Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko zabezpiecz sobie wozek folia spozywcza albo czyms innnym bo mi zniszczyli wozek. Koleiny wozek jak mielismy to niezdawalismy jako bagaz tylko przy samolocie skladalimy i w polsce przy samolocie odebrazlismy.mendi nie ma sprawydaj znać co z testem
dziewczyny lecimy w marcu do Polski i tak się zastanawiam nad wózkiem. nie wzięliśmy bagażu rejestrowanego żeby odprawić się online...ale jak jest z wózkiem? pisałyście kiedyś, że oni naklejają naklejki na wózek, to oznacza, że i tak muszę się odprawić na lotnisku??
a drugie pytanie mam do mam, które karmiły piersią. mój Mały nie korzysta ze smoczka i wątpię, żeby się to do czasu lotu zmieniło;p z butelki też nie kuma jak się pije;p zresztą gdyby mi na lotniksu kazali skosztować mojego mleka to chyba bym nie dała rady...chyba, że mój by był taki odważnyco robiłyście w takiej sytuacji...niby lot trwa 2.15h ale mój i tak tyle nie wytrzyma;/