reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

To fajnie :laugh: że poszło tak jak powinno, przynajmniej masz już to za soba. ;D
Czekamy na zdięcia z impreski ;D

reklama
obawiam się że trochę sobie poczekacie.... znając tempo i częstotliwość moich spotkań z siostrzyczka (obie jesteśmy bardzo zajęte hihihiih) ale jak tylko te zdięcia zdobędę to się z Wami nimi podzielę

dziewczyny jak można zmienić swój podpis bo na koncie nie moge znaleźć :mad: :mad: tego ,nie ma zmiany .Bo bym chciała zmienić oliwke29 na inny.

Agnieszko nie wiem jak zrobić zmiachy ale chyba tylko na stałe zmienić użytkownika ale wtedy statystki szlag ci trafi..... tak myślę.... a wogóle co u Was słychać... aha i jeszcze jedno.... powiedzcie gdzie w Rybniku jest jakiś sklep z zabawkami dla dzieci i żeby miał w miarę rozsądne ceny.... bo jak do "brzdąca" w Wodzisławiu weszłam to dzień dziecka szlag trafił..... hihihihi

olałam sklepy.... na Allegro kupiliśmy Alkowi chuśtawkę pokojową na dzień dziecka..... hihihi a jutro Oluś z tatą przyjedzie do mnie do pracy po paczkę... a tam też jakaś zabawka się znajdzie koniec końców... to pierwszy dzień dziecka Ola i nasz ;D ;D ;D a co wy fundujecie swoim pociechom?

Fajna taka hustaweczka tez chciałam kiedys kupic ale jakos nie doszło do tranzakcji ;D ;D ;D A jutro fundujemy rowerek ;)

No raczej tak ;D ;D ;D ale to bedzie taki co z tyły jest rączka i można prowadzić bo do pedałków tez jeszcze nie sięgnie chociaz sobie ją powożę ;D

reklama
Do góry