reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kalolek a jak leżysz to wyczuwasz kulke czy tylko widzisz jak stoisz?

Kochana :) żartowałam :) nie mam jeszcze kuleczki, jedynie taki wzdęty, tłuściutki brzuszek, więc wygląda jak ciąża, ale to nie dzidzia jeszcze ;) ten brzuszek mam już od 2-3 tyg, a dziś mam 9t5d ciązy ;)

A u Ciebie już widać taką kuleczkę? :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też tylko tłuszczyk ;) chociaż mam już wrażenie że już coś tam się dzieje:)

Idę spać. Dobranoc wszystkim

Ale dziś w dzinsach, takich niskich biodrówkach których nie powinnam nosić w moim wieku,musiałam pasek o dziurkę przesunąć ;) a one zapinają się właśnie w miejscu tej kuleczki, pod brzuszkiem tym z tłuszczykiem :D

Dobranoc, spokojnej nocy :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A co było przyczyną rzekomo złego pokarmu?
A Ty? Karmiłaś piersią?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja nie karmiłam . U mojej mamy nie mam pojecia co było przyczyna nietresciwego niekalorycznego pokarmu . Taki miała . Jej mama i babcia tez nie karmiły bo był problem z pokarmem . A do szpitala trafiła jak lekarz rodzinny zobaczyła te czarne genitalia brata i wysłała szybko do szpitala . W szpitalu pobrali do badań ale na wyniki ttZeba było długo czekać . Z tym ze juz w szpitalu po paru dniach uspokoili mamę lekarze ze raczej bedzie dobrze bo jak zaczął ładnie jeść mm i przybierać na wadze , genitalia zaczęły wracać do normy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę ze sa tutaj rozsądne matki czytające ze zrozumieniem :) dzięki :) ja nie twierdze ze kp jest złe ! Bardziej chce pokazać to za ciągła nagonka na mm jest nieuzasadniona. ze nie zawsze sprawdza sie kp . Co do mojego brata . Znajdę gdzieś kartę wypisu ze szpitala jakie mial podejrzenie choroby . Nie wymyśliłam sobie tego . A ze nie wierzysz to twój problem . Moja mama jeździła po lekarzach , przychodziła położna i wszyscy mówili do czasu ze jest ok . Tak było to 17 lat temu ale to tez nie aż tak dawno . Moze przez to ze moja mama po tym co sie wydarzyło tak mnie namawiała na butelkę i tłumaczyła zawsze ze nie mam karmić ja jestem anty nastawiona ? Moze tak . Jak karim miał 2 tyg trafiliśmy do szpitala bo okazało sie ze przekazali mu gronkowca w szpitalu gdzie rodziłam . A ze potem byliśmy w mniejszym szpitalu na mniejszej miejscowości nawet nie wiecie ile przez 2 tyg nasłuchałam sie ze nie karmie . ze dziecko zwija sie z bólu bo matka go nie kocha bo nie chce karmić itp . A mi chodzi i to ze to my decydujemy co wolimy i koniec . Jedna woli kp inna mm i każda jest super matka . I jeśli zwolenniczki kp sadza ze ja szyderczo o nich pisze to najpierw niech zaczną czytać ze zrozumieniem albo jak czuja sie urażone to niech tak sie czuja jeśli nie potrafią zrozumieć sensu o co mi chodzi . Widzę ze sa tutaj osoby które rozumieja :)

Dla mnie to koniec dyskusji.

reklama
Ja nie karmiłam . U mojej mamy nie mam pojecia co było przyczyna nietresciwego niekalorycznego pokarmu . Taki miała . Jej mama i babcia tez nie karmiły bo był problem z pokarmem . A do szpitala trafiła jak lekarz rodzinny zobaczyła te czarne genitalia brata i wysłała szybko do szpitala . W szpitalu pobrali do badań ale na wyniki ttZeba było długo czekać . Z tym ze juz w szpitalu po paru dniach uspokoili mamę lekarze ze raczej bedzie dobrze bo jak zaczął ładnie jeść mm i przybierać na wadze , genitalia zaczęły wracać do normy .

Wiesz co... po tym poście nie mam pytań, skoro twoja matka nie zauważyła zmian u niemowlaka, tylko dopiero lekarz. No i ciekawa jestem kto stwierdzil, ze pokarm jest nietresciwy...

Do góry