reklama

Mamy ze Szkocji

Pusto tu jakoś ostatnio, dziewczyny obijacie się, a wogle to niektóre poznikały. Co z doveinred i rudzią, dawno ich nie było.
Co do spirali to są 3 i 5-letnie a jeśli wrosła to albo za długo była trzymana albo zle założona.
Co do endokrynologa to nie pomogę, nie mam pojęcia.
Ja dzisiaj w końcu wyrwałam się na kawę, sama bez dzieci. Oj jak mi tego brakowało, jeszcze bardziej brakuje mi posiedzenie w knajpie ale z tym czekam na mojego J wtedy on zajmie się dziećmi a ja sobie pójdę, może nawet razem uda nam się gdzieś wyskoczyć. jutro wybieram się do szwagierki i szczerze to trochę się boję. Bardzo długo były między nami złe kontakty, potem długo nie było ich wcale i w sumie na niedługo przed mają się odnowiły, jak byliśmy na święta w polsce to widziałam się z nią kilka razy ale tylko raz i przez niecałą godz byłam z nią sama. Zobaczymy jak to będzie.
Maja zrobiła się jak to mówi moja mama "ucywilizowana" bo już spędza czas z babcią i dziadkiem ale tylko do momentu kiedy mnie zobaczy i wtedy już jest koniec.

reklama
witam i ja. nadal mam kaszel i flegma z plucek cos sie nie chce odklejac pomimo picia syropu na kaszel:baffled::no: Amelka ma katarek tzn nie ma zielonych glutkow tylko woda jej z noska leci i bidulka ma problemy z oddychaniem.ida jej do tego trojki u gory i mamy nocki zawalone:dry: ehhh plus jest taki ze ida jej po 2-3 zeby na raz i szybciej bedzie po krzyku:nerd: ja juz sie nie moge doczekac urlopu heheheha raczej powortu bo od 19.07 ide do pracy:-) wreszcie sie wyrwe z chalupy bo mam dosc:zawstydzona/y: maz ostatnio znowu dal na luz...ja wieczorem zmywam gary i sie klade a on siedzi do 2 w nocy przed kompem...rano znowu zmywam gary,zgarniam jego skarpety z dnia poprzedniego,robie pranie,ogolnie ogarniam tzw "po wierzchu" mieszkanie,zajmuje sie mala ehhhh i do tego soboty teraz wzial overtime-y co by kaska byla jak z urlopu wrocimy wiec jestem zajechana juz:wściekła/y: do tego jego brat nawet wanny po sobie nie umie oplukac ani umywalki:wściekła/y:wczoraj myslalam ze zwymiotuje jak na wannie wisialy przyschniete smarki!!:baffled::wściekła/y::wściekła/y: qrwa a jak bym szla Amelke kapac??!!ja mam to w dupce za przeproszeniem bo rak na loterii nie wygralam:no:

tesciowie robia remont kuchni przed naszym przyjazdem i sa tak zarobieni ze zapomnieli o urodzinach lukasza hihihi ale o moich pamietali:tak::-D hehehehehe AMELKA ZACZELA CHODZIC- zrobila prezent na tatusia urodziny 3 dni temu:-D:-D:-D na razie niepenie stawia nogi i robi po 3-4 kroczki i siada na dupke heheheheh ale jeszcze troche i po meblach bedzie nam skakac hihi;-):-)

przeszlam na 3 faze diety--nie moge przy chorobie pozwolic sobie na diety bo mi sie jakies zapalenie pluc zrobi albo co innego wiec od wrzesnia walne dietke znowu na 2-3 miesiace i bedzie git:tak:

No potwierdzam dziewczynki smutno tu i pusto się robi, ale to pewnie przez to że wszyscy na wakacje pojechali albo korzystają z przychylnej szkockiej pogody :-)
Gratulacje dla Amelki super dziewczynka - jeszcze chwilkę i biegać będzie

My jedziemy do Polski za 2 i pół tygodnia i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać kiedy mój tata zobaczy po raz pierwszy na żywo swojego pierwszego wnuka:-)

bry :) dziewczęta..zazdroszczę, że jestescie albo będziecie w Polsce ...nam to jeszcze troche przyjdzie poczekać....
nie znamy sie ale muszę sie wyżalic-że juz mnie nerwy ponoszą...jeszcze miesiąc mam do porodu..tu ciepło-a ja wyglądam-a co najgorsze-czuję sie jak słonica...
tak że usmiechnijcie sie :)

Beti slonko w zeszlym roku o tej porze to i ja smigalam z brzuchem jak balon:)) urodzilam 3 tyg przed terminem czyli 15 lipca:)) a na poczatku lipca to mielismy tu kilka dni takiego upalu jak w polsce ok 30 stopni to mi nogi puchly i chodzic nie moglam hihihi a jak do sklepu zeszlam po wode mineralna to mnie do domu odnosili panowie hehehehe zaslablo mmi sie troszke heh..
i wklejam focie Amelki z Portobello jak girki moczylysmy:))

Załączniki

• Photo0706.jpg
    Photo0706.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
azoek :) wiem....chyba mnie poprostu nerwy ponoszą...w dodatku juz nie mam sił ganiac za moim Klaudim...a on teraz taki ruchliwy...w dodatku stuknęloo mi dzis 29 lat.. ;/ i chyba taki dzien :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry