reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

co tu tak cicho?
wzielam sie dzis za sprzatanie ale umylam narazie tylko lazienke bo od rana rosol robilam i jeszcze teraz drugie danie szykowalam zeby pozniej miec mniej roboty:-) dominik zostal dzis w domu bo ma katar i kaszle go strasznie, w nocy mial temperature ale teraz jest ok. mnie tez katar meczy okropnie juz mam go dosc.. a mojego dalej lapia skurcze w szyji. bylam w aptece i babka polecila mi zel , ale jak nie pomoze to jutro idzie do gp.

reklama
isabell jak czytam twoje posty co ty prechodzisz z dzieciakami to juz mi sie chyba odechciewa:szok: kto mlodemu takich bzdur naopowiadal???!!!
anitha zdrowka zycze. ja dzis tez troche ogarnelam ale ja kuchnie tylko i pranie sie robi wlasnie. obiad przygotowany dzis spagetti carbonara bo mnie naszlo:confused:

A ja jeszcze nic nie zrobilam. Zaliczylam fryzjera i to tyle ale zaraz biore sie za sprzatanie.
Azorek no nietsety w szkole ucza dzieci ze jak cos jest nie tak w domu to maja to mowic nauczycielom a oni dzwonia na policje, szkockie dzieci tez sa dobrze poinformowane w tym temacie i przekazuja informacje. Jak raz moj uba dostal ode mnie to mi powiedzial ze powie pani w szkole.
Anitha zdrowka zycze

dzieki , niestety zamiast byc lepiej to jest gorzej.. katar mnie wykancza, dawno takiego nie mialam nawet psikacze do nosa nie pomagaja:-( dzis patryk zasnol mi na sofie i jak nagle zrobilo mi sie zimno to wskoczylam do niego pod koldre i drzymalam razem z nim :rofl2: naszczescie dominik ladnie ogladal bajki w tym czasie wiec nie musialam sie niczym przejmowac.

isabel normalnie w szoku jestem.. co bedzie jak tak kiedys rzeczywiscie zadzwoni?

Narazie jest na to za glupi i nie wie jak obslugiwac telefon. Sam sobie nie zdaje sprawy z tego co mowi, bo jak z nim pozniej rozmawialam to on nie kapowal o czym mowie

Witam z kawka. Jak mnie glowa boli mam nadzieje ze przejdzie. Wczoraj dalam sobie kopa w tylek i posprzatalam dol, mam nadzieje ze dzisiaj gore ogarne

Witam jestem mama ze Szkocji mam do was pytanko niewiecie jak tutaj jest z Materniti z Jop Center jak placi ja wogole niepracuje i nieiwem czy wogole mam sie tym interesowac.Pierwsza ciaza jak bylam pracowalam ale zaraz po zajsciu w ciaze zrezygnowalam z pracy i placilo mi Jop center ale teraz wogole niepracuje.

tez sie witam , mezowi szyja przechodzi , masc chyba mu pomogla, za to dzieci i ja jestesmy chorzy:-( w nocy patryk mi sie obudzil i zaczol tak kaszlec ze az zwymiotowal dalam mu calpolu i polozylam spac , 30 min pozniej obudzil sie dominik i tez strasznie kaszlal. dzis juz dzownila pani z przedszkola czemu dominik nie chodzi.. dziwne troche bo nigdy nie dzownili jak go nie bylo. Nic pewnie dzis nie zrobie , naszczescie obiad zostal z wczoraj wiec moge odpoczywac :-)

reklama
dziendobry ja przeziebiona:crazy: ehhh nic mi sie nie chce objadlam sie na sniadanie (8 kromek chleba) i nadal mnie za czyms nosi:szok: pogoda fajna mrozik jest ale przyjemnie chyba na dworku...chyba bo ja ugrzezlam w domu czekam na kuriera bo paczke mamie wysylam

Do góry