reklama

Mamy ze Szkocji

Witam w ten piekny dzien:)
Nas pytali przy odprawie bagazowej czy chcemy teraz oddac wozek.:confused:hmmm
Ja planuje jechac sama z Asia we wrzesniu, na kilka dni.Moja Mama tak teskni za Mala...az mi jej zal.Wczoraj plakala:-(
Mala spi, a mi sie nic nie chce!!!LEN:)

reklama
Witam po dlugim czasie,nie udzielam sie za czesto ale Was podczytuje.Wszystkim mamuskom gratuluje maluszkow:-)
Wszystkiego najlepszego dla tych co ostatnio obchodzili urodziny,imieniny i rocznice slubu.:-)
Ostatnio bylismy w Polsce na prawie miesiac i jakos nie moge sie tutaj odnalezc po tym przyjezdzie:confused:,wy tez tak macie jak przyjezdzacie z Polski???Dzieciaki tez caly czas mowia ze chca jechac do babc,cioc,dziadkow i wujkow.Moje wszystkie kolezanki wyjechaly teraz po moim powrocie z Polski;do Polski na wczasy a mi jakos tak smutno:-(.Moze ktoras z Was bedzie w niedalekim czasie w Livingston to zapraszam na kawke.:-)Przepraszam ze tak smece,ale musilam sie wyzalic troche:sorry2:

Cześć dziewczynki to mi się podoba dzisiaj prawie wszystkie aktywne:-)
Widzę że po kolei jedziemy do Polski najpierw Emilia i Isabell teraz Gasiorek za tydzień Azorek za dwa Ja a później w sierpniu Asiek
Emilia ja jadę we wrześniu na 2 tyg bo już wiem jaka będzie rozpacz teraz jak będziemy wracać do domu:-(

a ja wlasnie dzisiaj mialam interview przez telefon hihi a w poniedzialek zasowam na takie juz normalne:-D moze sie uda inna prace zlapac i blizej domku i na stale:tak::-D nadal sprzatanie albo pralnia:baffled: ale zawsze to poza domem i jakis grosz wpadnie:tak: boli mnie tylko to ze ze znajomoscia jezyka i szkola ktora skonczylam ugrzezlam w cholernym cleaningu:wściekła/y: ehhh moze z czasem jakas szkole tu zrobie jak juz sie do kupy pozbieram...trzeba sie wyrwac jakos ustawic na przyszlosc ehhh melancholia jakas mnie dopadla heh...
to ja znikam i juz nie filozofuje;-):-)

Na lotnisku sa windy:)a polacy sa pomocni:)przynajmniej dla mnie.Uwazam ze zawsze mozna o pomoc poprosic.
Martka82 odzywaj sie czesciej:)
Misialula jestem juz w uk.Kiedy mozna wpasc na kawke?

I ja się witam jak zwykle wieczornie. Upały takie że na dworze można być do 9 rano i potem dopiero koło 19 robi się w miarę ale za to komarów pełno. Ja lubię jak jest ciepło ale to już jest przesada, może inaczej się to odczuwa nad wodą ale tak piękna pogoda a wytrzymać mozna jakoś tylko w domu.
Co do wózka na lotnisku to jest różnie, ja raz zostawiałam z bagażami i znajomi też zostawiali, nie było z tym problemu ale czytam że jednak czasami są. Ja się z tym nie spotkałam.
Jeśli chodzi o nosidełko to ja mam to i polecam, moja Maja ma 8 kg i przez kilka godz jak ją nosiłam to jakoś szczególnie tego nie odczułam poza tym że byłam zmęczona ale nic mnie nie bolało
BRAND NEW CHICCO YOU & ME PHYSIO BABY CARRIER IN BLACK on eBay (end time 28-Jul-10 11:31:44 BST)

reklama
Misialula my latamy ryanair i zawsze sie pytali czy chcemy oddac z bagazem czy jak bedziemy wchcodzic do samolotu wiec chyba nie powinnas miec problemu choc sami zobaczymy jak teraz bedzie.
A i w koncu dzisiaj odebralam paszport dla malego w koncu cos poszlo bez problemu:-D
Uciekam obiad dla meza przygotowac:-D
Dobranoc dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry