reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Jeszcze raz bo pomiliło mi sie i wysłałam wiadomośc :mad: :mad:
TOBIE DZIECIE ,KTÓRY WYPEŁNIŁES DOM,SWYM PŁACZEM I RADOSNYM GWAREM
ŻYCZE CI BEZTROSKIEGO I ZDROWEGO DZIECIŃSTWA.ABY KAŻDA ŁZA
KTÓRA PO TWYM POLICZKU SPŁYNIE BYŁA ŁZĄ SZCZEŚCIA, A UŚMIECH TWÓJ
ZJEDNYWAŁ WOKÓŁ SERCA.W KAŻDYM DNIU ŻYCZĄ

OLIWIA Z RODZINĄ

reklama
hihihihi
trochę nie doczytałaś..... dzisiaj chrzciny ma Lenka od Karoliny..... Olo ma za tydzień(28.05).... ale za życzenia dziękujemy..... i przeczytamy w przyszłą niedzielę ;D ;D ;D

;D ;D ;D rzeczywiście ale śie wygłupiłam przecież nie doczytałam sie a to za tydzien co za obciach za tydzien znów wyślemy ;D ;D ;D

hej hej !!

no ja myślam o basenie ala placyk zabaw !! ale sie zobaczy co i jak !!! bop zanim męza na zakupy wyciągne to na przyszły rok jak znalazł ;D trzeba bedzie samemu pojechać !

Kasia ale Olo fajowo dzis wygladał !! widziałam jak Przemek go niósł !! a ani nie mogłam Ci kiwnąc bo tego mojego trutnia karmiłam i siódme poty na mnie wchodziły bo zaraz mi staje w tym krzesłku i taka robota !!

Hej no justyna myślałam że zas nie masz komputerka bo cie nie było widać.
Dziewczyny dzis sie dowiedziałam że od mojej koleżanki z pracy córka lezy na ojomie po cesarce a dzidzi w katowicach .Niewiem nic wiecej tylko tyle że zaczeła puchnąć i zropbili znowu jej operacje .To już drugi przypadek jaki znam ciekawe co i jak .Jestem smutna a tak sie cieszyli :(
migel to sa pojedyncze przypadki żebyś nie brała tego do siebie za bardzo

reklama
Do góry