000 funtow od pary - i oczywiscie wszystko zalatwilismy pol roku przed wyjazdem - w kwietniu. We wrzesniu bylam z Mama w Tunezji i dostalam telefon od przyjaciolki, ze firma open travel oglosila upadlosc, a nasze cudowne wakacje szlag trafil... Do dzisiaj nie odzyskalismy pieniedzy, a ostatecznie polecielismy z oferty last minute i bylo super! Najlepiej leciec przez sprawdzone biura, ktore sa od lat na rynku. Ci ludzie, ktorzy pojechali z tego zlodziejskiego biura mieli straszny problem - z malymi dziecmi koczowali na Dominikanie czekajac, az Polski rzad zabierze ich z wyspy do kraju...
miloku NIE SMUTKUJ!!!
czarnula mysl o porodzie przeaza mnie.. ale ta stronka fajna, dzieki za linka!
bambolinki co do moich stresow, to wyobraz sobue, ze ja jednak wole wierzyc, ze
"nici z tego nie beda". JESTEM W CIAZY i dbam o siebie i moja dzidzia
nie "zginie"!!!!!!!!!!!! Jak Bozia pozwoli.
Melanie mam nadzieje, ze juz lepiej sypiacie Ty i Twoje dzieciatko.
Agnes2606,
anulka99,
maggusia,
Mysz@ - pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego!
Mam nadzieje, ze troszke nadrobilam i bardzo przepraszam, jesli zapomnialam o ktorejs z Was moje drogie. Nie nadazam czytac wszystkich postow, poza tym nie pamietam jeszcze Was wszystkich, ale obiecuje, ze sie naucze! ;-)
Ide dziobac do egzaminow!!! papa!