J
justyna.w
Gość
Czesc dziewczyny:-)
U mnie nic nowego, no chyba to ze jeszcze dzis nie padalo
Adrian sie bawi, ja troszke nadrabiam na necie, maili pare naskrobalam. Od poniedzialku mielismy stresa, bo wcielo nam karte w bankomacie a zadnej gotowki w domu nie trzymamy. Dopiero dzisiaj dostalismy karte. W poniedzialek zlozylam tez aplikacje on-line o karte EHIC. Dla tych z Was ktore nie wiedza co to jest: Ta karta upowaznia nas w krajach Unii Europejskiej do darmowych podstawowych swiadczen medycznych. Jak sie wybieracie do Polski to warto ja miec, bo za wizyte u glupiego pediatry trzeba by bylo zaplacic. Tak jak dla mnie przyszly trzy karty, dla Adriana, meza i dla mnie. Zeby aplikowac trzeba posiadac NHS Number badz NIN. Moge podac linka jakby ktoras z Was chciala.
Maggusia- zycze zdrowka dla Brianka. Jak moj Adrian byl chory tez spal z nami, bez sensu brac go ciagle z lozeczka w nocy, bo pewnie przez chorobe bedzie czesto sie budzil. Ty moja droga chcesz sie odchudzac?? Z czego !!! Na zdjeciach szczuplusia jestes.
Maxin- zycze udanego nalesnikowania :-) Buziaczek dla Dziuni
Kasiulka- to dobrze ze Roszek juz lepiej sie czuje, oby tak dalej. Ciekawa jestem jak tam Twoje poszukiwania pracy
Pinka25- jak tam przyszla mamusia?? czekamy czekamy na kolejna dzidzie :-)
Maja33-moze ja tez sprobuje dac mleczka. W sumie po jogurtach nic mu nie bylo. Buziaczek dla Martuni
Cala reszte goraco pozdrawiam:-)
U mnie nic nowego, no chyba to ze jeszcze dzis nie padalo
Adrian sie bawi, ja troszke nadrabiam na necie, maili pare naskrobalam. Od poniedzialku mielismy stresa, bo wcielo nam karte w bankomacie a zadnej gotowki w domu nie trzymamy. Dopiero dzisiaj dostalismy karte. W poniedzialek zlozylam tez aplikacje on-line o karte EHIC. Dla tych z Was ktore nie wiedza co to jest: Ta karta upowaznia nas w krajach Unii Europejskiej do darmowych podstawowych swiadczen medycznych. Jak sie wybieracie do Polski to warto ja miec, bo za wizyte u glupiego pediatry trzeba by bylo zaplacic. Tak jak dla mnie przyszly trzy karty, dla Adriana, meza i dla mnie. Zeby aplikowac trzeba posiadac NHS Number badz NIN. Moge podac linka jakby ktoras z Was chciala.Maggusia- zycze zdrowka dla Brianka. Jak moj Adrian byl chory tez spal z nami, bez sensu brac go ciagle z lozeczka w nocy, bo pewnie przez chorobe bedzie czesto sie budzil. Ty moja droga chcesz sie odchudzac?? Z czego !!! Na zdjeciach szczuplusia jestes.
Maxin- zycze udanego nalesnikowania :-) Buziaczek dla Dziuni
Kasiulka- to dobrze ze Roszek juz lepiej sie czuje, oby tak dalej. Ciekawa jestem jak tam Twoje poszukiwania pracy

Pinka25- jak tam przyszla mamusia?? czekamy czekamy na kolejna dzidzie :-)
Maja33-moze ja tez sprobuje dac mleczka. W sumie po jogurtach nic mu nie bylo. Buziaczek dla Martuni
Cala reszte goraco pozdrawiam:-)
zabawne to bardzo,a zarazem slotkie
po za tym boczki takie ze mi sie nie chce na nie patrzec.
nie wiem jak mam mu dogodzic.Wszytsko wyciagam daje nawet jedzenie kazde szok
nie lubie kiedy jest chory:-(ale chyba gop brzuszek boli.Kolezanka mi powiedziala ze panuje teraz w angli zapalenie pluc i jakies bole brzucha co doprowadza do biegunek

moze jakis maly kaloryferek he he
ale fajny

, zostawilysmy go na pastwe losu. 
jeśli chodzi o warunki pracy.Zobaczymy.Proszę trzymajcie kciuki ;-)