reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Też miałam chrapkę na te body z Pepco za 5.99, ale były tylko jedne- różowe, także nie wyszły zakupy. Ale to prawda, że można tam tanio coś fajnego upolować.

reklama
Ja też bardzo lubię kupować w Pepco, u mnie jest też taki sklepik SNC- macie taki u siebie??? mają tam fajne rzeczy w niskich cenach.
Ja się ciągle powstrzymuję z zakupem ubranek do połówkowego. Ostatnio jak byłam w ciuchu to był super kombinezonik welurkowy z podszewką, taki na jesień...tylko że różowy, jakby był żółty czy zielony to od razy bym wzięła, no ale śliczny był

Kurcze, a mi jakoś przeszło to zakupowe szaleństwo. Jeszcze niedawno z trudem powstrzymywałam się od kupna czegokolwiek, a teraz wogóle o tym nie myślę. Chyba za dużo na głowie. Mam nadzieję, że w lipcu, po obronie, moją głowę zapełnią tylko i wyłącznie myśli zakupowe. Och, jeszcze 2 miesiące :hmm::hmm::hmm:

Ja też bardzo lubię kupować w Pepco, u mnie jest też taki sklepik SNC- macie taki u siebie??? mają tam fajne rzeczy w niskich cenach.
Ja się ciągle powstrzymuję z zakupem ubranek do połówkowego. Ostatnio jak byłam w ciuchu to był super kombinezonik welurkowy z podszewką, taki na jesień...tylko że różowy, jakby był żółty czy zielony to od razy bym wzięła, no ale śliczny był

Madzia nas jest SNC i jestem zachwycona. Dla dzieciaczkow maja ubranka fajnej jakosci i w niskich cenach. Jak wchodze do H&m albo smyka to sie zalamuje a tam... ten rozowy sweterek z hello kitty to wlasnie tam kupilam - 25zl :D a jakosc fajna bardzo. Sliniaczki byly ostatnio piekne, pokaze wam potem po 2,49zl .... :D sukieneczki jakie sliczne, body takie fajne... ale fakt maja tam ladniejsze rzeczy na dziewczynke ;p

ale śliczne sulieneczki dla dziewczynek w tym pepco.
Ja mam kompletnie nie podrodze niestety do tego sklepu.
Wybiore się za jakiś czas na jakieś zakupy ubrankowe :)

To prawda,że w Pepco są tanie rzeczy i dobrej jakości. Wczoraj byliśmy z mężem na zwiadach, by się zorientowa co jest tam tańsze niż w innych sklepach i np. wyprawka do szpitala taka 6częściowa bodajże kosztowała jakieś 24,99, czy 29,99zł. A z tego co się orientuję to ceny takich wyprawek dochodzą nawet do ponad 50zł.
Poza tym ręczniczki, skarpetki, czapeczki itp itd są sporo tańsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry