reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

jeszcze nie zrobiłam bo wiesz że telefonu z aparatem nie mam.... ale czasami podkradam telefon Przemkowi hihihihihih tylko ciężko mi zsynchronizować chwilę gdy mam ten telefon i chwilę gdy Olek nie śpi... ale nadrobię i to i od razu wkleję ;D ;D ;D

reklama
jestem ;D

Oliwka przejzyj dokładnie czy w swoim koncie noe idzie zrobic takich zmian a jak nie to chyba tylko na nowo zalogować sie 8)

Hej ;D Justyna fajnie że jesteś, już patrzyłam ale nie idzie tylko można zdięcie zmienić a nowe konto bez sensu :(
Olo cóż masz za motor ;D super sprawa jeszcze troche musisz poczekać i sam bedziesz śmigał po placu ;D ;D

Wyśle wam zdiecie jak Oliwia woziła psa na rowerku ;D Ale miała rodoche ;D a po tej przejażdżce pies ma jej dość na widok jej chowa sie gzie popadnie.
kl0138if.jpg

reklama
czapa super my mamy podobną tylko różową i z napisem. Alek jaki przystojniak w niej ;D oczywiscie bez też ;D ;D ;D
0084jy.jpg

Do góry