witam sie i ja
urlop minol nawet nie wiem kiedy i teraz ciezko bedzie sie przestawic znowu na bycie samej w domu.. pogoda w pl bardzo nam dopisala, teraz w niedziele to nawet w krutkim rekawku chodzilismy

dzieci przez caly wyjazd byly zdrowe wiec obylo sie bez lekarzy. jedynie co to patrykowi dokuczaja zabki i kilka nocy bylo zarwanych. ogolnie dzieci troche mi sie rozpiescily, dominik co wieczor zasypial na rekach u babci albo z babcia w lozku, zreszta on w polsce widzial tylko babe i nikogo po zania, bez niej nawet jechac nigdzie nie chcial... patryk za to uciekal od kazdego i wisial na mnie przez caly czas, taki cycus mamusi

kilka dni minie za nim dojdziemy do ladu, ale i tak nie jest az tak zle jak myslalam ze bedzie
jesli chodzi o mnie to kazdy sie dziwil ze tyle schudlam i tesciowka mnie utuczyla

przytylam 2 kg ale ide na dietke teraz hehe
azorek ja uzywalam tych wynalazkow do kontaktu na katarek - karvol- kosztuja ok 6 f jak dla mnie sa bardzo dobre nawet dla nas doroslych , czuc roznice w oddychaniu jak ma sie nos zapchany.
witam nowe mamusie , forum nam sie powieksza a lada dzien dojdzie nam kolejne dzieciatko

joasia trzymam kciuki , no chyba ze juz jestes po