reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
Eva- witam w naszym kąciku....

dla reszty koleżanek i ich dzieciątek pozdrowienia i dziubaski.... Alexowi ostatnio żołądeczek a raczej kolki dają nieźle popalić ale już chyba wiem co jest przyczyną.... oby to było to.... dziś lecę już do łóżeczka ku Alexowi bo na pysk lecę....

jeszcze raz buziaki

;D ;DWitaj Ewo fajnie że jest nas wiecej ;D ;D
Moja mała nie miała kolek wiec nie wiem co to znaczy i dobrze Kasiumusisz byc wykonczona.????Pozdr dla Liwci i Alexa jak również dla nowej Natalki :-* :-* :-* :-* :-*

witam Panie....

Alexowi przeszły problemy "brzuszkowe" i wrócił mój wesoły skarbek

Oliwka29- wczoraj byłam wykończona ale i szybko wstałam ... potem miałam dużo do zrobienia.... Kolki ALEXA wykończyły mnie bardziej psychicznie niż fizycznie ale już jest dobrze.... dziękuję za troskę....

Eva1977- jestem w Jastrzębiu przynajmniej raz w tygodniu bo jeżdżę z Alexem na gimnastykę do centrum rechabilitacyjego.... ;D ;D ;D

Justyna- a jak tam nocnikowanie księżniczki i co to by6ło z tym wstawaniem.... czyżby jej wysokość już zaczynała chodzić? ;D ;D ;D

całusy dla Wszystkich

Diablica no Liwia twardo sie nocnikuje ale narazie na sucho ;D no i znudziło jej sie a że nie chciałam jej jeszcze wziąść z tego nocnika to sie chwyciła i wstała na proste nózki - szok !!!!

Justyna- od czegoś Liwcia chciała zacząć..... najlepiej od terapi wstrząsowej dla rodziców... BRAVO konkretna dziewuszka..... dla nie dzubaski a dla rodziców pozdrowienia.... Alex jest na etapie wstawania do siedzenia.... idzie mu to coraz pewniej... :)

Cześć
No to Liwka chyba zacznie szybko chodzić ;D tak jak moja Oliwka też była taka silna ;D ;D ;D
Dobrze że z Alek wrócił do siebie ;D ;D ;D
Ja byłam dziś wyleczyć ostatniego zęba i mam narazie spokój ;D
0063li.jpg

reklama
Do góry