Anitha moja mała też pulchniutka, ma 11,5 kg i mam nadzieję, że teraz jak zaczęła chodzic, to waga stanie jej w miejscu na jakiś czas. Ona za butlą to nigdy za bardzo nie była, wypija mi około 90, czasami 60, czasami 120, ale to bardzo rzadko.
Emilia ale takie mleko musisz sobie załatwic na receptę, przywieźć z Polski lub poszukac na ebay. Nie ma problemu, poczekam, może przyszły tydz będzie lepszy, a jak nie to mzoe nastepny.
Doty to moja mała tak samo, je wszystko i najlepiej to by buzi nie zamykała> Co do mycia włosów to ja miałam problem z Kubą ale jak był większy, dałam mu pustą butelkę po szamponie i sam sobie polewał głowę a resztę ja spłukiwałam gąbką. Z Mają na razie nie mam problemu, bo ona ma bardzo mało włosów> Co do wyjśc tutaj to ja za bardzo ci nie pomogę, chodze do małpy u nas albo do coatbridge. Wiem ze w Coatbridge jest też jakieś miejsce ale nie pamiętam jak się nazywa. A może ty znasz jakieś grupy co się odbywają w czwartki i piątki bo ja bym się chętnie z małą wybrała.
Bzyczek a dzięki za zaproszenie, pewnie skorzystam
Martka tak naprawdę to nie mam daleko do livingstone wię może Cie nawiędzę. Mamy chłopaków w podobnym wieku to by się mogli pobawic
Gasiorek ja się pytałam lekarki jak byłam w Polsce i powiedziala mi, że przy antybiotyku koniecznie i przy problemach z brzuszkiem dobrze by było podawac, a aspirator możesz tez na ebay kupic a jak będziesz w Polsce to tam sobie kup, jest z wymiennymi wkładami.