reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
My bylismy dziś święcic jajuszka, nawet Oliwi uszykowałam malutki koszyczek,wsadziłam tam czekoladowych bajerków i poszliśmy.Trzy razy w domu zbierałam :mad: dobrze ze jej tego nie dałam w kościele bo by narobiła kaszany ;D ;D,I tak była ciekawa co inni mieli w koszykach juz nie wysiedzi w wózku :(
Właśnie wybieralismy sie do
15ej4.jpg
kościoła

ACHA , ZAPOMNIAŁABYM DZIEWCZYNY NIE PRZEJEDZCIE SIE

No ja mam dość ;D ;D jedzenia przynajmniej na mieśąc ;D ;D przesadziłam chyba ,przepraszam ale chyba obrzarłam sie to dobre słowo ;D ;D ;D Jak po świątecznych ucztach ?

Ja też mam rozjechanąstronę.... ale sobie dziśspacerek zrobiłam.... Jedłownik- ośrodek zdrowia (przy szpitalu)- Jedłownik... ale nogi mnie bolę... Olo jeszcze śpi na podwórku a ja mam chwilę na kawę....

Melduję że Pani neurolog nie ma żadnych zastrzeżeń do Alexa.....
Pozdrawiam

PS... auto dalej nie działa....

reklama
Diabliczku to dobrze że z Alkiem wszystko ok ;D ;D ;D ;D ;D Dziś piekna była pogoda my tez zeszliśmy sie pół świata byłam na piasta a potem przez Radlin do domu.Trzeba było te kalorie poświąteczne spalić ;D ;D ;Dstrone co sie z nia stało?/ Byłaś koło mnie może gdzieś cie spotkałam ;D ;D ;D ;D ;D Już mam nerwy na ta

Do góry