reklama

Mamy ze Szkocji

Och szkoda ze jestes! juz myslalam. No to moze dzis? tak jak jest na twoim suwaczku!

No my wracamy bo moj G uparl sie ze chce uczyc, pozatym musi ten swoj doktorat zrobic wkoncu no i chyba najwazniejsze ze sie nie czuje tutaj. Jest mu obco.
Ja pewnie cos sama otworze jeszcze zobacze. Jak narazie ziemie kupilismy i w nowym roku zaczynamy budowe.:-)

reklama
Wiatm Dziewczyny.Ja wlasnie rozpoczynam dzien herbatka z miodem i cytryna:)Nie jestem fanka kawy.Jakos tak.
Isabell i jak ten chlebek?Moj maz pamieta jeszcze taki pieczony w domu wiec troche jest wybredny pod tym wzgledem ale mnie zawsze interesowaly te maszynki:)

O to babcia jest gdzies z okolic Tucholi, Cekcyna - Zdroje, wioska liczaca pare domow :-), mieszkali w samym lesie, a do najblizeszgo sasiada jakies 4km przez las :-) zawsze jezdzilam tam na wakacje, slicznie tam bylo.

Almani ja myślę dokładnie to samo, po co mam wracać skoro tutaj się układa i jest dobrze, ja czuję się tutaj jak w domu i to chyba jest najważniejsze. A okresu po naszym ślubie w Polsce nie wspominam fajnie. Mojego J wiecznie nie było w domu, syna wychowywałam sama i wieczne problemy z teściami i życie na kredyt.
Chlebek super, bardzo mi smakował, własnie pieke następny. ja o tej maszynce mówiłam już od dawna, w końcu tata mnie zmusił bo dał mi kasę właśnie na to i nie żałuję. jak narazie wypróbowuję gotowe mieszanki ze sklepów. Ja też jeszce pamiętam taki pieczony chlebek przez babcię.
Te chleby tutaj nie do końca mi smakują i lubie mieć świerzy a denerwowało mnie latanie do sklepu codziennie po chleb.
Może rzeczywiście to będzie dzisiaj tak jak na suwaczku. Podłogi na kolanach już umyłam, jeszcze pobiegam po schodach, pójde na spacer i może coś się ruszy, bo noce naprawdę są już dla mnie okropne. W dzień jeszcze jakoś funkcjonuje a to dlatego że wymyślam sobie zajęcia a w nocy chce spac a tu się nie da. Lewy bok mi cierpnie i mnie boli, po 5 minutach na plecach nie czuję kręgosłupa i nie umiem się ruszyć a na prawy boku mie wszystko ugniata i robi mi się niedobrze.
Oj biedna ja jestem. Dziewczyny dajcie mi kopa w du...:-)

Oj biedna już jestes bardzo szkoda mi Cię że tak cierpisz ale pewnie jeszcze z jeden dzień może dwa i będzie po wszystkim. Rób przysiady biegaj po schodach może coś ruszy - powodzenia!!!

Dziewczyny milo bylo was dzisiaj poznac i nastepnym razem kawka u mnie zapraszam:-)
Ale bym zjadla taki chlebek,kiedys chcialam juz kupic ale jakos tak sie rozeszlo,pamietam jak bylam w ciazy to moja szefowa w domu zawsze piekla niesamowity zapach a ja zawsze glodna sie robilam ze myslalam ze zjem jej ten caly chleb:-D
co do powrotu to my w przyszlym roku wracamy prawdopodobnie lipec sierpien no najpozniej grudzien ,taki mamy plan ale zobaczymy czy sie uda,jestesmy tu juz ponad 5 lat a mial byc rok:-D:-D:-Dciezko tak zrezygnowac z takiego zycia jak sie w miare uklada ale kiedys trzeba powiedziec sobie dosyc bo oboje chcemy wracac:tak:
My jestesmy z Malborka ale pawdobodobnie tam nie wrocimy
Isabell trzymam kciuki oby to bylo dzis,tak sie meczysz juz biedulko:-(

reklama
O to babcia jest gdzies z okolic Tucholi, Cekcyna - Zdroje, wioska liczaca pare domow :-), mieszkali w samym lesie, a do najblizeszgo sasiada jakies 4km przez las :-) zawsze jezdzilam tam na wakacje, slicznie tam bylo.
Romek jest z Brzezna, kolo Sliwic.Ja dopiero poznaje Bory ale bardzo mi sie tam podoba i chetnie bym tam zamieszkala w lesie nad jeziorem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry