Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko zabezpiecz sobie wozek folia spozywcza albo czyms innnym bo mi zniszczyli wozek. Koleiny wozek jak mielismy to niezdawalismy jako bagaz tylko przy samolocie skladalimy i w polsce przy samolocie odebrazlismy.mendi nie ma sprawydaj znać co z testem
dziewczyny lecimy w marcu do Polski i tak się zastanawiam nad wózkiem. nie wzięliśmy bagażu rejestrowanego żeby odprawić się online...ale jak jest z wózkiem? pisałyście kiedyś, że oni naklejają naklejki na wózek, to oznacza, że i tak muszę się odprawić na lotnisku??
a drugie pytanie mam do mam, które karmiły piersią. mój Mały nie korzysta ze smoczka i wątpię, żeby się to do czasu lotu zmieniło;p z butelki też nie kuma jak się pije;p zresztą gdyby mi na lotniksu kazali skosztować mojego mleka to chyba bym nie dała rady...chyba, że mój by był taki odważnyco robiłyście w takiej sytuacji...niby lot trwa 2.15h ale mój i tak tyle nie wytrzyma;/