Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
doveinred mam calkiem podobnie , od urodzenia dominika cos mnie tam boli i ciagnie - niezawsze ale jednak a sex to traktuje jak jakas kare hehe moglby dlamnie nie istniec , ale jednak po 9 mcach to moglo by byc fajnie![]()
Ja myślałam, że mówimy o przyszłym wtorku i mnie by on pasował tylko. Nawet bardzo. Tylko Izabell nie pasuję następny wtorek. A gdyby miałby to być ten wtorek to musiałabym się stawić w domu przed 14. A że Wam obu pasowało by rano to byłoby ok. Justysia ty się o dojazd nie martw bo ja męża ładnie poproszę to podjedzie po Ciebie i po Doty i po problemie. Nie trzeba będzie przekładać fotelików czy coś bo ja mam 2 więc ty, Doty i wasze pociechy się zmieszczą. Jeszcze nie rozmawiałam z Doty bo jest w pracy a coś mówiła, że wolałaby po południu ale jakoś się dogadamy.
doveirned dzialaj tam dzialaj moze akurat dzidzia przyjdzie wczesniej i zrobi wam niespodzialnke:-) jeszcze nawet nie zajzalam do ksiazki ktora mi pozyczylas bo niemam czasu pakuje sie juz 3 dzien i konca nie widac
magdziarz a ty jak tam sie czujesz?;-) isabelLL wspolczuje malutkiej wiem co przechodzis mojej wychodzi 5 na raz wiec jest ciezko sporobuj z tymi gryzakami z lodowki moze cos pomoga tak ja tez madra pewnie twoja maja juz gryzakow nie gryzie ale moze jkas mmarchewke z lodowki:-) ide budzic moja mala marude bo cos za dlugo spi;-)