lilija
Fanka BB :)
ale ogólnie nie ma wpływu na sam poród tak?U mnie fasolka znowu kiepsko się umiejscowila bardzo nisko z córką miałam tak samo będzie kiepsko widać jak będę miała usg przez brzuch zawsze mi mówią że bardzo dziwne te ułożenie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ogólnie nie ma wpływu na sam poród tak?U mnie fasolka znowu kiepsko się umiejscowila bardzo nisko z córką miałam tak samo będzie kiepsko widać jak będę miała usg przez brzuch zawsze mi mówią że bardzo dziwne te ułożenie
Nie z córką było ok tylko rozwarcie miałam szybciej więc pewnie szybciej urodze. I połowkowe wychodzą kiepsko bo słabo widać. Naprzyklad z córką mi mówili że będzie rozczep wargi a przed samym porodem że jest okHej
Dziś leniwy dzień u mnie.
Asica, ale jak jest tak nisko to jest jakieś zagrożenie?
A ja teraz na papierze miałam brązową nitkęI to już któryś raz w przeciągu kilku dni. Biorę Luteinę, Acard i kwas foliowy. staram się leżeć ale przy dwulatce się nie da za bardzo.
nie ma jest bardzo nisko po lewej stronie pewnie będę kulec jak z małą bo ma więzadło uciskalo ja już dwa tygodnie przed porodem miałam 2 cm rozwarcie a urodziłam dopiero dwa dni przed terminemale ogólnie nie ma wpływu na sam poród tak?
u mnie w 34 tygodniu juz mnie lekarz straszył,że 1,5 cm rozwarcia i mam sie oszczędzac i modlic abym dotrwała do 37 tygodnia. Urodziłam 2 dni po terminie!Ni
nie ma jest bardzo nisko po lewej stronie pewnie będę kulec jak z małą bo ma więzadło uciskalo ja już dwa tygodnie przed porodem miałam 2 cm rozwarcie a urodziłam dopiero dwa dni przed terminem
Chyba znowu zaczynam krwawić. Fuck! Dołuje mnie to. Wizyta planowa 10.08, ale jeśli (tfu, tfu!!) przejdzie to znowu w krwawienie to pewnie gdzieś na usg podjadę, żeby się upewnić czy ciąża się rozwija nadal. Taki to miał być radosny i wspaniały czas.. Powiem Wam, że milion razy bardziej wolałabym rzygać jak kot czy mieć mega zgagę. Nie stresuje się już tak jak przy pierwszym krwawieniu, ale niepokój nadal jest![]()
Spokojnie, będzie dobrze! Na początku trochę stresu, a potem będzie na pewno bardziej radośnieChyba znowu zaczynam krwawić. Fuck! Dołuje mnie to. Wizyta planowa 10.08, ale jeśli (tfu, tfu!!) przejdzie to znowu w krwawienie to pewnie gdzieś na usg podjadę, żeby się upewnić czy ciąża się rozwija nadal. Taki to miał być radosny i wspaniały czas.. Powiem Wam, że milion razy bardziej wolałabym rzygać jak kot czy mieć mega zgagę. Nie stresuje się już tak jak przy pierwszym krwawieniu, ale niepokój nadal jest![]()
Dostałam 3 na NFZ i 3 musiałam odpłatniezgadzam się też bym drugi raz nie płaciła. Gin nie wpisał Ci wszystkiego na fundusz?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

pewnie siora kiedys robiła i mieli wpisane w system, kliknęli nie zwracając uwagi na imionaDostałam 3 na NFZ i 3 musiałam odpłatnie
Nie wiem jak panie to zrobiły ale na wynikach zamiast moich danych znalazły się dane mojej siostry
Za badania nie placilam ponownie i mają być jutro o 9 do odbioru![]()

Chyba znowu zaczynam krwawić. Fuck! Dołuje mnie to. Wizyta planowa 10.08, ale jeśli (tfu, tfu!!) przejdzie to znowu w krwawienie to pewnie gdzieś na usg podjadę, żeby się upewnić czy ciąża się rozwija nadal. Taki to miał być radosny i wspaniały czas.. Powiem Wam, że milion razy bardziej wolałabym rzygać jak kot czy mieć mega zgagę. Nie stresuje się już tak jak przy pierwszym krwawieniu, ale niepokój nadal jest![]()